• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben hatalı mıyım?

cookie34

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
55
32
8
30
Öncelikle iyi geceler diliyorum herkese. Hayırlı sahurlar. Ben bu sorunumu bu zamana kadar kimseye anlatmadım anlatamam da Buraya içimi dökmek istedim. Eşimle 4 seneye yakındır evliyiz. Cocuğumuz yok henüz düşünmüyoruz. Evlenmeden önce cinsel hayatımızda herhangi bir problem yoktu aksine baya iyidi. Evlendikten sonra yavas yavas azalmaya basladı 10 günde 1. Bazen 2 haftada 1. Yada nadir de olsa haftada 1. Bana göre haftada bir kere bile az geliyo ama neyse dedim yorgun işten geliyo vesaire. Bu günlerin sıklığı arttıkça benim söylenmelerim basladı. Yaklaşık 2 yıldır söylüyorum bu kadar gün açığı bana cok fazla özlüyorum diye. Bu arada yaslarımız da 26 30 . Öyle yaşımız ilerlemiş falan da değil. Onu da bahane edemez. İlk zamanlar kendimi sucladım bende mi problem diye. Ama bulamadım. Beni cok istediğini ancak işlerden dolayı kafasının dolu olduğunu söyüyo. Bu arada cok aşırı yorucu bi işi yok. Neyse Neler yapmadım eski isteği geri yerine gelsin diye. Tamam doktora gidicem dedi gitmedi. En son dün yine kavga ettik ben "beni bile soğuttun cinsel ilişkiden tebrik ederim" dedim tartıştık biraz. En sonunda "tamam kendime vibratör alıcam sende kurtul bende kurtulayım" dedim. Bana göre vibratör düşündüğü gibi kötü bişey değil bu arada. "Bana yetersizsin mi demek istiyosun" dedi cıldırdı bende "yetmedğini ben 2 yıldır bağırıyorum" dedim Benimle konuşmuyo suan bende konuşmuyorum. Sizce ben kötü bişey mi söylemişim

Doktora gitmeme sebebi neymiş? Sorun olarak görmüyor mu bunu? Çok haklısın bu arada

Merhaba ben de benzer sorunlar yaşıyoruum. En fazla haftada bir olduğunu söylemişsiniz, bu sürede hiç siz ilk adımı atıyor musunuz yoksa onun adım atmasını beklediğimiz için mi süre bu kadar uzuyor?

Sizin ihtiyacınızı gidermiyor tedavi olmuyor kendi başımın çaresine bakayım diyincede erkek kesiliyor. Boyle evlilik yürümez mutlaka doktora gitmesi için ikna edin.

Merhaba ben de benzer sorunlar yaşıyoruum. En fazla haftada bir olduğunu söylemişsiniz, bu sürede hiç siz ilk adımı atıyor musunuz yoksa onun adım atmasını beklediğimiz için mi süre bu kadar uzuyor?
Benim üst üste adım attığım çok oldu. Ne kıyafetler ne süslenmeler ne cilveler. Karşılık alıyodum onda sorun yok ama artık o gelmediği için bende gitmek istemiyorum sanki zorla yaptırıyomuşum gibi hissetmeye basladım. Hep mi ben gidicem diyorum kendi kendime.

Sizin ihtiyacınızı gidermiyor tedavi olmuyor kendi başımın çaresine bakayım diyincede erkek kesiliyor. Boyle evlilik yürümez mutlaka doktora gitmesi için ikna edin.
Sürekli söylüyodum hatta internetten onun için bi sprey bile aldım bi kere acıp bakmadı öylece duruyor

Bide geçen yıl 2 yıllık evliyken bu yıl nasıl 4 yıllık evli oldun onu anlayamadım:KK53: 2 senedir de 26 yaşındasın
Aralıkta 27ye girdim😂 27yim diyemiyorum hala😅 haklısınız o konuda . Evliliğe gelincede ben aylık olarak değil de direkt 4e yakın demek istedim 3 senelik evliyim

Aralıkta 27ye girdim😂 27yim diyemiyorum hala😅 haklısınız o konuda . Evliliğe gelincede ben aylık olarak değil de direkt 4e yakın demek istedim 3 senelik evliyim
Anladım:KK48: Doktora gitmekten başka çare yok gibi görünüyor, normal değil bahsettiğiniz süreler içinde hala isteksiz olması. Tartışmadan güzel bi dille ikna etmeye çalışmak gerek, belki bi rahatsızlığı vardır

Anladım:KK48: Doktora gitmekten başka çare yok gibi görünüyor, normal değil bahsettiğiniz süreler içinde hala isteksiz olması. Tartışmadan güzel bi dille ikna etmeye çalışmak gerek, belki bi rahatsızlığı vardır
Zaten bu tartışmalar baslamadan önce hep tatlı dille yaklaştım neden olmuyo bi problem mi var gibisinden. Problemin hep kafasının dolu olduğu. Halbuki bekarken de ve evliliğin ilk zamanları da aynı işte calışıyodu . O zaman kafası dolu olmuyodu simdi mi olmaya basladı. Çok sacma gercekten. Zaten daha da doktora gitmezse bu şekilde yürümez. İlerde cocuk istesem bu aralıklarla cocukta olmaz

Neden eski konunu sildin? 20 dakika önce düzenleyip,silmişsin eski konunu. 13 ocak 2021'de 2 senedir evliyken nasıl bir anda 4 senelik evli oldun?
Ya gercekten su konunun içinde buna mı takıldın. Yukarı hanımefendiye acıkladım 4SENEYE YAKINDIR demişim dimi. 3 senelik evliyim tamam oldu mu . Orda da 2bucuktum kısaca 2 demişim niye bu kadar takıldınız anlamadım ki

Ya gercekten su konunun içinde buna mı takıldın. Yukarı hanımefendiye acıkladım 4SENEYE YAKINDIR demişim dimi. 3 senelik evliyim tamam oldu mu . Orda da 2bucuktum kısaca 2 demişim niye bu kadar takıldınız anlamadım ki
Çünkü burada o kadar sahte konular görüyoruz ki. Evet buna takıldım. Konu silmekte yasak ayrıca haberin olsun.

Çünkü burada o kadar sahte konular görüyoruz ki. Evet buna takıldım. Konu silmekte yasak ayrıca haberin olsun.
Ben bu platformu kullanmayı çok iyi bilmiyorum çok sık girmediğim için. Yasak olduğunu ilk defa duyuyorum. Ben bu yazdıklarımı uyduramam öyle bi yeteneğim yok malesef

Bana çok çirkin geldi söyledikleriniz. Evet haklısınız, evet sorun olabilir ama bu nasıl bir üslup?

"Bana yetmiyorsun" gibi söylemler onurunu kırıcı sözler ve hiçbir işe yaramaz. Biraz cilve ve tatlı sözle bunu yapmış olsanız olay yatak odasında bitebilirdi :)
Yani kendiliğinden gelip hadi sevişelim demesini beklemek yerine gidip istediğinizi almalısınız. Erkekler nasıl ki canı çekince geliyor ise kadınların da arzuları istekleri var. Zekasını kullanarak emellerine alet edebilir her kadın 😉

Kesinlikle doktora gitmeli. Bir de size tavsiyem beslenmesine dikkat edin. Eğer kilosu varsa verdirin ve libido yükseltici besinler yedirin. Kendi dişil enerjinize dikkat edin. Eşinizin gözünde kırılgan ve minnoş bir yapıya bürünün. Bazen hayatın karmaşasına çok kapılıp kadınlık enerjimizi düşürüyoruz. Bu enerji işlerine çok dikkat edin.

Back
X