Sizce bebek yapmalımıyız??

lucky88

Bırak gülüşlerin can evimin penceresi olsun.
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
1.174
15
158
Kızalr 6 aylık evliyiz ve eşim çocuk istiyo.geçenlerde bunu öle bi dile getirdiki çok duygulandım ve sizinlede paylaşmak istiyorum.cuma akşamı melekler korusun dizisi izliyoruz orda esin bebeiğini yıkıyo kucağına alıyo falan.neyse sonra gece yatıyoruz eşim durup duruken dediki ben bebek istiyorum nerden çıktı dedim.o dizide kız bebeğini kucağına aldı ya çok kötü oldum tüylerim diken diken oldu dedi..bende biraz korkuyorum doğumdan eşimde istiyo ne yapmalıyım sizce fikrinizi paylaşırsanız çok mutlu olurm...:Saruboceq:

bu ikinizin birlikte vereceği bir karar :)
bence doğumdan korkmana gerek yok
benim hamilelikle ilgili tek sıkıntım
bulantı ve kusma oldu
şimdi biran önce bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum
bence annelik dünyanın en harika şeyi

evet aslında ikimizin vereceği karar ama benim endişelerim var korkuyorumda kafam karışık :( tabikide annelik dünyanın en harika duygusudur tatmadım ama anlatılanlardan yol çıkarsak eğer öle olduğunu düşünüyorum.bebekleri çok seviyorum onlarla vakit geçirmeyi nerde görsem hemen sevesim gelio. ne yapmalıyım bilmiyorum :utangac:

canım tabiki bu sizin verebileceğiniz bir karar ama sadece doğum korkusundan bebekten vazgeçme..bende çok korkuyorum doğumdan..ama sonrasını düşününce insan rahatlıyor..Allah hepimize hayırlı doğumlar versin..

amin amin inşallah...

Dünyanın en güzel şeyidir herhelde şimdi diyorum keşke hemen yapsaydım doğum bundan kaçılmıyo dimi ama yolunu beklemek bambaşka 3 sene bitiyo evleneli en büyük keşkem bu belkide

bence çok erken bizim 3 yıl olmak üzere hala karar veremedik ........en azından 1 yıl olsun canım tabi siz bilirsiniz..

bence çok erken bizim 3 yıl olmak üzere hala karar veremedik ........en azından 1 yıl olsun canım tabi siz bilirsiniz..

hem doğum korkum var hemde seninde dediğin gibi şöle 1 yada 2 sene geçsin diyorum bende ama eşim istiyo :bbo:

daha çok yenisisniz ama şartlar uygunsa ve birbirinize güveniyorsanız hiç beklemeyin derim..ben 5 yıllık evliyim çok şükür hamileyim,yaklaşık 2 yıl uğraştıktan sonra kavuştum meleğime ki hiç sorun yokken..ilk yıllar aman gezelim edelim dedik istemedik sonrada çok uğraştık..şimdi herkese sakın beklemeyin diyorum.tabi bu benim fikrim..umarım isteyen herkese çok bekletmeden verir rabbim...

6 ay cok kisa bir zaman bebek icin bence..!evlilik oturmasi lazim biraz bebek dusunmek icin..!

bnce bi dr.a muayene ol ..
hemen hamile kalabilirmisin öğren
eğer kalırsın derse beklersin
ama bi sorun varsa şididen başlayın
bnde istemedim sonra isteyince olmadı
meğer sorun varmış
tedavi ol derken stres üzüntü
insanı yıpratyo
geçen zaman da cabası oluyor

canım eşin istiyor iyi guzel ama cocugun sorumlulugunu kim ne derse desin en çok bayanlar taşıyor.. hamileligi sen yasayacaksın, dogumu sen yaacaksın geceleri yardımcı olsa da ondan cok sen uykusuz kalacaksın. Allah arzu ettigniz zaman versin inşallah ama sonrasında donusu yok allah saglık versin. o yuzden bence iyi dusun bana gore de biraz erken 6 ay, azıcık gezin eglenin yaa.. sonra olunca hep sizinle zaten, yine de dyorum ya allah gonlunuze gore versin :)) hepimizin inşallah

Sen kendini hazır hissetmeden hamile kalma derim. 9 ay karnında taşıycak olan sensin. Eğer zorlanıcağını düşünüyosan biraz zaman iste eşinden.Ve bi arkadaşın dediği gibi çalışmalara başlamadan önce bi doktorla görüşün. :)

canım bencede korunma burda o kadar cok anne olmayı isteyen insanlar varki rabbim yoklugunu yaşatmasın bence başla çalışmalara hem dogunca ilk söyleyecegin şey keşke hiç beklemeseydim olucak emin ol

Back
X