- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi aycaelif1884
izin alamadı mı ? yoksa almak istemedi mi ? alamamış gibi mi yaptı yani bu da düşündürücü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba habımlar. Direk konuya gireyim. Ben annneannem vefat ettiği için memlekete geldim. Eşim izin alamadı ve gelemedi. Neyse Eşim geçen arkadaşımla kamelyada oturacağız dedi. Tamam dedim. Eşimin instagramı bende kayıtlı yani şifresi falan. Onun hesabından instagramdan sipariş verdim. Biliyor yani kayıtlı olduğunu. Baktım bir kızdan mesaj gelmiş. Sen de paylaş yazmış bir kız. Ben de sosyal farkındalık falandır diye bakmadım. Sonra farklı bir kız hesabından isteğini kabul etti sana istek attı diye bildirim geldi. Kim diye baktım. Yaptığım etik değil biliyorum ama dayanamadım baktım. sen de paylaş diyen kızın durumuna baktım kamelyada oturuyor iki kız. Yani istek atan ve mesaj atan kız. Aşırı derecede sinirlendim. Kim bu kızlar dedim. Bana söyle yine otur dedim Sen kıskançsın, yok bir şey, biri arkadaşım diğeri de arkadaşımın kuzeni , ne var bunda diye bir kızdı. Arkadaşının kuzenine neden istek atıyorsun dedim o istedi dedi. Beni azarladı telefonu kapattı. Sizce ben mi kıskanç mıyım ? Eşim olayı bastırmaya mı çalışıyor? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Kusura bakmayın orayı yazmayı unutmuşum. Arkadaşla oturacağız dediği de erkek arkadaşı. Bu kızlardan hiç bahsetmedi.
Teşekkür ederim yorumunuz için.yine bile çok naifsiniz
etik değil biliyorum ama demeniz çok ince
aynı şeyi siz yapsanız kesinlikel hoş karşılamazdı
hatta ve hatta günümüz ataerkil düzende bile yaptığı pek ala doğru değil
kendisi de o kadar iyi biliyor ki bu durumu
sakın ha sakın geri adım atmayın.
yok arkadaşım yok kuzeni, artık evli bitti o arkadaşım kuzenim işleri...
Yok gerçekten alamadı.izin alamadı mı ? yoksa almak istemedi mi ? alamamış gibi mi yaptı yani bu da düşündürücü
Eşiniz size yalan söylemiş bildiğin, güvenmeyin ve takip edin, başka şeyler yapabilir. Madem arkadaşı sizi de götürseydi kadınların yanına, ne saçma bir şey.Merhaba habımlar. Direk konuya gireyim. Ben annneannem vefat ettiği için memlekete geldim. Eşim izin alamadı ve gelemedi. Neyse Eşim geçen arkadaşımla kamelyada oturacağız dedi. Tamam dedim. Eşimin instagramı bende kayıtlı yani şifresi falan. Onun hesabından instagramdan sipariş verdim. Biliyor yani kayıtlı olduğunu. Baktım bir kızdan mesaj gelmiş. Sen de paylaş yazmış bir kız. Ben de sosyal farkındalık falandır diye bakmadım. Sonra farklı bir kız hesabından isteğini kabul etti sana istek attı diye bildirim geldi. Kim diye baktım. Yaptığım etik değil biliyorum ama dayanamadım baktım. sen de paylaş diyen kızın durumuna baktım kamelyada oturuyor iki kız. Yani istek atan ve mesaj atan kız. Aşırı derecede sinirlendim. Kim bu kızlar dedim. Bana söyle yine otur dedim Sen kıskançsın, yok bir şey, biri arkadaşım diğeri de arkadaşımın kuzeni , ne var bunda diye bir kızdı. Arkadaşının kuzenine neden istek atıyorsun dedim o istedi dedi. Beni azarladı telefonu kapattı. Sizce ben mi kıskanç mıyım ? Eşim olayı bastırmaya mı çalışıyor? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Kusura bakmayın orayı yazmayı unutmuşum. Arkadaşla oturacağız dediği de erkek arkadaşı. Bu kızlardan hiç bahsetmedi.
