- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.182
- 798
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
İnstagramdan kızları eklemiş fln, bahçede oturuyor, eşinin hiç tanımadığı insanlar. Bu konuda özel olmaz bence eşler arasında.Haksız değilsiniz de eşinizin özeline baktığınız için haksız duruma düşmüşsünüz
o onu yapardı ben de aynısını yapayım tavrı bana seviye düşürmek olarak geliyor bilmiyorum yanlış mıyım ama. Tabii ki tepkinizi koyun fakat ben konuşarak anlaşmaktan yana olurdum sanırım. gerekirse kavga edilmeli ama sorunların üzeri kapatılmamalı bence.
sosyal medya kişinin özelidir. Bakılması doğru değildir. Kendi instagramından da bakabilir eşinin takipçilerine.İnstagramdan kızları eklemiş fln, bahçede oturuyor, eşinin hiç tanımadığı insanlar. Bu konuda özel olmaz bence eşler arasında.
bazı kişiler gerçekten empatiye çok kapalı olabiliyor ve kendisine söylenmeden anlamayabiliyorlar. konu sahibi konuşmaz, sadece trip atarsa konunun üstü kapanarak birkaç güne geçeceğini düşünüyorum. ama aynı sizin yazdığınız gibi ben yapsaydım ne olurdu bir düşün, beni ne kadar kırdığının sonra üste çıktığının farkında mısın? tarzı yaklaşabilir demek istedim. tabii ki alttan almasın. bu karakterler alttan ala ala kendilerini bir şey sanarlar çünkü.Konuşulabilir tamam da konu sahibi neden adım atsın ? Adamın peki sizce adım atmış gibi bir hali var mı ? Tam tersine azarlamış kadını.Üstelik kadın söyle yine otur demiş,yani ortamda hiç bahsi geçmeyen insanlar var ve konu sahibi buna sinirlenmiş.Aynısını ben yapsam asla konuşmazdı diyor,eee kendisi neden yapıyor o zaman ? Ben söyleyeyim cevap : ''ama ben erkeğim''.
Üniversiteden arkadaşıymış. Adını duydum ama hiç tanışmadık. Hadi biri arkadaşı bir şey demiyorum ama arkadaşının kuzeni ne alaka, onu eklemek ne alakaYoo gayet haklısınız.
Benim eşimin tonla kadın arkadaşı var, ben işteyken evimize de gelirlerdi otururlardı, hepsini tanırım, bana bahsetmediği tanıştırmadığı bi tane bile arkadaşı yok. Nerden arkadaşıymış bu kadın sormadınız mı? Hiç adını sanını duymadınız mı? Yani adını ilk kez duyduğum bi kadınla oturup muhabbet etse bunu da benden gizlese art niyet ararım
Mesajı hemen silmiş zaten.Çabuk tepki vermişsin. Biraz daha sabredip gözlemleseydin. Sen de paylaş mesajı her tarafa çekilir rahatsiz edici .
Üniversiteden arkadaşıymış. Adını duydum ama hiç tanışmadık. Hadi biri arkadaşı bir şey demiyorum ama arkadaşının kuzeni ne alaka, onu eklemek ne alaka
Yok hayır eşim 34 yaşında. Bana da aşırı saçma geldi. Böyle söyleyince de ben asosyal ve kıskanç oluyorum eşime göre.eşim gün içinde çeşitli kadınlarla oturabilir
hatta X ile içmeye gidiyoruz diye telefon ettiği dahi olmuştur
ama x in kuzeni geldi diye onu neden eklemesi gereksin ki
yani arkadaşımın kuzeni ile ne ortak noktam var da hemen ekleme modu açılsın
yaşınızı bilmiyorum da 25 altı mı yani yeni nesilde tanışınca merhaba ben X bu da instagram hesabım falan mı deniyor
Yok hayır eşim 34 yaşında. Bana da aşırı saçma geldi. Böyle söyleyince de ben asosyal ve kıskanç oluyorum eşime göre.
İşte siz inst. bakınca kendince haklı konumuna sokmaya çalışmış kendini. E maden kıskanılacak bir durum yok o zaman size söyleyebilirdi kiminle oturduğunuYok hayır eşim 34 yaşında. Bana da aşırı saçma geldi. Böyle söyleyince de ben asosyal ve kıskanç oluyorum eşime göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?