Sizce ? :( Başlık Bulamadım.

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
48
Selam kızlar.
Kısaca anlatayım.
3 yıldır beraber oldugum sevgilim var. Çok uyumluyuz çok iyi yürekli beni seven mukemmel bir insandır. Çok iyi anlasiriz bir suru animiz var. Kisaca super bir insan ve ilişki diyim. Aileside öyle. Evlilik yolunda gidiliyor zaten.
Ama sevgilim her seven gibi kıskanç. Bu hoşuma gidiyor tabi fazla değil çünkü.
Benim teyzemin oğlu var. Bizden 5 yas büyük. Teyzemin oglunu hic sevmiyor sevgilim. Biraz imsanlara yılışan cinsten o yuzden kiskaniyor. Bende hak veriyorum tabi rahatsiz oluyorsa dikkat ederim dedim zaten hep ettim.
Bir defasında biz teyzemle çarşıda dolaşırken oğlu aramış teyzemin benim yanıma geldi. O arada sevgilim görmüş. Yanlıs anladi onunla geziyorum gibi gözüktü. Arabayla gelmiş bilmiyordum babam almaya gelcek saniyordum teyzem bin bin olmaz birakmam dedi mecbur bindim onun arabasina bindim gibi gözüktü.
Geçen de babamin bağ evine gittik. Kış geliyor evi kapatmaya. Teyzem aramis annemi. Annemde buyrun gelin bir seyler yiyelim son kez demiş. Onlarda geldiler. Ates yakildi. Bir seyler kizartmak icin. Orda haberim yok bu teyzemin ogluyla yan yana fotograf cekerken denk gelmis. Aslında ben hep geri dururum ama duman geliyor diye benim tarafa geldigi an 2 dk lik bir olay. Bu fotolari da sosyal medyaya koymus annem. Sevgilim de görmüş. Şimdi yine yanlış anladi.
Bitti dedi. Ama biliyorum kiskandigi icin yapiyor. Ogleden sonra onu gormeye gitcem.
Sizce nasil davraniyim gonlunu aliyim. Diyecek şeyde bulamıyorum sinirli.
Kisa anlatcam dedim uzun yazdim kusura bakmayın.

Sevgiliniz bir kendine çeki düzen versin bence. Aynı aileden iki insansiniz. Teyze oğlu diyorsunuz. Arabasına da binilir, yanyana da oturulur.
Bence bu konuda geri adım atmayın. Nasıl böyle bir düşünce yapısına sahip onu sorgulayin. Kendi kuzenlerine yan gözle mi bakiyormus? Bir sorun bakalım.. Kişi kendinden biliyor demek.

Teyzemin oğlundan kıskanacak adam sapıktır, kendi kuzenlerine de farklı gözle bakar, başka açıklaması olamaz.

Aslinda ben hep dedim. Biz beraber buyuduk. Abim o benim. Ama o bama guvendi. Onda bir hareketler degisik dedi. Hissesiyorum dedi. Sonra bizde akraba evliligi bile olmaz dedim. Buyul konustum. Bu kuzenimin abisi halasinin kiziyla evlencek simdi. Hani akraba evliligi olmazdi abisi hala kiziyla sevgili dedi. Bende ne diyecegimi bilemedim hakli sonucta. O kuzeniyle konusmaz bile. Genel yapisi soguk bir insan.

Kuzeninden bahsediyosun farkında mısın?sen bile kuzenin için yılışık falan demişsin sevgiline hak vermek istercesine,ne kadar yılışık olsa da bu sevgilinin aklından geçenleri kuzenine yakıştırmamalı ve yakıştırtmamalısın,sevgilin ruh hastası bence demekki kendi kuzenlerine başka gözle bakma ihtimali yüksek bi adam?

Siz kendinizi bildikten sonra karsida ki gevsek olsa ne farkeder? Sonucta bahsettiginiz kisi kuzeniniz birlikte buyudugunuz insanlar, sevgiliniz kafa yapisini degistirip size guvenmeyi ogrenmeli bu normal bir kiskanclik degil cunku.

Arkadaşlar yanlış anlamayın. Sevgilim oyle kendi kuzenine bakacak felan bir insan asla değil. Buzdan bir insandir. Oyle konusayim samimi olayim demez. Biz artik buyuduk. Hangi genc kiz ister durmadan öpmeye çalışilsin orası burasi durtuklenmeye calisilsin. Rahatsiz edici hareketler bunlar. Babamda hep uyarir beni istemez pek. Babamda mi kuzenine o gozle bakan insan. Kuzen tamam ama rahatsız edici harketler olunca herkes istemez. Sevgilim bu yuzden sevmiyor. Yoksa oyle akrabalarimdan kiskanan bir insam degil.

