Kuzenim mezhep farkı oldugu için (babasına çok düşkündür ve babası damat olarak istemez diye) tam 10 yıl tereddüt içinde devam ettirdi ilişkisini... Sonra erkek arkadaşı rest çekip ayrılınca tekrar düşündü, ailesine açıkladılar ve çok mutlular, şimdi çocukları var. Onlar hem kızın, hem de erkeğin ailesinden uzakta baska bir sehirde oturuyorlar dolayısı ile fazla etkılenmemiş te olabilirler bunu bilemiyorum.
Onların aileleri arasında kültür farkı pek yok yalnız. Eniştem ve rahmetli teyzecim hacca gitmişlerdi, hac sonrası teyzem kapanmıştı. Onlar da çok mutaassıp bir aile değiller, anlaşamadıkları bir durum olmadı.
Kendi ailenizi en iyi tanıyan sizsiniz. Çok iyi düşünmelisiniz.
Kor kutuk asik degilim tabiki surekli aklimda ama bide ilerisini dusununce ona tamm diyemiyorumKendini yerden yere vuracak kadar seviyorsan dene derdim ama belli ki oyle bir delirme halinde yok asktan...
Onceden sorsan kalbini dinle derdim ama simdi anneni dinle derim...
Birincisi ayni ucurum olan universite arkadaslarim vardi, 4 sene sonunda ayrildilar, belliydi de, bosa giden 4 yil...
Diger sebep ise annelerin yanilmadigini sayisiz kere gordum, hem burda hem hayatta, anneni dinle...
bunlar önemli konular kültürler uymadımı biyerden sonra patlak verir.Şimdi ben seni olduğun gibi kabul ediyorum der iyice bağladıktan sonra zorlamalar başlar ailesi,kendisi ufak ufak kısıtlamalar büyür gider. Sende birkere kendinden ödün verip ufak değişikliğe gidersen yandın sonrasını toparlayamassın kendine uygun seninle aynı düşüncelere sahip insanlarla tanışırsan bu kafandaki soruların hiç biri olmayacak iyi düşün kendi geleceğini kendin belirlersin hata yapmak çok kolaydır ama yanlıştan hasar almadan çıkmak biraz zordur hakkında hayırlısı.
Size baskı yapacağını düşünüyor musunuz peki,eğer baskıcı bir tip değilse sorun olmaz diye düşünüyorum en azından bir süre görüş baktın ki hareketlerine kısıtlama getirmeye başlıyor onu giyme şununla konuşma gibi o zaman ayrılırsın zaten baskıcı bir tipse bunu bir süre sonra belli eder zaten hareketleriyle.Arkadaslar hoslandigim bir cocuk var oda benden hoslaniyormus teklif etti ama cok kararsizim. Kultur farki var aramizda suan icin evlilik dusunmuyorum tabiki ama yinede acabalar var ilerde uzulmekte istemiyorum. Aramizda mezhep farki var onun ailesi kapali benim ise acik 14 yasindaki kuzenleri bile kapaliymis. Bizde tam tersi herkes aciktir. Sizce bunlari dusunmeyip evet mi demeliyim yoksa bastan vazmigecmeliyim. Yasimda 24 bu arada
Yorumun icin tesekkur ederim bnde sizin gibi dusunuyorum aslinda ne kadar onunla birseylere baslamak istesemde vazgecmek benim icin en dogrusu sanirim. Ilerde daha fazla uzulmemek icin simdi biraz uzulmeyi goze almaliyim
Duygusal düşünmek insanı mantıktan uzaklaştırır sakın kapılma , herşeyi geleceği de düşünerek adımını at ama alacağın kararlar duygusallıktan uzak olsun .Karşı tarafı ve sizi kıyasladığım da sadece gördüğüm sorunlarla dolu bir ilişki.Sizi çok ikna etmeye çalışacaktır . Aile yapınıza size uygun biri mutlaka çıkacaktır böyle düşünceler sizi yiyip bitireceğine sorunsuz başlayan bir ilişki tercihin olsun.
Arkadaslar hoslandigim bir cocuk var oda benden hoslaniyormus teklif etti ama cok kararsizim. Kultur farki var aramizda suan icin evlilik dusunmuyorum tabiki ama yinede acabalar var ilerde uzulmekte istemiyorum. Aramizda mezhep farki var onun ailesi kapali benim ise acik 14 yasindaki kuzenleri bile kapaliymis. Bizde tam tersi herkes aciktir. Sizce bunlari dusunmeyip evet mi demeliyim yoksa bastan vazmigecmeliyim. Yasimda 24 bu arada
Yani benim annem hep mezhep farkli bile olsa gorus olarak yakin olsunlar en azindan cok uc noktada biri olmasin yoksa cok zor olur der. Benim anladigim kadariyla bize gore ailesi bayagi farkli
Arkadaslar hoslandigim bir cocuk var oda benden hoslaniyormus teklif etti ama cok kararsizim. Kultur farki var aramizda suan icin evlilik dusunmuyorum tabiki ama yinede acabalar var ilerde uzulmekte istemiyorum. Aramizda mezhep farki var onun ailesi kapali benim ise acik 14 yasindaki kuzenleri bile kapaliymis. Bizde tam tersi herkes aciktir. Sizce bunlari dusunmeyip evet mi demeliyim yoksa bastan vazmigecmeliyim. Yasimda 24 bu arada
Giydigin kiyafetten, taktigin kolyeye, surdugun ojeye, kullandigin kelimelere bile takilan, karisan, once sevgili, sonra kardeslerine kadar tum ailesi, olsun istemiyorsan kaç, kaç, kaç..
Tecrubeyle sabit, kaç..
Konustum bugun olmayacagini soyledim cok mantiksiz buldu bu durumu yani cok sacma falan dedi bakalm kismet hersey artik/(
Konustum bugun olmayacagini soyledim cok mantiksiz buldu bu durumu yani cok sacma falan dedi bakalm kismet hersey artik/(
İlk basta oyle derler. Benim ex nisanlim ilk bulusmada uzerimdeki mini etege bayilmis, cok yakismis demisti. İlerleyen zamanlarda dar kot, yirtik kot, etek, oje, erkek akrqbalarla opusmek, kuzenle ayni evde kalmak sorun oldu. En son nisanimda sifir kolu da problem etmisti. Sonra itiraf etti 'herkes ozune doner' diye. Ailesi muhafazakardi..
Erkek milleti klasik taktik, asik edene kadar rol, rol, rol.. Dolayisiyla kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?