Sizce bana sormalı mıydı?

İnsanların hayatına en son girip sizden önce var olan insanlar için izin istenmesini beklemek nedir yahu. Zaten onu istese sizden önce hayatındaymış gider onunla olurdu.

Bence sizi çekmesi de pek kolay olmayacak .Allah sabır versin adama

Bence öyle değil eminim ben aynı şeyi yapsam o da kıskanırdı. Bilmiyorum yukarıda bi arkadaş çok mantıklı yazmış.

Bence öyle değil eminim ben aynı şeyi yapsam o da kıskanırdı. Bilmiyorum yukarıda bi arkadaş çok mantıklı yazmış.
Bunda kıskanacak bişey yok. İstese zaten isteği kişiyle olabilir. Bu insanı önceden de tanıyormuş zaten. Sizin sorununuz uzak mesafe ilişkisi.
Size söylemeden herşeyi yapabilecek durumda zaten boşuna kıskançlık yapıyorsunuz

Bunda kıskanacak bişey yok. İstese zaten isteği kişiyle olabilir. Bu insanı önceden de tanıyormuş zaten. Sizin sorununuz uzak mesafe ilişkisi.
Size söylemeden herşeyi yapabilecek durumda zaten boşuna kıskançlık yapıyorsunuz

Haklısınız asla açmamalıyım bu konuyu

İş arkadaşı bunlar birde zaten konu sahibinden çok daha önce tanışıyorlar. Yani konu sahibinin erkek arkadaşı güvenilir biri demekki ondan böyle birşey istiyor. Birazda başka açılardan baksanız aslında.
İş yerlerinde böyle organizasyonlara kadın iş arkadaşları alınır, gece eve de bırakılır. Bu saygıdır.
İyi vallahi biri bizi alsa bıraksa bir de üstüne gece boyu yalnız bırakmasa erkek kişisi aa tabii bu bir saygı gereğidir derdi eminim. Empati yapsın kendi sorun çıkarmayacaksa bende çıkarmam. Biraz şu erkekleri tek taraflı düşünceden uzaklaşmalarını sağlamak lazım. Yoksa olay ben yaparım kadına yaptırmam oluyor sinirim zıplıyor. Sevgiler ayrıca💕

Aynen öyle demiş başka kız yokmuş çünkü bilemedim ya tepki göstersem mi kafam karışık :KK43: seni de biliyor diyor peşine de ay bilemedim ya
Kavga çıkarma bence sadece rahatsız olduğunu üslubunca belirt. Olan olmuş gidiyorsa gitsin. En azından böyle bir şey bir daha oluşursa karamelize istemez der işin kolaylaşır.

Kesinlikle katılıyorum size. Diğer kişileri tanımıyormuş kız yeni başlamış çalışmaya. Sevgilimle üni den arkadaşlar. Açıklaması bu. Bi tek beni tanıdığı için diyor. Yaş konusunda kesinlikle katılıyorum.
Peki siz olsanız ne yapardınız ? Nasıl ifade ederdiniz? Açıkçası ben biraz hissettirdim olay çıkarmadan. Ama kız neden böyle dedi diye iyice konuyu uzatmak istemiyorum arkadaşım dedi çünkü yani saçmalamış olmak istemiyorum. Ama aynı şeyi de yapmak istiyorum ona.
Valla dediğim gibi, iş kızı düğüne getirip geri bırakması değil, kadının düğünde partner gibi takılma isteğine ses çıkaramaması, makul bir adam arkadaşı öyle dediğinde , niye öyle diyorsun, seninde iş arkadaşlarınla kaynaşman için ortam olur diye işin içinden sıyrılabilirdi. Aslında erkek arkadaşınızda yaptığının hatalı olduğunun farkındaki yaş konusunda saçmalamış, ama burada sizin yapacağınız birşey yok, dediğim gibi dışarıdan müdahile ile düzeltebileceğiniz bir durum değil. Bence konusunu açmayın artık, o günde arayıp sormayın, hatta kendi karma arkadaş grubunuzla birşeyler yapın o akşam için, kafanız dağılsın, bir süre geri çekilip gözlemleyin erkek arkadaşınızı, kendinizi mutlu edecek şeylerle uğraşın, daha yüz yüze bile görüşmemişsiniz, eğer bu tür tavırları devam ederse ona göre hareket edersiniz.

Valla dediğim gibi, iş kızı düğüne getirip geri bırakması değil, kadının düğünde partner gibi takılma isteğine ses çıkaramaması, makul bir adam arkadaşı öyle dediğinde , niye öyle diyorsun, seninde iş arkadaşlarınla kaynaşman için ortam olur diye işin içinden sıyrılabilirdi. Aslında erkek arkadaşınızda yaptığının hatalı olduğunun farkındaki yaş konusunda saçmalamış, ama burada sizin yapacağınız birşey yok, dediğim gibi dışarıdan müdahile ile düzeltebileceğiniz bir durum değil. Bence konusunu açmayın artık, o günde arayıp sormayın, hatta kendi karma arkadaş grubunuzla birşeyler yapın o akşam için, kafanız dağılsın, bir süre geri çekilip gözlemleyin erkek arkadaşınızı, kendinizi mutlu edecek şeylerle uğraşın, daha yüz yüze bile görüşmemişsiniz, eğer bu tür tavırları devam ederse ona göre hareket edersiniz.

