- 26 Kasım 2019
- 77
- 34
- 8
- Konu Sahibi belkikeskeneyse
ceyrek altın alıp verse daha iyiymiş..
yatırım olurdu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ceyrek altın alıp verse daha iyiymiş..
Suan kocan uyuyor.ah bu ben..çok düşünüp kafaya takıyorum
Sizin koca biraz yontulmamis malesef. İnce dusunceden ve mantiktan uzak hareket eden laf olsun diye biseyleri yapan biri. Cunku kolayina geldi ve onu tekrar gonderdi. Mont almak icin belkide arayacak bulacak zaman harcayacak vs bu ugrasilara girmek istemedi amann alayim geceyim ugrasamicam dedi. Siz haklisiniz ama insanlar degismiyor malesef ince dusunceli ruha dokunan adamlar cok az malesef Turk erkeklerinin geneli dusuncesiz ve bencil. Almazsa almasin artik iade sansiniz varsa iade edin yoksada olan olmus. Ama esin arayi duzelteyim derken daha da bozmus. Zaten mesafeler iyi degildir birde boyle olmasi hoş olmamis
Burçlara inanan biri değilim ama aslan burçları hiç şaşırtmıyor
Su
Suan kocan uyuyor.
Niye biliyor musun senın kafaya taktığını bildigi ıcın. Hediye alırken bile düşündüğü sey senin mutluluğun degıl.
Kendını biraz degıstırmeye ne dersin?
Nasıl gorundugun önemli degıl. Hediyeyı sevmeyecegını bılerek almıs. O senın nasıl hıssedecegını umursamamıs, sen seni nasıl gorduguyle neden ilgileniyorsun kı.Katılıyorum..Bir de söylediklerimin yanlış anlaşılması ve benim suçlu görünmem kötü.Aslında bencil olan oydu,ama ben şımarık göründüm
Dik durarak. Konu tartısmaya geldıgınde alttan almadıgında ve sucu sıze atmaya calıstıgında bıkere telefonu Yuzune kapatıp, empati yapmasını saglayarak.?Ne gibi mesela
Çalışıyorsunuz ve Monta ihtiyacınız olduğu halde alamiyorsunuz, ama esiniz hediye alıyor. Çok garip. Ayranı yok içmeye gibi bir durum olmuş kusura bakmayın.
Hayır nana ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmaz mi en başında? Kaldı ki paranız da yok değil ki hediye alabiliyor esiniz. Ama bence sizin hediyeden ziyade düşünmeniz gereken evlilik birliği içinde birbirinizin ihtiyaçlarını bilmiyor, onemsemiyorsunuz. Garip.
Kendin mi al dedi??? Yani maaşlar ortak mi? Yoksa herkes kendine mi harcıyor? Eşinize mi veriyorsunuzGeçen ay kredi borcumuzdan dolayı zor duruma düştük.Bu ay onu toparlamaya çalıştık.Ve eşime ek ödeme yeni yattı.Durumumuz kötü değil ama bu aralar üst üste geldi çoğu ödeme. İhtiyacımı bilip de umursamayıp başka hediye alması,onu da kendin gidip al demesi kötü. Ve o hediyenin parasını ödemeye hiç gerek yokken..
Nasıl gorundugun önemli degıl. Hediyeyı sevmeyecegını bılerek almıs. O senın nasıl hıssedecegını umursamamıs, sen seni nasıl gorduguyle neden ilgileniyorsun kı.
Bılırkısı mı Kocanız?
Kendinizi dogru anlatmanız kocanızın umrumda degıl, yine de siz bilirsinizKarşımdaki kim olursa olsun hep derdim kendimi doğru anlatabilmek oluyor.. Başka tartışmalarda da böyle,hep kendini haklı görüyor ne yazık ki..
Dik durarak. Konu tartısmaya geldıgınde alttan almadıgında ve sucu sıze atmaya calıstıgında bıkere telefonu Yuzune kapatıp, empati yapmasını saglayarak.?
Sımarık goruyor beni diye dert etmek yerine gidip uyuyup, o arayana kadar aramayarak?
Uzaktayız küs kalmayalım dıyıp haklıyken bile alttan almak yerine, uzaktayız ve kus kalmamızı umursamıyor dıyıp eyvallah diyerek?
Gordugunuz uzre sızın fikirleriniz onemsenmemıs ve emınım tatlılıkla anlattınız. Bir kere tatlı olmadan, anladıgı dilden konusun?
Hala onun neyi nasıl gordugunden bahsediyorsunuz, ne diyim.Çok şikayet ettiğim için tatlı konuşmuyor görünmüşüm.Bağırmadım sonuçta ama evet serzenişte bulundum.O benim kadar kafasın takmaz devam edebilir de işte ben bu saatte yarın işe gideceğim halde hala burda..
Kendin mi al dedi??? Yani maaşlar ortak mi? Yoksa herkes kendine mi harcıyor? Eşinize mi veriyorsunuz
Hala onun neyi nasıl gordugunden bahsediyorsunuz, ne diyim.
Kocanız bu sacma sapan seyleri yapma cesaretini sızın durusunuzdan alıyor. Son olarak bunu diyim.
İyi geceler
Yüzde yüz haklısınız, üniversitede ev arkadaşım da buna benzer bir şeyi bana yapmıştı. Çok kırıcı, almasaymış daha iyiymiş. Değişim kartı falan varsa değiştirin.
Özel değilse eşinizin sevdiği ve sizin sevmediğiniz hediye ne çok merak ettim...
Ben şımarıklık olarak düşünmedim sonuçta sevmediğinizi söylemişsiniz sadece konu uzamış fazla üzerinde durmayip uzatmayın.