• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ben mi abartıyorum...

ygmrbzkrt

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
422
253
23
33
23 yasindayim 5 sene bitti evleneli... cocugumuzda yok tedavi goruyorum ailem ankarada ben istanbuldayim esimden baska kimsem yok ve biz kacarak evlendik esimin isleri yogun ve bu gerekceyle eve gec gelio yemek yiyo tv izliyo uyuyo bana dogru duzgun ilgi gostermiyo sadce adimla hitap etmez o kadar geri kalan hersey cok degisti ilgi alaka hosgoru 0 ayni zamanda herseyime karisiyo ve hic biseye izin vermiyor artik cok bunaldim disarida cikarmiyo pazar gunleri arkadaslariyla abisiyle takilip geri gelio kizincada bi pazar gunum var diyo depresyondayim yani ve bunu ona soyledigimde hala cocuksun olgunlas biraz evliyiz biz sevgili degiliz hayat gayemiz degisti dio bende bu durumda daha cok sinirleniyorm ve artik bu ev bile ustume gelio onun dedigi gibi benmi abartiyorum siz olsaydiniz ne yapardiniz

Benim esmde haftada bir iznm var diyo bnde diyorm ki benm oda yok :) sonra ya evde kaliyo yada beni anneme birakp nereye gdecekse gidiyor

ilgilenmedigi gibi komsumabpazarima carsima herseyime karisiyo 5 snedir ona yapmadigim jest kalmadi ama o bana bi cicegi 2 senede getiriyo artik agzimla.soyluyorum bide yani :(

18 yaşında kaçarak evlendin?
sanırım meslek de yok
aferin.
ne yapardım değil, ne yaptığımı söyleyeyim, kendi ayaklarımın üzerinde durana kadar evlenmedim, evlenirsem ancak bundan sonra
eşi dışarı çıkarmıyormuş, gezdirmiyormuş bebek ya kendisi, e sana müstahak, adamın getirdiği paraya bakarsan aileni bırakır kaçarsan, işin gücün olmadan 18 yaşında peşinden atlı kovalıyor gibi evlenirsen, bu şartlara da katlanırsın, acelen çok di mi çocuk da yap, bi 5 sene de evden çıkmadan çocuk bakarsın.
en romantik evlilikte bile 5 sene sonra aşk büyük oranda bitiyor, bitmeyen istisnadır, sonra insanlar saygı sevgi çerçevesinde devam ediyor, kendi işleri güçleri aileleri borçları harçları uğraşıyor bişeylerle senin tabi elin boş adama sarıyorsun paso, üstüne bi de çocuksun, normal tüm bunlar. ne bekliyorsun? eşin sana prensesler gibi davransın, mumlu kemanlı romantikli yemekler filan mı? çok dizi izliyorsun herhalde.
kendi hayatın olsun, bi işin gücün olsun, bi amacın olsun, tek olayın kocan olmasın o zaman daha az sararsın adama rahatlarsınız ikiniz de

sanırım meslek de yok
aferin.
ne yapardım değil, ne yaptığımı söyleyeyim, kendi ayaklarımın üzerinde durana kadar evlenmedim, evlenirsem ancak bundan sonra
eşi dışarı çıkarmıyormuş, gezdirmiyormuş bebek ya kendisi, e sana müstahak, adamın getirdiği paraya bakarsan aileni bırakır kaçarsan, işin gücün olmadan 18 yaşında peşinden atlı kovalıyor gibi evlenirsen, bu şartlara da katlanırsın, acelen çok di mi çocuk da yap, bi 5 sene de evden çıkmadan çocuk bakarsın.
en romantik evlilikte bile 5 sene sonra aşk büyük oranda bitiyor, bitmeyen istisnadır, sonra insanlar saygı sevgi çerçevesinde devam ediyor, kendi işleri güçleri aileleri borçları harçları uğraşıyor bişeylerle senin tabi elin boş adama sarıyorsun paso, üstüne bi de çocuksun, normal tüm bunlar. ne bekliyorsun? eşin sana prensesler gibi davransın, mumlu kemanlı romantikli yemekler filan mı? çok dizi izliyorsun herhalde.
kendi hayatın olsun, bi işin gücün olsun, bi amacın olsun, tek olayın kocan olmasın o zaman daha az sararsın adama rahatlarsınız ikiniz de
oyle uzaktan konsusmak kolay oluuo tabiki degilmi zorla okulan bi imam hatip 18 yasinda bile anneden gorulen bi siddet hatta dayak deyim ve esimin pesimde beni dunyanin en mutlu genc kizi yapan bi erkek 15 yasindaydim tanidigimda tabikide bu durumlarda kacmayi dusunmek pekte zor olmadi babamdan dolayi zengin olan goruce adaylarina yoksa annem vermeyi kafaya koymustu kabul etmedigimdede ustumdeki baski ve ben yine kul kedisi esimin eline 2 aydir bakiyorum ondan oncesinde markettede calistim tekstildede yani bende kendi ayaklarimin ustunde durdum... bunlar sadce hayatimin ozeti