Haklısınız bende tam böyle yapmayı düşünüyordum. Kesinlikle daha adamı tanımıyorum hiç. Zaten uzaktan ilişki olayına da karşıyım normalde. Bi süre sonra mesafenin azalma durumu olacak o zaman asıl tanıyacağım. Tabi aynı eve girmeden tam tanımak zor bu işler çok zor gerçekten :( öyle karma arkadaş grubum yok ama dediğiniz gibi bişeyler yapıcam.

Kavga çıkarma bence sadece rahatsız olduğunu üslubunca belirt. Olan olmuş gidiyorsa gitsin. En azından böyle bir şey bir daha oluşursa karamelize istemez der işin kolaylaşır.

Bu gün bi daha açmayacağım konuyu düğün bitsin sonra mı açayım bilemedim. Biraz hissettirdim aslında ama bilmiyorum ya tekrar tekrar açıp kendimi düşürmekte istemiyorum. Kafam çok karışık

Eşimle veya sevgilimle bu şekilde gitmesini uygun bulmuyorum. Başka bir yok bulmasını söylerim.

Eşimle veya sevgilimle bu şekilde gitmesini uygun bulmuyorum. Başka bir yok bulmasını söylerim.

Açıkçaı bence de uygun değil sanki. Ama kıza evet demiş ne diyim? Kızın yanında sevgilim izin vermiyor diyip küçük mü düşüreyim. Ama bi şekilde hissettirmem de lazım bakalım

İyi vallahi biri bizi alsa bıraksa bir de üstüne gece boyu yalnız bırakmasa erkek kişisi aa tabii bu bir saygı gereğidir derdi eminim. Empati yapsın kendi sorun çıkarmayacaksa bende çıkarmam. Biraz şu erkekleri tek taraflı düşünceden uzaklaşmalarını sağlamak lazım. Yoksa olay ben yaparım kadına yaptırmam oluyor sinirim zıplıyor. Sevgiler ayrıca💕
Yoo asla öyle bir şey yok. Herkes için aynı şey geçerli. Konu sahibi de bir iş ortamı organizasyonunda yalnız bırakılmayabilir, evine bırakılabilir. Zaten bunlar spontan gelişen şeyler, olması gereken budur.

Sen şimdi onu bu şekilde kısıtlarsan yarın öbür gün sanada gelir aynı kısıtlama. Suan ses cıkarma yarın öbür gün senınde arkadaslarınla cıkacagın mekanda sana karısma hakkı olmasın. Ben herkesin bir kimliği oldugu ve onu değiştiremeyeceğiniz mantıgındayum. Eşimden öncede çok samimi erkek arkadaslarım vardı her sıkıntımda yanımda olan şimdi de var eşim de tanıyor .bu gayet medenice olan bi durum. O benim arkadaşlarıma karısmaz ve bende onun.

Aynen bende bunu bi şekilde hissettirmek istiyorum keşke aynı olayı yaşama şansım olsaydı. Kendisi de bence kıskanırdı çok yüksek ihtimal

Sen şimdi onu bu şekilde kısıtlarsan yarın öbür gün sanada gelir aynı kısıtlama. Suan ses cıkarma yarın öbür gün senınde arkadaslarınla cıkacagın mekanda sana karısma hakkı olmasın. Ben herkesin bir kimliği oldugu ve onu değiştiremeyeceğiniz mantıgındayum. Eşimden öncede çok samimi erkek arkadaslarım vardı her sıkıntımda yanımda olan şimdi de var eşim de tanıyor .bu gayet medenice olan bi durum. O benim arkadaşlarıma karısmaz ve bende onun.

Haklısınız hiçbirşey söylemeyeceğim inş benzer durum benimde başıma gelir. O zaman o da hiçbirşey söyleyemez. Erkek arkadaşlarım var ama çok samimi erkek arkadaşım yok şu an ünideyken vardı.

Haklısınız hiçbirşey söylemeyeceğim inş benzer durum benimde başıma gelir. O zaman o da hiçbirşey söyleyemez. Erkek arkadaşlarım var ama çok samimi erkek arkadaşım yok şu an ünideyken vardı.
Benımde ünide vardı suan iş hayatında mesafeliyiz ama ünidekilerin yeri ayrıdır. Çoğu evlendi eşleriylede görüşüyoruz. Yanı eşim istedi diye ben silemem onları dimi ki karışmaz hiç bi zaman.Eşim yokken onlar yanımdaydı

Benımde ünide vardı suan iş hayatında mesafeliyiz ama ünidekilerin yeri ayrıdır. Çoğu evlendi eşleriylede görüşüyoruz. Yanı eşim istedi diye ben silemem onları dimi. Eşim yokken onlar yanımdaydı

Hayır tabiki olur mu öyle saçmalık. Kimseye arkadaşını sil demem kendimde asla silmem. Zaten bende hiç tepki vermedim. Ama detaylı anlatması kızın söylediği filan hoş gelmedi. Daha tanımıyorum zaten bu kişiyi. Yeni ilişki bakalım hayırlısı

Sizde düğüne gidin sana eşlik etmek istiyorum deyin. Ben olsam bende kıskanır öyle yapardım

Back
X