Sizce ? :( Başlık Bulamadım.

Sevgiliyken böyleyse
Evlenince öldürür...

Reactions: KV_
Eger burada esimin yilisik bir kuzeni var kiz surekli opmeye dokunmaya calisiyor ve birlikte biryerlerde gördüm arabasina bindi gibi seyler yazsaydi eminim yorumlar daha farkli olurdu.

Fazla olsa babandanda kıskancaktı. Böyle erkek dünyada bulamazsın kardeş. Tabikide ayrılma son sürat devam

Kendi kuzenlerine farklı gözle bakıyor ki sizin kuzen ilişkisini de öyle görmüş. Amcamın teyzemin oğluyla yanyana oturup sohbet edemeyeceksem nerde kalır akrabalık. Çok saçma bir kıskançlık

bana bu kıskançlık normal geldi.

Kuzeniniz yani abiniz, yanyana foto cekildiniz diye bitti diyen adamla konusmaya degmez bence

Kuzeninizin değişik hareketleri var, dokunuyor, öpmeye çalışıyorsa bu sapıktır.
Sizi kıskanan sevgiliniz sapık değildir.

Kuzende bir problem yoksa, ben onun arabasına binmekten, bir fotoda yanyana çıkmaktan kaçınmam, kaçınmamı isteyen adamın da alnını karışlarım açıkcası.

Bütün erkek kuzenlerimle iyiyimdir.
Kardeş gibi sayar severim.
Hiçbirisi ile tokalaşmam, öpüşmem ama.. Mesafem bu anlamda vardır mesela...
Eşim de hiçbirşeye karışmadı doğal olarak.
Ama sapıkça hareketleri olan bir kuzenim olsa ve eşim uyarsa da uyarmasa da uzak dururdum.

kuzeninizle görüştüğünüz için adam sizden ayrılıyor, farkında mısınız?

ayrıca her seven insan kıskanır demişsiniz. öyle bir şey yok. her seven kıskanmaz.
ve de fazla değil demişsiniz. gayet de fazla ya

ya adam size kuzeninizle yan yana gelmeyi yasaklamış, geldiniz diye de terk etmiş. bu muameleyi kendinize nasıl reva görürsünüz?

Sorun sevgilinde.... niye alttan alan ve suç işlemiş gibi davranan sensin. Pesss valla.

hayır bide benim erkek arkadaşıma kesin zordur o adam derler(sırf arap olduğu için)

2 yas büyük erkek kuzenım var, geçenlerde sosyal medya paylaşımları depresifleşti. Görmüş ilgilensene zor zamanlarda heralde diye kendısı söyledi.

kendı kuzenlerıylede kardeş gibidir. içinde sapıklık olsaydı bana da yaklaşımı bu olurdu.

Derler ya, dervişin fikri neyse zikride odur.

Bu forumda su yorum yapmaya ben biktim ama bu dusuncelerle yasayanlar bitmwdi arkadas...

Teyze oglun senin kardesin gibidir seni ondan kiskanan adam ne kadar mikimmil! Olsa da art niyetlidir. Zihneyeti bozuktur.

kıskançlık= sevgi değildir
bunu belirteyim de.
hatta kuzeninizden hastalıklı bir şekilde kıskanıyor oluşu çok anormal.

Kusura bakmayın ama ailelerimize de mi güvenmiyor bu adam. Hadi kuzeni kıskandı,anneniz var,teyzeniz var,babalarınız var,onca insanın olduğu yerde ne olabilir ki? Ailenize hakaret bu yani.
O görüşüyor değil mi kuzenlerimle? Siz sorun çıkarıyormusunuz? Görüşme diyor musunuz? Yoksa bir tek sizin kuzen mi problem.

Babanız da kuzeninizin davranışlarından rahatsız anladığım kadarıyla yani gereksiz bir samimiyet varsa ve yılışıksa hatta babanızı bile irrite ediyorsa sevgiliniz haklı olabilir. Ayrıca benim kuzenlerimle ben de kardeş gibiyim ama ortalıkta teyzesinin kızına, halasının amcasının kızına göz koyan erkek dolu, evlenen epey kişi var. Hatta taciz vakaları dolu bu durumda. Ve bu erkek de gereksiz hareketler yapıyorsa ve siz de anlattıysanız erkek arkadaşınız haklı.

Boyle adamlarla omrunuzu tuketmeyin allah askina ya. Siz kendinizi bilmiyo musunuz da sevgiliniz sizi birinden sakiniyor ustelik teyzenizin oğlundan! Istedigi kadar yılışık olsun teyze oglu bu aileden biri sayilir. Kendisi teyze kizlarina farkli gozle bakiyor sanirim! Bosverin iyiligini kotulugunu kime gore neye gore iyi veya kotu? Bu adam size gelecekte huzurlu bir ömür vaat ediyor mu buna bakin. Akrabanizla yan yana fotograf cektirdiniz diye sizden ayrilan insanla huzur bulabilir misiniz bunu düşünün.

bu kadar kıskançlıkta saçma bahane bulmuş gibi anlamadan dinlemeden bitti diyosa gitme yanına ne o öyle ergenler gibi evlenmeyide düşünüyosan eğer önce bu kıskançlık krizlerine çözüm bulmalısın

Oranızı buranızı dürtüklüyorsa siz görüşmeyin zaten sevgilinize ne hacet. Ailenizde sık sık bir araya gelmenizi istemez zaten böyle bir durum varsa.Ayrıca konunun içinde bu detaylar yok,bence şimdi "sevgilim haklı ama ya,ben nasıl barışabilirim "demek için verdiniz bu detayı zira herkes kuzen kardeş gibidir dedi. Bakın bence burada bahsedilen tarzda bir kuzen varsa ortada ve ailenizde hala sizi bir araya getiriyorsa en büyük sorun bu gibi görünüyor zira anlattığınız kadarıyla mütemadiyen sıkıştırılıyor ve taciz ediliyorsunuz kuzeniniz tarafından.

M MerveOkanAsk
Çok güzel anlatmış arkadaş. Siz kendinizi koruyamıyor musunuz? O olmasa, karışmasa yılışık bir erkek (kuzen muzen demiyorum) nasıl davranılacağını bilmiyor musunuz? Mesafeyi koruyamıyor musunuz? Babanız da rahatsızmış o adamın tavırlarından. Herhalde ortada saçmasapan bir şey olmasına müsade etmez. Sırf bir selfiede kenardan siz de çıktınız diye sorun çıkarılır mı? Bir de gidip bunu açıklamaya mı çalışacaksınız?
Kıskançlık=sevgi diye bir şey de yok. Hele bu boyutlardaki bir kıskançlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…