İyi de siz öptü, dürttü kıskandı demiyorsunuz
Aynı arabada gördü, fotoğrafta yanyanaydik diyorsunuz.
Ayrıca ağzınız diliniz var söyleyin el sakalarindan hoslanmadiginizi kuzeninize.

Ayrıca sevgiliniz size inanmamis. Aynı arabada geziyorsunuz sanmış. Size neden güvenmiyor?

Ben bu yaşıma kadar onunla kardeş gibi buyudum. Simdi mi bana yan gözle bakacak. Illaki bazi ortamlarda yan yana gelecegiz. Bunun icin bitrcekse bitsin. De bence.

sana hiç güvenmeyip böyle çirkin ithamlarda bulunan birinin gönlünü almak niye?
suçluymuş gibi...

Reactions: KV_
1)Seven insan kıskanmaz,kendine ya da karşıdakine güvenmeyen insan kıskanır.
2)Öz kuzeninden kıskanan insanın bilinçaltında pis düşünceleri vardır.Kişi kendinden bilir işi derler ben çok inanıyorum bu söze.

Ben buna inanmıyorum yani tmm dünyada başka erkek kız mı kalmadı kuzenden başka deniliyor ama çokta büyük konuşmamak lazım bu konularda bekarken bir komşumuz vardı kuzenleri evlendirmeye sonuna kadar karşı çıkardı hatta büyük konuşmaktan cekinmezdi şimdi bir kızı abisinin bir kızı da kızkardeşinin oğluyla evli o yüzden bence bu konularda büyük konuşmamalı

1. si siz kuzensiniz. erkek arkadaşınız demekki kuzenlerine yan gözle bakabilecek kapasitede birisi ki sizi kuzeninizden kıskanıyor.
2. si siz hatalısınız. kendi kanınızdan olan kuzeninizi 2 günlük birine değiştiğiniz için. eğer kuzeninizin hal ve tavırları size uymuyorsa zaten baştan görüşmezdiniz onunla . sevgiliniz rahatsız oluyor diye dikkat etmek nedir yani. kuzenin yanına oturuyor diye açıklama yapmak kadar saçma birşey olamaz. hele ki bunu görüp de bitti diyen adamdan da zaten hayır gelmez.

bu benim düşüncem .

Ben kiskanma mevzusunda cokda yanlis bulmadim. Kuzen de olsa kotu niyetli olabiliyor , kiskanmasi bana dogal geldi. Kuzeniyle evlenen de olabildigine gore tamamen kardesiymis gibi dusunulemez bana gore. Bana yanlış gelen kuzenin orasini burasini durtuklemesi opmeye calismasi. Buna nasil izin verilebilir? Gerekirse tokat atarim yinede buna izin vermem.

yok artık , kuzenınızden mı kıskanıyor.Benım de kuzenım tarıf ettıgınız gıbı benden 3 yas byuk ve evli,her gördüğünde öper durduk yere sarılır,saçımla oynar ama bunları ıkımızde bılıyoruz kı abı kardes içtenliğiyle yapıyor.
Ayrıca yaşlarınız kaç ?
Sevgiliniz diğer arkadaşların da dediği gibi kendi kuzenleri hakkında ne düşünüyorsa,karşısındakını de öyle görüyor demektır.
Şurda hayatınızın bılmem kac senesınde yanınızda oan bı ınsan ıcın akrabanızı gözden çıkartmayacaksınız heralde

Reactions: KV_
Birde su var , kendisi de kuzenlerine yan gozle baktigi için boyle dusunmustur demek yanlis geliyor. Kendimizi yada sevdiklerimizi kotuluklerden korumaya calisiriz her zaman ve bunu biz de kotu oldugumuz icin yapmayız. Bazi seyleri hissetmek anlamak icin cevrede gormek yetebiliyor. Gecmiste kuzen evlilikleri , yakinlasmalari gormus olmak kiskanmasi icin yeterli olabilir bence. Yoksa mesela esimizi cevredeki kadınlardan kiskanmamizin sebebi baskasinin esine ilgi duymamiz degildir. Sadece biliriz ve hissederiz. Gormusuzdur evli erkeklere ilgi duyan kadinlari. Bunun gibi cok örnek verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…