Sizce Ben Çok Mu İnce Düşünüyorum?

Annem vefat ettiği zaman birsuru kişiye akrabama özellikle tavır almıştım.Birakin yanımda olmayı ne aradılar ne sordular başsağlığı yok.Bende yabancı gibi davrandım onlara.

Şimdi babannem vefat etti.Hani biliyor görüyor mesaj dahi atmayanlar var.Hayatimdan tamamen çıkardım.Birkaç kişiyi çok hassas ince mi düşünüyorum.
yooo gayet normal düşünüyorum.ben küvezdeki oğlumu kaybettikten sonra eltimle,görümcemle konuşmuyorum.konuşmayıda düşünmüyorum allaha yakın bana uzak olsunlar:)

Başınız sağolsun,babam vefat ettiğinde kimseyi gözüm görmemiş. İlk gün hele baş sağlığı dileyen, yanımda olan kimseyi hatırlamıyorum. Halbuki ev doluydu..
Eşim de pandemi de vefat etti. Maalesef gidiş geliş olmadı. Arayanları daha sonra telefon kayıtlarından gördüm. Konuştuğum kişileri bile hatırlamıyordum.

Haklısın Ken. İnsan bekliyor. Ama bazıları bir “başın sağolsun” demeyi çok görüyorlar. Bende kuzenim ve eşini sildim bu yüzden. Babamı sevmediklerini bilirdim ama insanın ölene bir saygısı olur.

Başınız sağ olsun. Gayet haklısınız boşverin siz de ilişkinizi minimumda tutun aramayanlarla

Back
X