Toplu foto çekmişler kızda sende paylaş demiş eşin de klasik erkek haksız olunca tartışmayla daha büyük sorun yaratıp unutturmaya çalışıyor böyle anladım benMerhaba habımlar. Direk konuya gireyim. Ben annneannem vefat ettiği için memlekete geldim. Eşim izin alamadı ve gelemedi. Neyse Eşim geçen arkadaşımla kamelyada oturacağız dedi. Tamam dedim. Eşimin instagramı bende kayıtlı yani şifresi falan. Onun hesabından instagramdan sipariş verdim. Biliyor yani kayıtlı olduğunu. Baktım bir kızdan mesaj gelmiş. Sen de paylaş yazmış bir kız. Ben de sosyal farkındalık falandır diye bakmadım. Sonra farklı bir kız hesabından isteğini kabul etti sana istek attı diye bildirim geldi. Kim diye baktım. Yaptığım etik değil biliyorum ama dayanamadım baktım. sen de paylaş diyen kızın durumuna baktım kamelyada oturuyor iki kız. Yani istek atan ve mesaj atan kız. Aşırı derecede sinirlendim. Kim bu kızlar dedim. Bana söyle yine otur dedim Sen kıskançsın, yok bir şey, biri arkadaşım diğeri de arkadaşımın kuzeni , ne var bunda diye bir kızdı. Arkadaşının kuzenine neden istek atıyorsun dedim o istedi dedi. Beni azarladı telefonu kapattı. Sizce ben mi kıskanç mıyım ? Eşim olayı bastırmaya mı çalışıyor? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Kıskanç değil haklısınız. Eşiniz empati kurabilse keşke. O ne tepki verirdi acaba?Merhaba habımlar. Direk konuya gireyim. Ben annneannem vefat ettiği için memlekete geldim. Eşim izin alamadı ve gelemedi. Neyse Eşim geçen arkadaşımla kamelyada oturacağız dedi. Tamam dedim. Eşimin instagramı bende kayıtlı yani şifresi falan. Onun hesabından instagramdan sipariş verdim. Biliyor yani kayıtlı olduğunu. Baktım bir kızdan mesaj gelmiş. Sen de paylaş yazmış bir kız. Ben de sosyal farkındalık falandır diye bakmadım. Sonra farklı bir kız hesabından isteğini kabul etti sana istek attı diye bildirim geldi. Kim diye baktım. Yaptığım etik değil biliyorum ama dayanamadım baktım. sen de paylaş diyen kızın durumuna baktım kamelyada oturuyor iki kız. Yani istek atan ve mesaj atan kız. Aşırı derecede sinirlendim. Kim bu kızlar dedim. Bana söyle yine otur dedim Sen kıskançsın, yok bir şey, biri arkadaşım diğeri de arkadaşımın kuzeni , ne var bunda diye bir kızdı. Arkadaşının kuzenine neden istek atıyorsun dedim o istedi dedi. Beni azarladı telefonu kapattı. Sizce ben mi kıskanç mıyım ? Eşim olayı bastırmaya mı çalışıyor? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
İsim olarak sadece biliyordum birini. Diğeri de onunla gelmiş arkadaşının kuzeniymiş.ben kız arkadaşlara ses çıkaran biri değilim ama eşimin arkadaşlarının hepsini bilir, tanırım. siz bu kızları daha önceden hiç bilmiyor muydunuz? nereden çıktılar birdenbire. sevgili olsanız anlayacağım. normalde kıskançlık konularına kolay kolay hak vermem ama söylemeden iş çevirmesi hoş değil tabi ki. haklısınız.
Tabikide suçunu bastırmak için sinirlenip bağırıyor azarlıyor. Kötü bi niyet yoksa söyleyebilir şu şu var diye gizlemek niyeMerhaba habımlar. Direk konuya gireyim. Ben annneannem vefat ettiği için memlekete geldim. Eşim izin alamadı ve gelemedi. Neyse Eşim geçen arkadaşımla kamelyada oturacağız dedi. Tamam dedim. Eşimin instagramı bende kayıtlı yani şifresi falan. Onun hesabından instagramdan sipariş verdim. Biliyor yani kayıtlı olduğunu. Baktım bir kızdan mesaj gelmiş. Sen de paylaş yazmış bir kız. Ben de sosyal farkındalık falandır diye bakmadım. Sonra farklı bir kız hesabından isteğini kabul etti sana istek attı diye bildirim geldi. Kim diye baktım. Yaptığım etik değil biliyorum ama dayanamadım baktım. sen de paylaş diyen kızın durumuna baktım kamelyada oturuyor iki kız. Yani istek atan ve mesaj atan kız. Aşırı derecede sinirlendim. Kim bu kızlar dedim. Bana söyle yine otur dedim Sen kıskançsın, yok bir şey, biri arkadaşım diğeri de arkadaşımın kuzeni , ne var bunda diye bir kızdı. Arkadaşının kuzenine neden istek atıyorsun dedim o istedi dedi. Beni azarladı telefonu kapattı. Sizce ben mi kıskanç mıyım ? Eşim olayı bastırmaya mı çalışıyor? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
Son cümleye kadar ne var ki bunda diye düşündüm de erkek arkadaşından bahsedip kadın arkadaşıyla oturması sizi haklı yapmış.Merhaba habımlar. Direk konuya gireyim. Ben annneannem vefat ettiği için memlekete geldim. Eşim izin alamadı ve gelemedi. Neyse Eşim geçen arkadaşımla kamelyada oturacağız dedi. Tamam dedim. Eşimin instagramı bende kayıtlı yani şifresi falan. Onun hesabından instagramdan sipariş verdim. Biliyor yani kayıtlı olduğunu. Baktım bir kızdan mesaj gelmiş. Sen de paylaş yazmış bir kız. Ben de sosyal farkındalık falandır diye bakmadım. Sonra farklı bir kız hesabından isteğini kabul etti sana istek attı diye bildirim geldi. Kim diye baktım. Yaptığım etik değil biliyorum ama dayanamadım baktım. sen de paylaş diyen kızın durumuna baktım kamelyada oturuyor iki kız. Yani istek atan ve mesaj atan kız. Aşırı derecede sinirlendim. Kim bu kızlar dedim. Bana söyle yine otur dedim Sen kıskançsın, yok bir şey, biri arkadaşım diğeri de arkadaşımın kuzeni , ne var bunda diye bir kızdı. Arkadaşının kuzenine neden istek atıyorsun dedim o istedi dedi. Beni azarladı telefonu kapattı. Sizce ben mi kıskanç mıyım ? Eşim olayı bastırmaya mı çalışıyor? Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin.
+1Şahsen eşim ben yokken başka kızlarla kamelyada otursa kıyamet kopardı.Ben bir erkekle ondan gizli otursam nasıl tepki verecekse aynı tepkiyi alırdı.Eşiniz suçlu ve üste çıkmaya çalışıyor.