- 19 Ocak 2021
- 616
- 1.109
- 63
- Konu Sahibi aycaelif1884
-
Nedemek lafını bile ettirmiyor. Kayinvalideniz size sectirerek mi aldı kendimi sectiİyi günler arkadaşlar. Allah nasip ederse Haziran’da doğum yapacağım. Bugün eşime bebeğe alışveriş yapalım dedim. ağırlaşırsam yapamam dedim. Annem her şeyi almış. Bizim bir şey almamıza gerek yok dedi. O kadar üzüldüm ki çok heveslenmiştim. Annesinin aldığı şeylere bir şey demiyorum ama çocuğuma bir çöp dahi olsa almak isterim ama eşim lafını bile ettirmiyor. Ben mi alınganım bilmiyorum cevap verirseniz sevinirim.
Yok ikimiz de çalışıyoruz. Benim eşim ne yazık ki cimridir. Bir liranın bile hesabını yapar.
Alıngan falan değilsiniz. Ne almış annesi bi getirsin bakalım belki size göre yetersiz aldıkları?? Kimbilir en son ne zaman çocuk doğurmuş bi insan nerden bilebilir ki bir bebeğin ihtiyaçlarını tam anlamıyla?İyi günler arkadaşlar. Allah nasip ederse Haziran’da doğum yapacağım. Bugün eşime bebeğe alışveriş yapalım dedim. ağırlaşırsam yapamam dedim. Annem her şeyi almış. Bizim bir şey almamıza gerek yok dedi. O kadar üzüldüm ki çok heveslenmiştim. Annesinin aldığı şeylere bir şey demiyorum ama çocuğuma bir çöp dahi olsa almak isterim ama eşim lafını bile ettirmiyor. Ben mi alınganım bilmiyorum cevap verirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?