- 31 Mart 2019
- 1.194
- 3.875
- 133
- Konu Sahibi belkikeskeneyse
- #61
Hep böyleyse eşiniz bir cinnet herşeyi çözer derim başka bir şey demem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hediyeyi hediye eden kişi seçer elbet ama biraz da karşımızdakinin zevklerine önem vererek seçmeliyiz diye düşünüyorum. Sonuçta ben taş seviyorum diye karşımdaki de sevmek zorunda değil. Kaldı ki hediye alınan kişinin sevmediği birşeyi hediye etmek bana göre saygısızlıktır. Bunu yapan da eş kişisi yani 7kat el değil. Bilerek istemediğiniz şeyleri yapıyorsa ben olsam lehime çevirirdim.![]()
![]()
![]()
Hep böyleyse eşiniz bir cinnet herşeyi çözer derim başka bir şey demem
Yahu niye patlasın, ikinci el sitelere koyun 10 20 aşağı neyse, alınır yani.Malesef değişim kartı yok,elimde patladı![]()
Çok haklı buldum tepkini. Saçmalamış iyice
Yahu niye patlasın, ikinci el sitelere koyun 10 20 aşağı neyse, alınır yani.
En kötü hediye edersiniz, sevaba girersiniz:)
Kolye yahu alt tarafı, nefret ediyorsanız takmazsınız bu kadar basit.
Ama böyle uzatmalara, kavgasını etmeye ne gerek var?
Yorumları da takip ediyorum, kimse hayatında nefretlik bir hediye almamış sanırım.
Hediye demek karşıdaki kişinin beğenisi kadar, alan kişinin ona yakıştırdığı, onda görmeyi arzuladığı şeydir aslında.
Ya kullanırsınız ya kenara koyarsınız bu kadar basit.
Ya adamın amacı belli, adam hediye almayı sevmiyor ve ikinci defa sizin sevmediğiniz hediyeyi almış ki siz "yeter daha bana hediye alma" deyin diye ve adam bu stratejiyle kendini artık hediye almaktan azad ettirmek istiyor.sırf sen seviyorsun diye hediye alıyorum dedi.
Siz haklisiniz esim benim zevkimi ben esimin zevkini tutturamam.Ozel gunlerde açarım bi alışveriş sitesi begenirim hediyemi öder ve gelir paketim.Tesekkurumu ederim mutlu mutlu kullanırım. Para veriliyor sonuçta begenmedigim bir seye mahkum olmamaliyim.
Bence haklısınız. Bir kere bu hediye konusunda zaten teşekkür edip gerekli açıklamayı yapmışsınız. Birdaha tekrarlamak sadece sinir bozmak için olur. Adam aslan burcu oldugu ıcın parasına da acımadan belkıde hıc kullanılmayacak hedıyeyı sureklı alıp sınır bozuyor. Bence hiç kaale almayın bu saatten sonra. Onu önemsediğinizi değil önemsemesiğinizi gösterin. Bu konu üstünde durduğunuzu, sinir olduğunuzu belli ederseniz tekrarlamaya devam edecektir.Bunu demek istedim işte,hediye karşı tarafın zevkine göre alınır
Ya adamın amacı belli, adam hediye almayı sevmiyor ve ikinci defa sizin sevmediğiniz hediyeyi almış ki siz "yeter daha bana hediye alma" deyin diye ve adam bu stratejiyle kendini artık hediye almaktan azad ettirmek istiyor.
Sırf barismis olmak için hediye yollamış,ama tartışmada kendini haklı görmüş gıcıklık yapmak istemiş olay bu.Maalesef benim dediğim oldu havası yaratmış.Bazi evlilikte ilk başlarda oluyor bu ego savaşı.Zamanla geçer insAllah.Uzatmayin ama güzel bir dinle tekrar anlatın sevmediginizi![]()
200e 300e doğal taştan kolye biraz pahali değil mi yahubuarada hiç almasaymış daha iyiymiş sevmiyorsanız boşa gitmiş o kadar para. Ayrıca siz tabiki haklısınız resmen almış olmak için almış
Kendi seviyor ben sevmiyorum deyince aklıma ortak çıkarı olduğu bir şey geldi.
Sonuça kolye yani, takmazsınız olur biter.
Beğendin mi diye sorduğunda ‘tercih etmediğimi biliyorsun, ama düşünüp almışsın, hatrın için ilk görüşmemizde takacağım’ demek çok mu zor?
Bu kadar nefretlik boyutuna gelecek bir hediye değilmiş ki.
Şuan gözümde haksız oldunuz valla.
Artik sizin o. Izin almaya gerek var mi??
Ben böyle şeylere çok kapalı bir insan değilim, belki ondan bana hafif geliyordur.Ama takmamı kullanmamı istiyorsa ne demeli.. Ben paramızın boşa gittiğini düşünüyorum. Ben ona zorla kitap hediye edip onu okutturabilir miyim mesela?
Yilbasinda siz de hediye alin, onun en sevmedigi cinsten. Belki o zaman sizi anlar.
Ayrica bir daha hediye almamak icin yapilmis bir olay. Telefonu kapatis cumlesi ozetliyor aslinda. Bir daha hediye yok demesi konunun ana fikri.