sizce ben mi abartıyorum...

Çocuk yap şekere felan takılma sağlıklı bi çocuğun olacak merak etme. Bebeğin olunca hiç bir şey umrunda olmayacak emin ol

evladınıza yazık
annesi henüz mi de ki eklerinden bile haberdar değil. onu geçtim nokta nedir, virgül nedir bilmiyor...durum fena.

elbette her erken evlenen yahut her kaçarak evlenen mutsuz olacak diye bir kaide yok (tersi de geçerli her olgun kadın mutlu olacak diye de kaide yok) ancak maalesef, başka bir kadın yani mesleği, belli olgunluğu, çevresi vs olan bir kadın evliliği içinde mutsuz zamanlar yaşadığında uğraşacak başka şeyler bulabiliyor oysa sizin durumunuzdaki insanlar her şeyi eşinden bekliyor. eşim beni gezdirmiyor diye şikayet eden hep sizin gibiler oluyor mesela. ki bence çok acıklı bir şikayet bu. paket misiniz siz, evcil hayvan mısınız? tövbe tövbe yav. ayaklarının üzerinde durmak sadece 3-5 kuruş kazanmaktan da ibaret değil, kendi kararlarını alamamak, kendi başına bir şey yapamamak, kendine ait bir alanı olmamak da kendi ayaklarınız üzerinde durmadığınıza dalalettir. başka bir bakış açısına sahip olsaydınız "eşimle düzgün vakit geçiremiyoruz" gibi bir cümle kurardınız en azından. ona "jest" yaptım demez ben hala aşığım ve bunu hareketlerimle de belli ediyorum derdiniz, sanki adama lütfediyorsunuz. siz herşeyi eşinizden bekliyorsunuz, çocuksunuz o kadar belli ki tüm bunlar. muhtemelen adam da bu durumdan bayılmış artık. erkekler uzun süreli romantik ilişkilere pek gelmezler, genel olarak.

ben anlatıyorum da anladığınızdan da çok şüpheliyim.
ayrıca görücü mörücü hepsi hikaye, ben ortaokuldan beri hep yurtlarda kaldım hem çalıştım hem okudum, isteyen misler gibi de yapıyor. beni de çok tehdit ettiler veririz görücüye diye, kimse de veremedi.

peki siz hayati imla klavuzumu saniyosunuz acaba bu kadar ben deyip dusunmeyin herkesin hayati ayni olanaklarda degil ben sizin dediklerinizi anladimda anlasilan siz benim dediklerimi anlayamamissiniz kelimeler degil tartistigimiz konus nedemek istedigimi anlaminiza ragmen tekrar baska bi anlama cevirmenizde enteresan bazen ben sert mizahli bi insanim diyip hep ben demektense cocuk.kalmayi yeglerim

soyleki hani bazi durumlar vardir 35 yasindaki kadin anne olamaz ama 20 yasindaki kadin tam anlamiyla bi annedir iste bende olmak istiyorm ruyama giriyo artik hem esim benim calismami istiyodu isine geliodu bende dedim cocuk olsa ne yapcn nsl evi gecindircksin ben yokum varsay cikiyorum.isten bakalim neler yapabiliosun dedim ve ciktim hem ceza hem denemek amacli

okumuş ayaklarının ustnde durmuş olablirsin ama bu beni eleştirme hakkını sana vermez !!! Haddini bil..! Ha sunuda soyluyum bnde üni mezunuyum veterinerlik bölümü ama kimseyi senin gbi yargilamiyorm malesef insanlık okumakla falan olmuyo demekki

Senin hayatın hep yolunda gidicek sanıyorsun dimi hanı ayaklarının üzerinde duruyorsun ya :) asıl çocukluk bu sen daha hayatın ne olduğunu anlayamamissin okudum kendi paramı kendm kazanıyorm hep mutlu olucam felsefesi bi yere kadar çok güvenme bence

