• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben hamile olduğum için alıngan mıyım?

Her şeyi almış derken tek tek ne aldığını size bildirdi mi ki? İnsan tabi ki çocuğuna alışveriş yapmak ister, isterse çocuğun 18 yaşına kadar her şeyi alınmış olsun bir anne kendi zevkine göre birşeyler almak ister. Ben en baştan eşime eğer annesi bebeğe alışveriş yapacaksa bana sormadan birşey almamasını söyledim. Bebek eşyası bu, içerik model yüzde yüz pamuk olması vs önemli. Aynısını kendi anneme de söyledim. Doğrusu da bu diye düşünüyorum.

Çalışıyorsan niye eşine soruyorsun kendi paranın hesabını verecek değilsin sonuçta içkiye kumara harcamıyosun heveslenip çocuğuna biseyler alıyorsun cimri biriylede nasil ömür gecireceksen orasida ayri sorun..

Calisan kadinsin neden kocandan izin bekliyorsun kvde almis sagolsun sende git ne istiyorsan al bukadar psif olmayin ya napiyosun calisip kazandigini kocanami veriyorsun?

maaş kartiniz eşinizde ama kredi kartınız da mi yok? Ben olsam, cok da tın kayinvalidem alirsa alsin der, kendim bir guzel alışveriş yapardım yalniz basima. ama siz bana uymayın tabi.

Her şeyi de almamıştır bence ya.
Eşinizin hem kartınıza el koyup hem de alma etme demesi gerçekten çok yanlış

Bu kart alma olayı ne ya.
Kadın har vurup harman savurur diye mi korkuyorlar?
Parası olunca bana muhtaç olmaz çeker gider diye mi tırsıyorlar?
Nasıl bir kendine güvensizliktir bu.
Nedir yani!

İyi günler arkadaşlar. Allah nasip ederse Haziran’da doğum yapacağım. Bugün eşime bebeğe alışveriş yapalım dedim. ağırlaşırsam yapamam dedim. Annem her şeyi almış. Bizim bir şey almamıza gerek yok dedi. O kadar üzüldüm ki çok heveslenmiştim. Annesinin aldığı şeylere bir şey demiyorum ama çocuğuma bir çöp dahi olsa almak isterim ama eşim lafını bile ettirmiyor. Ben mi alınganım bilmiyorum cevap verirseniz sevinirim.
Nedemek lafını bile ettirmiyor. Kayinvalideniz size sectirerek mi aldı kendimi secti

Yok ikimiz de çalışıyoruz. Benim eşim ne yazık ki cimridir. Bir liranın bile hesabını yapar.

Eee belli o zaman, adam cimri. Dusuncesiz, okuz vb yazacaktim degilmis cimriymis. maalesef adam boyle, tabi ki para harcamaniza soylenecek. madem cimri biriyle olmayi kabul ediyorunuz yapilacak sey belli, alicaksiniz pararyi cikip en istiyorsaniz alacaksiniz.

Kendi maaşına cimri olabilir kendi ayıbı....ama sizin maasiniza da aynisini yapması cimrilik değil zorbalık oluyor. Kazandığınız parayı harcatmıyor izin vermiyor siz de soruyorsunuz acaba hamileyim diye mi alınganım diye.

Alinganlik degil bu. Esin halden anlamayan biri. Onun icin onemli olan cebinden para cikmamasi. Ayni heyecani o tasimiyor bence.

Eşiniz sizin öyle heveslendiğinizi biliyor mu? Anlamamış da ola bilir. Benim yerime kv gidip bebek şeylerini alsa oh benim keyfimden olmaz 😂😂 yani erkeklerin beyni garip çalışıyor ya belki de alınmış gerek yok keyfine bak anlamında söylemiştir. Ama gene de çıkıp gezip istediğiniz bir kaç şey alın içinizde kalmasın

Bebegı annesı dogurmayacak. Bebegı sen doguracaksın. Ne demek annem herseyini aldı? Hayır madem aldı annesı, senı de yanında goturup fikrini alsaymıs senın.
Ne sacma sapan isler.

Hasyanede giyeceği ilk giysiyi ben almak istiyorum diyin ve beğendiğiniz birkaç kıyafeti alın tabiki. Size sorulmadan alınması da hoş olmamış açıkçası. Aslında kv size maddi anlamda büyük iyilik etmiş, ama beraber alsaymışsımız daha güzel olurmuş, bunu becerememiş.

Oğluma doğuma hazırlık kıyafetlerini alırkenki hazzı doğum sonrası bir daha yaşamadım.Esin gelmese de sen mutlaka çık 2-3 parça bişey al bence.

Bir de annesi her şeyi almış da açıp size söylemeye tenezzül de etmemiş

Cidden çok merak ettim bu “her şey”in içeriğini

Kv kaç yaşında bilemem de Haziran da doğacak bebeğe Mart’ta her şeyi almamıştır

Annem alacak dese belki de almış çok gerçekçi değil zira piyasada hep kışlık vardır mesela

Mesela body kültürü var mı kv uzun süre bebeğin pipisinin sıkışacağını iddia etti body giydirince

Sabunu şampuanı yıkama filesi eşin bile duymamıştır bu arada ne gerek var bunlar asortik şeyler diyebilir de bim A101 falan da satıyor bu tarz ürünleri yani her kesimde var

Bir liranın bile hesabını yapan cimri adamdan hamile kalırsanız ne olacağını umudunuz ki?

en doğal hakkın eevet ama bırak alsın. çok hevesin varsa bir iki parça al. ileride hep sen alacaksın zaten.hatta almaktan bıkacaksın çünkü çok çabuk büyüdükleri için yetişemiyorsun =D her sene almak zorundasın.montu botu ayakkabısı yeleği (dış güyüm şuan çok pahalı mesela çocukların) en basit tayt desen teki 35 lira .dümdüz don =D maddi olarak da iyi gelir sana. belli zaman sonra onlarda almayı bırakacak. fırsatı değerlendir.

Anasinin her seyi almasina imkan yok. Size de alacak seyler kalmistie illa ki. Zaten buyukluklere gore alisveris yapilmali,hersey yeni dogana gore alinmaz ki,siz de gidin 6 aylik cocuga alisveris yapar gibi secin begenin alin.

Esiniz belesci bu arada. Soylemeden gecemedim.

İyi günler arkadaşlar. Allah nasip ederse Haziran’da doğum yapacağım. Bugün eşime bebeğe alışveriş yapalım dedim. ağırlaşırsam yapamam dedim. Annem her şeyi almış. Bizim bir şey almamıza gerek yok dedi. O kadar üzüldüm ki çok heveslenmiştim. Annesinin aldığı şeylere bir şey demiyorum ama çocuğuma bir çöp dahi olsa almak isterim ama eşim lafını bile ettirmiyor. Ben mi alınganım bilmiyorum cevap verirseniz sevinirim.
Alıngan falan değilsiniz. Ne almış annesi bi getirsin bakalım belki size göre yetersiz aldıkları?? Kimbilir en son ne zaman çocuk doğurmuş bi insan nerden bilebilir ki bir bebeğin ihtiyaçlarını tam anlamıyla?

Back
X