Kendisi kötü olmuş ya istiyorki herkes kötü olsun.
Söylediklerinin hiçbirisine inanma ve bence biraz mesafeli davran.
Resmen seni dedikodu yapmak icini boşaltmak icin kullanıyor.
Benim eltim de ben nisanliyken böyle yaptı.aile bireylerini kendi acısından bana tanıtıyordu güya.' x kendini beğenmiş,y cok havalı, z ailenin en fenasi vs vs vs ....
Baktım hic iyi kimse yok!!
Kayinvalidem ile ilgili cok kötü seyler anlatıyordu sırf beni ilk günden sogutup amacına ulaşmak icin.kendi iyi olamamış istiyorki kimse olmasın.
Sonuc: ben inanmıyordum zaten ama inanıp herkese önyargılı davransaydim vay halime.
Hatta bazan eltime diyorumki 'hani sen ... İcin soyle böyle dıyordun ya hiic gormedim ben bugüne kadar öyle birşeyini.hemen cevap hazır: ' o ne içten pazarlikli , sana kendini iyi hissettiriyor' diyor.
Yani kisacasi benim eltim gibi senin leyla da Hem yazıyor hem oynuyor .mesafeni koru.giybet yapmanın cok günah olduğunu soyle,guzel seyler konuşmak istediğini icinin karardigini soyle ama oturup onun istediği gibi zamanını dedikodu ve gıybete ayırma.
Ve mutlaka eşinin teyzesini görmeye git hosgeldin de.hatta evine yemeğe al.Leyla cok sorun ederse bu durumu ki edecektir muhtemelen ' ben Allah rızası icin yapıyorum kişisel mevzular beni ilgilendirmiyor sonucta esimin teyzesi O diyeceksin.
Leyla'nın oyunlarına gelme canım....