- 13 Temmuz 2016
- 1.167
- 1.879
- 48
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Selam kızlar.
Kısaca anlatayım.
3 yıldır beraber oldugum sevgilim var. Çok uyumluyuz çok iyi yürekli beni seven mukemmel bir insandır. Çok iyi anlasiriz bir suru animiz var. Kisaca super bir insan ve ilişki diyim. Aileside öyle. Evlilik yolunda gidiliyor zaten.
Ama sevgilim her seven gibi kıskanç. Bu hoşuma gidiyor tabi fazla değil çünkü.
Benim teyzemin oğlu var. Bizden 5 yas büyük. Teyzemin oglunu hic sevmiyor sevgilim. Biraz imsanlara yılışan cinsten o yuzden kiskaniyor. Bende hak veriyorum tabi rahatsiz oluyorsa dikkat ederim dedim zaten hep ettim.
Bir defasında biz teyzemle çarşıda dolaşırken oğlu aramış teyzemin benim yanıma geldi. O arada sevgilim görmüş. Yanlıs anladi onunla geziyorum gibi gözüktü. Arabayla gelmiş bilmiyordum babam almaya gelcek saniyordum teyzem bin bin olmaz birakmam dedi mecbur bindim onun arabasina bindim gibi gözüktü.
Geçen de babamin bağ evine gittik. Kış geliyor evi kapatmaya. Teyzem aramis annemi. Annemde buyrun gelin bir seyler yiyelim son kez demiş. Onlarda geldiler. Ates yakildi. Bir seyler kizartmak icin. Orda haberim yok bu teyzemin ogluyla yan yana fotograf cekerken denk gelmis. Aslında ben hep geri dururum ama duman geliyor diye benim tarafa geldigi an 2 dk lik bir olay. Bu fotolari da sosyal medyaya koymus annem. Sevgilim de görmüş. Şimdi yine yanlış anladi.
Bitti dedi. Ama biliyorum kiskandigi icin yapiyor. Ogleden sonra onu gormeye gitcem.
Sizce nasil davraniyim gonlunu aliyim. Diyecek şeyde bulamıyorum sinirli.
Kisa anlatcam dedim uzun yazdim kusura bakmayın.
Teyzemin oğlundan kıskanacak adam sapıktır, kendi kuzenlerine de farklı gözle bakar, başka açıklaması olamaz.
İyi de siz öptü, dürttü kıskandı demiyorsunuzArkadaşlar yanlış anlamayın. Sevgilim oyle kendi kuzenine bakacak felan bir insan asla değil. Buzdan bir insandir. Oyle konusayim samimi olayim demez. Biz artik buyuduk. Hangi genc kiz ister durmadan öpmeye çalışilsin orası burasi durtuklenmeye calisilsin. Rahatsiz edici hareketler bunlar. Babamda hep uyarir beni istemez pek. Babamda mi kuzenine o gozle bakan insan. Kuzen tamam ama rahatsız edici harketler olunca herkes istemez. Sevgilim bu yuzden sevmiyor. Yoksa oyle akrabalarimdan kiskanan bir insam degil.
sana hiç güvenmeyip böyle çirkin ithamlarda bulunan birinin gönlünü almak niye?Selam kızlar.
Kısaca anlatayım.
3 yıldır beraber oldugum sevgilim var. Çok uyumluyuz çok iyi yürekli beni seven mukemmel bir insandır. Çok iyi anlasiriz bir suru animiz var. Kisaca super bir insan ve ilişki diyim. Aileside öyle. Evlilik yolunda gidiliyor zaten.
Ama sevgilim her seven gibi kıskanç. Bu hoşuma gidiyor tabi fazla değil çünkü.
Benim teyzemin oğlu var. Bizden 5 yas büyük. Teyzemin oglunu hic sevmiyor sevgilim. Biraz imsanlara yılışan cinsten o yuzden kiskaniyor. Bende hak veriyorum tabi rahatsiz oluyorsa dikkat ederim dedim zaten hep ettim.
Bir defasında biz teyzemle çarşıda dolaşırken oğlu aramış teyzemin benim yanıma geldi. O arada sevgilim görmüş. Yanlıs anladi onunla geziyorum gibi gözüktü. Arabayla gelmiş bilmiyordum babam almaya gelcek saniyordum teyzem bin bin olmaz birakmam dedi mecbur bindim onun arabasina bindim gibi gözüktü.
Geçen de babamin bağ evine gittik. Kış geliyor evi kapatmaya. Teyzem aramis annemi. Annemde buyrun gelin bir seyler yiyelim son kez demiş. Onlarda geldiler. Ates yakildi. Bir seyler kizartmak icin. Orda haberim yok bu teyzemin ogluyla yan yana fotograf cekerken denk gelmis. Aslında ben hep geri dururum ama duman geliyor diye benim tarafa geldigi an 2 dk lik bir olay. Bu fotolari da sosyal medyaya koymus annem. Sevgilim de görmüş. Şimdi yine yanlış anladi.
Bitti dedi. Ama biliyorum kiskandigi icin yapiyor. Ogleden sonra onu gormeye gitcem.
Sizce nasil davraniyim gonlunu aliyim. Diyecek şeyde bulamıyorum sinirli.
Kisa anlatcam dedim uzun yazdim kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?