Sizce Ben Çok Mu İnce Düşünüyorum?

Annem vefat ettiği zaman birsuru kişiye akrabama özellikle tavır almıştım.Birakin yanımda olmayı ne aradılar ne sordular başsağlığı yok.Bende yabancı gibi davrandım onlara.

Şimdi babannem vefat etti.Hani biliyor görüyor mesaj dahi atmayanlar var.Hayatimdan tamamen çıkardım.Birkaç kişiyi çok hassas ince mi düşünüyorum.
Öyle bir konu ki sevmediğin insan o an el verse o bile unutulmaz, öyle vefa tanınacak zamanlar.. tam tersi de mümkün, haklısınız

başın sağolsun nur. bazen yaşadığımız şeyler insanları süzgecin diğer tarafında bırakmaya yarar. ancak hayatından çıkardıkların için de zihnini yorma.

ben çok sabırlı biriyim ama bir an geliyor ki en ihtiyacın olduğun anlarda bazı insanların yaptıkları öyle şeyler insanı son noktaya getiriyor hani derler ya sabırlı insan gemiyi değil limanı yakar diye bende limanı yaktım böyle insanlara karşı hiç pişman değilim daha sakın daha kendi halimde bana değer veren insanlarla hayatıma devam ediyorum çok daha huzurluyum sende sil gitsin

ben çok sabırlı biriyim ama bir an geliyor ki en ihtiyacın olduğun anlarda bazı insanların yaptıkları öyle şeyler insanı son noktaya getiriyor hani derler ya sabırlı insan gemiyi değil limanı yakar diye bende limanı yaktım böyle insanlara karşı hiç pişman değilim daha sakın daha kendi halimde bana değer veren insanlarla hayatıma devam ediyorum çok daha huzurluyum sende sil gitsin
Siliyorum yavaş yavaş en sevdiğim insanı bile neredeyse.

Babamın vefatından sonra arayıp sormayan herkesi tek tek sildim hayatımdan ve çok haklı bir karardı benim için.Zerre abartı yok duygularında bu sefer Nuran.

İnsan en yakınını kaybetmeden senin hissettiklerini anlayamaz. Babamı kaybettikten sonra arayıp sormayan herkesi sildim. En sevdiğin insanı kaybedince diğer tüm insanlar fasa fiso geliyor.

Annem vefat ettiği zaman birsuru kişiye akrabama özellikle tavır almıştım.Birakin yanımda olmayı ne aradılar ne sordular başsağlığı yok.Bende yabancı gibi davrandım onlara.

Şimdi babannem vefat etti.Hani biliyor görüyor mesaj dahi atmayanlar var.Hayatimdan tamamen çıkardım.Birkaç kişiyi çok hassas ince mi düşünüyorum.
Öncelikle Allah rahmet eylesin annenize de babannenize de.
Aynı şeyleri yasadigim için yorum yapmak istedim. Asla çok hassas çok ince düşünmüyorsunuz.
Hatta bir de bunlar biraz zaman geçsin size kizacaklar. Bizi hiç arayıp sormuyorsun diye. Bende annemden sonra çok yanlız kaldım. Hiç kimseye güvenmiyorum artik çünkü kime güvensem hep boşa çıktı.
Asla üzülmeyin. Hayatınızdan çıkarmakla en doğrusunu yapmışsınız.

Öncelikle Allah rahmet eylesin annenize de babannenize de.
Aynı şeyleri yasadigim için yorum yapmak istedim. Asla çok hassas çok ince düşünmüyorsunuz.
Hatta bir de bunlar biraz zaman geçsin size kizacaklar. Bizi hiç arayıp sormuyorsun diye. Bende annemden sonra çok yanlız kaldım. Hiç kimseye güvenmiyorum artik çünkü kime güvensem hep boşa çıktı.
Asla üzülmeyin. Hayatınızdan çıkarmakla en doğrusunu yapmışsınız.
Kızma faslını da yaşadım. Eşten kuzenden amcadan dayidan teyzeden vefa görmedim.

Yooo çok mantıklı düşünüyorsunuz bence. Böyle zamanlarda insanların ne olduğu ortaya çıkıyor. O yüzden böyle insanları temizleyin çevrenizden

Kızma faslını da yaşadım. Eşten kuzenden amcadan dayidan teyzeden vefa görmedim.
İnsanlar böyle maalesef. Bana teyzem biz annen var diye seninle her gün görüşüyorduk artik böyle birsey bekleme bile demişti.
Ben ki teyzem kınadan nefret ediyor diye kına gecesi yapmamıştım evlenirken. Universitede bilr onun oku dediği bölümü tercih edip okumuştum. Yani hep onun istediği gibi yaşadım ama o nedense yüzüme bakmıyor artik. Ayda bir kere filan çocuğumu görmek için evime geliyor o kadar.
Ben artık sadece çocuğuma ve işime odaklandım. Gerisi boş boş boş. Vefa da yok.

Allah rahmet eylesin babaannenize sayın konu sahibesi . İnşallah hayatınızda sizi seven anne şefkati veren doğru yönlendiren kadın figürleriniz olur . Öz kızları gibi sevilip sahiplenildiginiz güzel bir aileye denk gelmenizi temenni ediyorum 🌷

Back
X