- 13 Ocak 2021
- 55
- 32
- 8
- 30
Öncelikle iyi geceler diliyorum herkese. Hayırlı sahurlar. Ben bu sorunumu bu zamana kadar kimseye anlatmadım anlatamam da Buraya içimi dökmek istedim. Eşimle 4 seneye yakındır evliyiz. Cocuğumuz yok henüz düşünmüyoruz. Evlenmeden önce cinsel hayatımızda herhangi bir problem yoktu aksine baya iyidi. Evlendikten sonra yavas yavas azalmaya basladı 10 günde 1. Bazen 2 haftada 1. Yada nadir de olsa haftada 1. Bana göre haftada bir kere bile az geliyo ama neyse dedim yorgun işten geliyo vesaire. Bu günlerin sıklığı arttıkça benim söylenmelerim basladı. Yaklaşık 2 yıldır söylüyorum bu kadar gün açığı bana cok fazla özlüyorum diye. Bu arada yaslarımız da 26 30 . Öyle yaşımız ilerlemiş falan da değil. Onu da bahane edemez. İlk zamanlar kendimi sucladım bende mi problem diye. Ama bulamadım. Beni cok istediğini ancak işlerden dolayı kafasının dolu olduğunu söyüyo. Bu arada cok aşırı yorucu bi işi yok. Neyse Neler yapmadım eski isteği geri yerine gelsin diye. Tamam doktora gidicem dedi gitmedi. En son dün yine kavga ettik ben "beni bile soğuttun cinsel ilişkiden tebrik ederim" dedim tartıştık biraz. En sonunda "tamam kendime vibratör alıcam sende kurtul bende kurtulayım" dedim. Bana göre vibratör düşündüğü gibi kötü bişey değil bu arada. "Bana yetersizsin mi demek istiyosun" dedi cıldırdı bende "yetmedğini ben 2 yıldır bağırıyorum" dedim Benimle konuşmuyo suan bende konuşmuyorum. Sizce ben kötü bişey mi söylemişim