Siz ona ceza vermişsiniz anlaşılan o da kendi aklınca size böyle davranarak ceza veriyor. Bende bir kadının çalışıp eve para getirme zorunluluğu olduğunu düşünmüyorum ama çevre edinmek saygınlık ve eşiniz de gerçekten zorlanıyor ve elinden geleni yapan çalışkan biriyse tab ki destek olursunuz bende ilerde evlendiğimde işten çıkıp çocugumu kendim yetiştirmek istiyorum veya kendi işimi kurmak vs ya da sosyalleşmek için illa eve para getirmek statü sahibi olmaya gerek yok bir kadının kariyerden daha önemli sahip olması gereken nitelikleri olmalı. ama çalışan biri olursanız daha az ezilirsiniz bu da bir gerçek malesef .
çocuk konusuna gelince ben 27 yaşında bekarım annem 25 den önce vermem kızlarımı diyordu bende seneye yazın evliliği düşünüyorum sevgilimle ve en az iki yıl çocuk istemıyorum . Ama sizin rahatsızlıgınız var ve zaten beş yıldır tedavi görüyorsunuz bence erken evlenmeniz ve tedavıye erken başlamanız bile bir avantaj . 23 yaşındasınız ve beş yıllık süreci geride bırakmışsınız bile bu büyük bir lütuf size . Ayrıca bence işe başlayın çocuk olduktan sonra bırakırsınız hem doğum izni süt parası vs haklarınızı kullanırsınız maaşınızı bir süre alırsınız sonra çıkarsınız ve siz çalışırken böy değilse eşiniz çalışmaya devam edin derim

hazir sorumlulugu ustune almisken tekrar devreye girmek istemiyorm onun bu caliskanligi cabasi beni mutlu ediyo ha bunda da var bi gayret diyorum ayakta calismaktan bel fitigi baslangici cikti ve korkuyorm ki varis cikmasindan ki vucudmda en sevdigim yerim yani sonucta cok kotu bi gecim sikintimiz yokken simdi benim bacagimda varis ciksa bunu esim duzeltebilirmi bazen is yerinde tedavm icin izin vermiolar dusunebiliyo musn bebek yapmak icin elin adamindan izin istiyorm bu cok sacma gelio calismayi sevmiyorm senin bi sıkntn yok anlasilan umarim allah sana istedigin zamn anneligi tattirsin 18 yasinda tembel olan yumurtalarimi 30 yasinda dusenemiyorm zaten o yuzden anne olmak istiyorm

İnsan asla yasamadigi yağmadığı birşey hakkında yorum yapmamalıdır. Bunu bilir bunu söyler im kardeşim. Matematiksel hesapla hayat yürümüyor maalesef.

A
Ayni seyleri yasadim hemen hemen. Bu stresli halinle istedigin tedaviyi ol hamile kalman zorlasacaktir. Sana tavsiyem sabahtan aksama kadar kos kos oturma. Esinin uzerine fazlaca dusmemeyi dene. Ozellikle o evde olunca mesgul ol baska seylerle. Ters kose yap. Keske okusan disardan. Kendine guvenin gelir ve amac sahibi olursun. Seni dibe ceken amacsizlik. Bi hobi edin kendine. Sitekeri gez muhakkak ilgini ceken bisey olur. Etrafini arastir belki bi kurs felan vardir. Kitap oku mesela. Biseyler yap durma oylece. Cunku her gecen gun sen kaybolacagin gibi kocanin gozundede kaybolursun. Sen kendine yardim edeceksin once

bence eşiniz abartıyor...

Bırbırımızı yargılamak kıırılmamıza neden olur.. Bence bunu yapmayalım: herkesın yasam sartları var. Kendınce ozel nedenlerı var. Tabıkı meslek sahıbı olup evlenmek en mantıklısıdır. Ben de oyle yaptım. Ama herkes farklıdır ıste..

Aşk bıtmıstır belkı de tatlım.. O yaslarda tutkuyla heyecanla karışık ask oluyor ve bıtıyor zamanla..
Sız onu sevgiye dondurmeyı basaramamıssınız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…