Diş çıkartıyordu dişi kaşınıyordu ablamda havuç verebilirsiniz dedi çocuk çok rahatladı başka işine hiç karışmayız annemde ablamla ayda 1 defa konuşuruz telefonla memleketede senede 1 kez gideriz ama ne zaman arasam kızıyor rengi değişiyorAblanız bir taraftan,siz bir taraftan illallah ettirdiniz demek ki,ya değilse her anne bebeği için her şeyin en iyisini yapar.
Öncelikle eğer gerçekten sürekli tv başındaydı kesinlikle onaylanır yanı yok ama annelerde yoruluyor hem de tahmin edemeyeceginiz kadar çok bunu unutmayın lütfen. O yüzden ara sıra kısıtlayarak ona uygun kanalları izleyebilir bence .Arkadaşlar merhaba ilk başta tüm üye kadınlardan özürdilerim.Ben bir babayım bir takım problemler gördüm bu problemleri kendi anneme soramazdım çünkü tarafsız ve objektif olmaz o yüzden siz kadınlara sormak istedim. Konu şu; 6 aylık bir kızımız var,gerek internet kaynaklarından gerek makalelerden okuduğuma göre bebekleri 5 dk olsada televizyon karşısında oturtmamak gerekiyor bende bunu eşime söyledim kızdı bana “ ben zaten dream tv yi açıyorum müzik dinletiyorum ona”diyor bende tvnin uydusunu çöpe attım sanki ben ona izlettirmiyomuşum gibi algı yapıyor sürekli Müge anlının programı açık ne zaman gelsem eve ikinci husus detarjan meselesi bebeklere özel deterjanlar var alerji yapmayan onlardan aldım,ama inatla bizim kendi çamaşırlarımızla karıştırıp öyle atıyor makinaya normal deterjanla. Sizce işine çok mu karışıyorum tüm bunları güzel sözle direktif vermeden söylüyorum uzmanların söylediklerini dinletiyorum ama o bana relaks ol ne pimpiriklisin diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Diş çıkartıyordu dişi kaşınıyordu ablamda havuç verebilirsiniz dedi çocuk çok rahatladı başka işine hiç karışmayız annemde ablamla ayda 1 defa konuşuruz telefonla memleketede senede 1 kez gideriz ama ne zaman arasam kızıyor rengi değişiyor
Televizyon konusunda zaten tüm uzmanlar yasaklıyor ancak o kadar bağımlıyız ki küçük kutuya çokta karışmama kararı aldımNe kadar da 'hemen anlayan' bir erkek !
İğneyi kendinize de batırmanız lazım öyle mi?
Allahım sana geliyorummmmm
Biz eşimle arkadaş gibiyiz öyle her işi onun üzerine yüklemem bende merak ediyorum takip ediyorum neler yemeli neler içmemeli mesela şekeri hayatımızdan çıkardık 10 senedir sigara içen ben sigarayı bıraktımNe kadar da 'hemen anlayan' bir erkek !
İğneyi kendinize de batırmanız lazım öyle mi?
Allahım sana geliyorummmmm
D vitamini olarak ne kullandınızÇok güzel bravo size
Yalnız başka kadınları(bizi) değil eşinizi dinleyin.
Karışma diyorsa karışmayın.
Keşke eşim buraya üye olsa sizlerden fikir alış verişinde bulunsa benim ne işim var burda yolsa bizde bazı konuları bilmiyoruz ama ben herkesin fikrini alma taraftarıyımÇok güzel bravo size
Yalnız başka kadınları(bizi) değil eşinizi dinleyin.
Karışma diyorsa karışmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?