Bilmiyorum aklınca beni oyalıyo sanırımDoktora gitmeme sebebi neymiş? Sorun olarak görmüyor mu bunu? Çok haklısın bu arada
4 senelik dbliymis 2 senedir de söyleniyormuşDoktora gitmeme sebebi neymiş? Sorun olarak görmüyor mu bunu? Çok haklısın bu arada
Benim üst üste adım attığım çok oldu. Ne kıyafetler ne süslenmeler ne cilveler. Karşılık alıyodum onda sorun yok ama artık o gelmediği için bende gitmek istemiyorum sanki zorla yaptırıyomuşum gibi hissetmeye basladım. Hep mi ben gidicem diyorum kendi kendime.Merhaba ben de benzer sorunlar yaşıyoruum. En fazla haftada bir olduğunu söylemişsiniz, bu sürede hiç siz ilk adımı atıyor musunuz yoksa onun adım atmasını beklediğimiz için mi süre bu kadar uzuyor?
Sürekli söylüyodum hatta internetten onun için bi sprey bile aldım bi kere acıp bakmadı öylece duruyorSizin ihtiyacınızı gidermiyor tedavi olmuyor kendi başımın çaresine bakayım diyincede erkek kesiliyor. Boyle evlilik yürümez mutlaka doktora gitmesi için ikna edin.
Geçen yıl açtığı konuda 2 yıldır evliyim yazmış o yüzden dedim4 senelik dbliymis 2 senedir de söyleniyormuş
Aralıkta 27ye girdimBide geçen yıl 2 yıllık evliyken bu yıl nasıl 4 yıllık evli oldun onu anlayamadım2 senedir de 26 yaşındasın
AnladımAralıkta 27ye girdim27yim diyemiyorum hala haklısınız o konuda . Evliliğe gelincede ben aylık olarak değil de direkt 4e yakın demek istedim 3 senelik evliyim
Zaten bu tartışmalar baslamadan önce hep tatlı dille yaklaştım neden olmuyo bi problem mi var gibisinden. Problemin hep kafasının dolu olduğu. Halbuki bekarken de ve evliliğin ilk zamanları da aynı işte calışıyodu . O zaman kafası dolu olmuyodu simdi mi olmaya basladı. Çok sacma gercekten. Zaten daha da doktora gitmezse bu şekilde yürümez. İlerde cocuk istesem bu aralıklarla cocukta olmazAnladımDoktora gitmekten başka çare yok gibi görünüyor, normal değil bahsettiğiniz süreler içinde hala isteksiz olması. Tartışmadan güzel bi dille ikna etmeye çalışmak gerek, belki bi rahatsızlığı vardır
AnladımDoktora gitmekten başka çare yok gibi görünüyor, normal değil bahsettiğiniz süreler içinde hala isteksiz olması. Tartışmadan güzel bi dille ikna etmeye çalışmak gerek, belki bi rahatsızlığı vardır
Ya gercekten su konunun içinde buna mı takıldın. Yukarı hanımefendiye acıkladım 4SENEYE YAKINDIR demişim dimi. 3 senelik evliyim tamam oldu mu . Orda da 2bucuktum kısaca 2 demişim niye bu kadar takıldınız anlamadım kiNeden eski konunu sildin? 20 dakika önce düzenleyip,silmişsin eski konunu. 13 ocak 2021'de 2 senedir evliyken nasıl bir anda 4 senelik evli oldun?
Çünkü burada o kadar sahte konular görüyoruz ki. Evet buna takıldım. Konu silmekte yasak ayrıca haberin olsun.Ya gercekten su konunun içinde buna mı takıldın. Yukarı hanımefendiye acıkladım 4SENEYE YAKINDIR demişim dimi. 3 senelik evliyim tamam oldu mu . Orda da 2bucuktum kısaca 2 demişim niye bu kadar takıldınız anlamadım ki
Ben bu platformu kullanmayı çok iyi bilmiyorum çok sık girmediğim için. Yasak olduğunu ilk defa duyuyorum. Ben bu yazdıklarımı uyduramam öyle bi yeteneğim yok malesefÇünkü burada o kadar sahte konular görüyoruz ki. Evet buna takıldım. Konu silmekte yasak ayrıca haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?