Sizce ben hamile olduğum için alıngan mıyım?

Ucuz mal var takip eder gider... lafına baya güldüm.. zenginler hep mi böyle... cnm eşinin huyunu ogrenmisindir habersiz git gez al netten iste cnm dogum çantası hazirlayacaksin sonuçta benim kide seni ki gibi ne edecek der baktim olmuyor danismiyorum bile aldığı mi bile bilmez 1 bilirse 3 bilmez yani .. sen haklısın tabi alacaksin yıkayarak utuleyeceksin narin teni icin bebeğinin.. üzülme tatlım.. o da bi fikirsiz mis insan sorara neyse bu kaynana şahısları ayni fabrikasyon demekki. .. netten al işlerine adres ver mesela paketten cikar torbaya koy hediye de ne bilim Kocan kızıyorsa.. kaynana aldıklarını beğenmediğin olursa acma o pek güzelmiş de gec uzak bi konuda komşuna bebek gorumluge götürürsün..

Ben hayatımda böyle cimri insan görmedim. Mesela dışarıda çay içeriz ya yanında şeker koyarlar iki tane. Normalde şeker kullanmazlar ailecek ama o şekeri alıp eve getirir biriktirirler yani böyle cimriler. Kocama diyorum oyuncak alalım benimkileri annem saklamış diyor. Yani cinnet geçirmek üzereyim. Boşansam beni borçlu çıkarırlar derece

Kayınvalideniz ne almış size göre eksik mi fazla mı bilmek gerekiyor. Erkekler bu konuda biz gibi bakmaya ilimler ancak maddi olarak şu an istediğiniz şeyi alabilecek gibi değilse de biraz ters çıkmış olabilir. Tabii bu durumda sizinle maddi sıkıntısını da paylaşmalıydı size.

Sevgiliyken bunlar sizi soğutmadı mı peki?
Gerçekten merak ettiğim için soruyorum çocuk yapma fikrini iyice düşündünüz mü? Yani alışırım belki gibi mi gördünüz, bunlar ufak sıkıntılardı da şimdi mi ciddiye almaya başladınız?

Sevgiliyken böyle değildi. Ya da ben anlamamada ısrar ettim. Evlenince zaman geçtikçe arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…