- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
-
Halk eğitime gidemem şuan..çocuğumu devamlı birakamam..ailevi sebeplerden dolayıHangi konuda yeterlilik belgesi veriyorlar bilemiyorum ama halk eğitimi onerebilirim.
Üstelik ücretsiz...
Şimdi o belgeler seni bir yerde ise sokmaz benim bildiğim kadarıyla.Halk eğitime gidemem şuan..çocuğumu devamlı birakamam..ailevi sebeplerden dolayı
Halk eğitime gidemem şuan..çocuğumu devamlı birakamam..ailevi sebeplerden dolayı
Eczane yardımcılığı tıbbi sekreterlik dış hekimi asistanligi kursuİçeriği belirtirseniz daha çok yardım gelebilir
5 yıl kıdem lazım onun için.Her sertifikanın iş garantisi yok ama mesela adalet mezunu olup arabuluculuk eğitimi ile e devlete dosya gönderip dosya başına para alma durumunu duymuştum..
Cehaletimi hoş görün lütfen ama bildiğim kadarıyla bu mesleklerin direkt üni bölümleri var. Açıktan fakülte varsa sizin için daha iyi olmaz mı?Eczane yardımcılığı tıbbi sekreterlik dış hekimi asistanligi kursu
Her yerde şartlar aynı mı bilmiyorum ama bu işi yapan bir arkadaşım özel bir üniversiteden almıştı ve benim işe yaramayan işletme diplomamım da geçerli olduğunu söyleyip ek iş yapabilirsin demişti ordan hatırlıyorum..Deneyim, kıdem bahsi geçmedi5 yıl kıdem lazım onun için.
Şöyle oluyormuş meslektaş arkadaşlarımın dediğine göre,ben avukatım diğer meslekleri bilmem ama mesela benim almam için ruhsatın üstünden 5 yıl geçmesi gerekiyormuş 2020de ruhsat aldıysan 2025te başvurabilirsin gibi.diğer mesleklerdede bu tarz bir süre vardır diye düşünüyorum.Her yerde şartlar aynı mı bilmiyorum ama bu işi yapan bir arkadaşım özel bir üniversiteden almıştı ve benim işe yaramayan işletme diplomamım da geçerli olduğunu söyleyip ek iş yapabilirsin demişti ordan hatırlıyorum..Deneyim, kıdem bahsi geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?