Arkadaslar hoslandigim bir cocuk var oda benden hoslaniyormus teklif etti ama cok kararsizim. Kultur farki var aramizda suan icin evlilik dusunmuyorum tabiki ama yinede acabalar var ilerde uzulmekte istemiyorum. Aramizda mezhep farki var onun ailesi kapali benim ise acik 14 yasindaki kuzenleri bile kapaliymis. Bizde tam tersi herkes aciktir. Sizce bunlari dusunmeyip evet mi demeliyim yoksa bastan vazmigecmeliyim. Yasimda 24 bu arada
Arkadaslar hoslandigim bir cocuk var oda benden hoslaniyormus teklif etti ama cok kararsizim. Kultur farki var aramizda suan icin evlilik dusunmuyorum tabiki ama yinede acabalar var ilerde uzulmekte istemiyorum. Aramizda mezhep farki var onun ailesi kapali benim ise acik 14 yasindaki kuzenleri bile kapaliymis. Bizde tam tersi herkes aciktir. Sizce bunlari dusunmeyip evet mi demeliyim yoksa bastan vazmigecmeliyim. Yasimda 24 bu arada
seninkisi biraz 'elde edince hevesim kaçtı' gibi geldi bana. dediğin şeyleri önce bi konuş zaten seni olduğun gibi kabul etmiyorsa varsın etmesin. mutsuz olursun ilerde..
evet cnm baştan vazgeç yoksa dertler sıra sır gelir. görünenden daha çok görünmeyen sorunlar vardır o yüzden baştan aklını kurcalayan sena ters gelen birşey mi var vazgeçç zorlama.
Arkadaslarim falan bu dusuncemi cok sacma buldular birde burda dertlesmek istedim cevabin icin tesekkurler. Insan ayirmak degil niyetim ama etrafimdaki cogu buyugum sorun olur falan dio bu konularda kafam o yuzden cok karisik
Yok canim heves kacmadi degil. Annemin surekli olarak bu konularda ilerde zor olur falan demesi beni cok dusunduren. Ask biter o zaman problemler baslar falan filan. Birde sen ne kadar ailesi gibi degil desende o ailede buyumustur sonucta der hep. O yuzden uzulmk istemiyorum bastan mi vazgevmeliyim bilmiyorum
bak herkesin gördüğü doğrular var bunu sende görüyorsun kalben bazı şeyleri kabyullenmek zordur ama kabullenip devam edersen sonrasında yaşayacakların daha da zor şeyler o yüzden herkes yoluna cnm.
annen haklı kuzum. ne kadar sevse de seni annesi bi iki laf etse onun sözüne bakmayacağı ne malum? hem zaten hoşlanıyormuşsun yol yakınken dön. baksana sorun olacağının bilincindesin. bu tarz şeyler zamanla ayyuka çıkıp ilişkileri çok yaralayabiliyor. ben de böyle bir sebeple ayrılmıştım birinden.
Annesi asiri duskunmus birde oyle anlatmisti. Okudugu sehre gelmk istiyormus ev tutalim bende gelim falan diyormus. Yani asiri duskun bana gunde on kez arar falan diyordu
Yorum icin sagol canm. Hani ilerde bazi seyler icin elbette bende savasabilirim ama cogu kisi evlilik olursa bir muddet sonra o ask kalmiyo ve sorunlar inanilmaz cok olur kultur farkliligi onemli diyorlar bende acele davranip uzulmek istemedigim icin sizlerle dertlesmek istedim
burada tecrübe konuşuyor o kültür farkı denilen şey lafta hafifi gerçekte çok ağırdır benimle eşim arasında da kültür farkı var ve o zorluğu iyi bilirim aman cnm uzak dur kendi yakınından biriyle anlaştığın biriyle evlen uç noktlarınız olmasın ayı yolda giden 2 kişi olun o zaman mutlu olursunuz.
Bende ilerisinden cok korktugum icin sicak bakamiyorm cok hoslansamda ama aklimin bi yanindada bu sekilde dusunmeklede olmaz varBaştan vazgeç, olmaz ilerde cok uzulursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kuzum daha dun ablamin arkadasiyka bu konu acildi.kadin 11yillik evli.keske kendi inancimdan biriyle evlenseydim anamin sozunu dinlemedim diye dert yandi.bence aklindan bile gecirme
Sagol yorum icin canim. Suan cok hoslaniyorum ondan aslinda onunla sevgili olmak cok istiyorum ama tecrubeli insanlarin sozunu dinlemekte fayda var sanirim. Simdi bir iki uzulurum ilerde daha cok uzulecegime
evet cnm baştan vazgeç yoksa dertler sıra sır gelir. görünenden daha çok görünmeyen sorunlar vardır o yüzden baştan aklını kurcalayan sena ters gelen birşey mi var vazgeçç zorlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?