Sizce bana sormalı mıydı?

Ben kıskanırım madem gidecek önceden haber versin. İzin almak başka bişey haber vermek başka bir şey. Bana sanki daha çok kıskandırmak istemiş gibi geldi.

Ben kıskanırım madem gidecek önceden haber versin. İzin almak başka bişey haber vermek başka bir şey. Bana sanki daha çok kıskandırmak istemiş gibi geldi.

Belkide bilemiyorum adamı daha tanımıyorum açıkçası ama böyle şeyleri devam ederse soğuyabilirim eğer amacı kıskandırmaksa :(

Bi başka kadınla düğüne gitmesini hoş karşılamazdım ama bana sormasını da beklemezdim.
Benim ilkelerime göre bir kadın ve bir erkek yalnız başlarına iken bir arabada gitmemeliler iş arkadaşı dahi olsa. Ben olsam da o olsa da aynı.
Yanlarında başka iş arkadaşı olur çocukları olur orası ayrı..
Bazen ama öyle bir an oluyor ki beni bırakır mısın diyene hayır bırakamam denmiyor.
Ama yalnız bırakmazsın değil mi diye sorduğunu bile size aktarması biraz garip.

Yoo asla öyle bir şey yok. Herkes için aynı şey geçerli. Konu sahibi de bir iş ortamı organizasyonunda yalnız bırakılmayabilir, evine bırakılabilir. Zaten bunlar spontan gelişen şeyler, olması gereken budur.
Olması gereken bu olabilir de bir de hayatın gerçekleri var. Dediğinize ses etmeyecek erkek nadirdir. Kaldı ki konu sahibinin sevgilisi de kabul edemem demiş. Bende diyorum ki erkeğin kabul edemeği bazı olayları durumları kendi de yapmasın. Yoksa sizin dediğiniz hayat hayat değil lokum😄

Olması gereken bu olabilir de bir de hayatın gerçekleri var. Dediğinize ses etmeyecek erkek nadirdir. Kaldı ki konu sahibinin sevgilisi de kabul edemem demiş. Bende diyorum ki erkeğin kabul edemeği bazı olayları durumları kendi de yapmasın. Yoksa sizin dediğiniz hayat hayat değil lokum😄

Son olarak kız başka bir kızla gitmiş. Beni kıskandırmak için söylediğini düşünüyorum

Kiskandigini belli etmissin onunda aranan kan olmak hoşuna gitmiş yoksa düğünde beni yalniz birakmazsin dimi ayrintisini vermezdi.
Ama bu lafi duyduktan sonra ben gitmesini istemezdim.

Arkadaşlar uzak mesafe ilişkisi ve yeni ilişki. Sevgilim haftasonu arkadaşının düğününe gidicek. İş yerinden bi kız arkadaşı beni de götürür müsün demiş. Bu da tamam demiş. Bana da şimdi söylüyor. Hiçbirşey söylemedim. Bi de işte gideceğimiz yer çok yakın zaten diyor filan. Yani kıskançlık yapılacak bişey mi? Açıkçası kıskandım tabiki bi de düğünde yalnız bırakmazsın demi diyomuş anladığım kadarıyla giden çoğunluk erkek. Eski arkadaşıymış sevgilimin benden de 5 yaş büyük diye açıklama yapıyor. Bilemedim ne derdiniz siz olsanız?
Bunda ne var ki? Birileriyle sevgili oldugumuzda birileri ile evlendigimizde tum hayatlarini girerek karsi cinsleri onlarin hayatlarından koparamayız. Ya da buna da izin veremeyiz. Kiz guvenmis rica etmis. Bende cok zamanlari yaptim. Evliyim bazen esim olmayinca yine tanidik arkadaslarimdan rica ediyorum yalniz gidemeyeceksem. Ayni sekilde esimde is arkadaşlarını götürür arada buluşup calisma arkadaslari olarak yemek yerler. Esegin aklina karpuz kabugu sokmamak gerek. Ne bugune kadar esim bana sordu ne de ben ona. Arkadas sifatiyla gorup yanlis fikirlere kapilmadigimiz için kiz arkadaslarimla nasil gorustu isem karsi cinsle de öyle görüştüm.

Kiskandigini belli etmissin onunda aranan kan olmak hoşuna gitmiş yoksa düğünde beni yalniz birakmazsin dimi ayrintisini vermezdi.
Ama bu lafi duyduktan sonra ben gitmesini istemezdim.

Bende istemiyordum gitmemişte zaten ama nasıl oldu merakta etmiyor değilim

Bunda ne var ki? Birileriyle sevgili oldugumuzda birileri ile evlendigimizde tum hayatlarini girerek karsi cinsleri onlarin hayatlarından koparamayız. Ya da buna da izin veremeyiz. Kiz guvenmis rica etmis. Bende cok zamanlari yaptim. Evliyim bazen esim olmayinca yine tanidik arkadaslarimdan rica ediyorum yalniz gidemeyeceksem. Ayni sekilde esimde is arkadaşlarını götürür arada buluşup calisma arkadaslari olarak yemek yerler. Esegin aklina karpuz kabugu sokmamak gerek. Ne bugune kadar esim bana sordu ne de ben ona. Arkadas sifatiyla gorup yanlis fikirlere kapilmadigimiz için kiz arkadaslarimla nasil gorustu isem karsi cinsle de öyle görüştüm.
Bence yaptığınız yanlış böyle bir yuva yıkılır.

Hanımefendi niye izin verdiniz?Tabii ki sevgiliniz size sormalıydı.Saygısızlık resmen.Karşı cinsle arasına mesafe koymalı bir erkek tabii ki biz nasıl koyuyorsak.Ben olsam cıngar çıkarırım valla :) O kadına da sinir oldum ne yalan söylüyorum.Kos koca kadınsın kendin git nereye gideceksen en azından sevgilisi olan birinden rica etme di mi yani :sinirli:

Hanımefendi niye izin verdiniz?Tabii ki sevgiliniz size sormalıydı.Saygısızlık resmen.Karşı cinsle arasına mesafe koymalı bir erkek tabii ki biz nasıl koyuyorsak.Ben olsam cıngar çıkarırım valla :) O kadına da sinir oldum ne yalan söylüyorum.Kos koca kadınsın kendin git nereye gideceksen en azından sevgilisi olan birinden rica etme di mi yani :sinirli:

Benden izin isteyen olmadı zaten tamam demiş ne diyebilirim ki? Bende mesafe koyarım ama böyle bi durum olursa artık o da bana bişey diyemez. Katılıyorum ben hiçbir erkekten rica edemem bu kelimelerle. Zaten başkasıyla gitmiş ama nasıl oldu da başkasıyla gitti bilmiyorum

Back
X