Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde düğüne gidin sana eşlik etmek istiyorum deyin. Ben olsam bende kıskanır öyle yapardım
Ben kıskanırım madem gidecek önceden haber versin. İzin almak başka bişey haber vermek başka bir şey. Bana sanki daha çok kıskandırmak istemiş gibi geldi.
Bunu zamana bırakmalısınızBelkide bilemiyorum adamı daha tanımıyorum açıkçası ama böyle şeyleri devam ederse soğuyabilirim eğer amacı kıskandırmaksa![]()
Ay pardon yanlış yere yazmışım kb.Konumla ilgisi nedir?
Olması gereken bu olabilir de bir de hayatın gerçekleri var. Dediğinize ses etmeyecek erkek nadirdir. Kaldı ki konu sahibinin sevgilisi de kabul edemem demiş. Bende diyorum ki erkeğin kabul edemeği bazı olayları durumları kendi de yapmasın. Yoksa sizin dediğiniz hayat hayat değil lokumYoo asla öyle bir şey yok. Herkes için aynı şey geçerli. Konu sahibi de bir iş ortamı organizasyonunda yalnız bırakılmayabilir, evine bırakılabilir. Zaten bunlar spontan gelişen şeyler, olması gereken budur.
Olması gereken bu olabilir de bir de hayatın gerçekleri var. Dediğinize ses etmeyecek erkek nadirdir. Kaldı ki konu sahibinin sevgilisi de kabul edemem demiş. Bende diyorum ki erkeğin kabul edemeği bazı olayları durumları kendi de yapmasın. Yoksa sizin dediğiniz hayat hayat değil lokum![]()
DemiştimSon olarak kız başka bir kızla gitmiş. Beni kıskandırmak için söylediğini düşünüyorum
Bunda ne var ki? Birileriyle sevgili oldugumuzda birileri ile evlendigimizde tum hayatlarini girerek karsi cinsleri onlarin hayatlarından koparamayız. Ya da buna da izin veremeyiz. Kiz guvenmis rica etmis. Bende cok zamanlari yaptim. Evliyim bazen esim olmayinca yine tanidik arkadaslarimdan rica ediyorum yalniz gidemeyeceksem. Ayni sekilde esimde is arkadaşlarını götürür arada buluşup calisma arkadaslari olarak yemek yerler. Esegin aklina karpuz kabugu sokmamak gerek. Ne bugune kadar esim bana sordu ne de ben ona. Arkadas sifatiyla gorup yanlis fikirlere kapilmadigimiz için kiz arkadaslarimla nasil gorustu isem karsi cinsle de öyle görüştüm.Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi ve yeni ilişki. Sevgilim haftasonu arkadaşının düğününe gidicek. İş yerinden bi kız arkadaşı beni de götürür müsün demiş. Bu da tamam demiş. Bana da şimdi söylüyor. Hiçbirşey söylemedim. Bi de işte gideceğimiz yer çok yakın zaten diyor filan. Yani kıskançlık yapılacak bişey mi? Açıkçası kıskandım tabiki bi de düğünde yalnız bırakmazsın demi diyomuş anladığım kadarıyla giden çoğunluk erkek. Eski arkadaşıymış sevgilimin benden de 5 yaş büyük diye açıklama yapıyor. Bilemedim ne derdiniz siz olsanız?
Demiştimcok basit bir oyun oynamış. Bu tarz erkeklerden hoslanmam pek. Sorunlu olabilir birazcık
Kiskandigini belli etmissin onunda aranan kan olmak hoşuna gitmiş yoksa düğünde beni yalniz birakmazsin dimi ayrintisini vermezdi.
Ama bu lafi duyduktan sonra ben gitmesini istemezdim.
Bence yaptığınız yanlış böyle bir yuva yıkılır.Bunda ne var ki? Birileriyle sevgili oldugumuzda birileri ile evlendigimizde tum hayatlarini girerek karsi cinsleri onlarin hayatlarından koparamayız. Ya da buna da izin veremeyiz. Kiz guvenmis rica etmis. Bende cok zamanlari yaptim. Evliyim bazen esim olmayinca yine tanidik arkadaslarimdan rica ediyorum yalniz gidemeyeceksem. Ayni sekilde esimde is arkadaşlarını götürür arada buluşup calisma arkadaslari olarak yemek yerler. Esegin aklina karpuz kabugu sokmamak gerek. Ne bugune kadar esim bana sordu ne de ben ona. Arkadas sifatiyla gorup yanlis fikirlere kapilmadigimiz için kiz arkadaslarimla nasil gorustu isem karsi cinsle de öyle görüştüm.
Bence yaptığınız yanlış böyle bir yuva yıkılır.
Hanımefendi niye izin verdiniz?Tabii ki sevgiliniz size sormalıydı.Saygısızlık resmen.Karşı cinsle arasına mesafe koymalı bir erkek tabii ki biz nasıl koyuyorsak.Ben olsam cıngar çıkarırım valla :) O kadına da sinir oldum ne yalan söylüyorum.Kos koca kadınsın kendin git nereye gideceksen en azından sevgilisi olan birinden rica etme di mi yani![]()