sanırım meslek de yok
aferin.
Yaa kusura bakmayın herkes sizin gibi aklı başında davranamiyor mesela bennn 21 yasndaym ve bi kızım var gaytte memnunum hayatmdan

Aynen öyle canm ne yanı kactn diye evde oturup calsmadn diye herkes byle mi davranacak çalışan ama kocasyla arası uiyi olmayan kmse yok dimi hepsi çok mutlu evde oturup kocasini bekleyemler mutsuz yada mutsz olmalı

aileniz arkanızda değil anlaşılan ..tekrar çalışma imkanınız varsa çalışın ,kızıyorsunuz ama gerçekten başka meşgaleniz olmadığı için eşinizin davranışlarına bu kadar takıksınız .. çok genç bir kadınsınız ,bence şimdi çocuğu düşünmeyin eşiniz madem bu kadar kıskanç çocuğun sorumluluğu ile birlikte daha fazla eve kapanırsanız depresyon kaçınılmaz olur ..

Aynen öyle canm ne yanı kactn diye evde oturup calsmadn diye herkes byle mi davranacak çalışan ama kocasyla arası uiyi olmayan kmse yok dimi hepsi çok mutlu evde oturup kocasini bekleyemler mutsuz yada mutsz olmalı
tabiki neler goruyorm ben neler ne esler hemsire kiz dayaknyiyor ama evde 4 cocuklu kadin kocssi 2 gunde bir cicek aliyor bunlar bahane olmamali

sana yaptığı büyük haksızlık ama sen asıl haksızlığı kendin yapıyorsun kendine. ezdirme kendini.sen kölemisin evde otur otur o sadece bir günüm var desin.başlarım böyle evliliğe be.hayat mı geçer böyle.hazır çocuk da yok boşan bence.

aileniz arkanızda değil anlaşılan ..tekrar çalışma imkanınız varsa çalışın ,kızıyorsunuz ama gerçekten başka meşgaleniz olmadığı için eşinizin davranışlarına bu kadar takıksınız .. çok genç bir kadınsınız ,bence şimdi çocuğu düşünmeyin eşiniz madem bu kadar kıskanç çocuğun sorumluluğu ile birlikte daha fazla eve kapanırsanız depresyon kaçınılmaz olur ..
ama ailemde seker hastaligi var kalitsal ailem arkamda o gunleri geride biraktik ama seker hastasinolursam bebek isi zorlascak olsada dusuklerle sonuclana bilir her gecen sene adet duzensizligim cogaliyo gec kalirsam anne olamayabilirim tekrar calismakta istemiyorum cnku esim sorumlulugunu bilsin istiyorum ben cektim elimi bakiyorm neler yapabiliyo

Merhaba arkadaşım. Asla abarttığını düşünme lütfen. Sen bir insansın bir kadınsın ilgiye şevkate ihtiyacın var tabiki. Onun senin hayatına koyduğu yasaklar seni bunaltmış. Bunun için eşine kızma çünkü böyle olmasını sen seçmişsin.Nasıl diyeceksin.onun koyduğu kurallara boyun eğerek ve eminim korktuğun çekindiğin için değil sana verme ihtimali olduğu azıcık sevgi ve ilgi için taviz vermişsin. Sonuç olarak o istediği şekilde yaşıyor ama sana sınır koyuyor. En önemlisi kaçarak evlenmişsin eksidesin ailen de yanında değil. Ondan başka kimsen olmadığı halde o seni yalnız bırakıyor. Seni çok iyi anlıyorum sana tavsiyem bi iş bul ve sosyalleş. Şimdiki sınırları eşin değil sen koymuşsun. Ve dediğim gibi karşılığında seni seveceğini ilgileneceğini sanmışsın
Peki madem hak etmiyor o zaman hak ettiği sınırları sen koy. Ama kendine güvenerek ayağa kalkarak. Göreceksin o ilgisiz adam sen kendine baktıkça nasıl sana kıymet veriyor.

sana yaptığı büyük haksızlık ama sen asıl haksızlığı kendin yapıyorsun kendine. ezdirme kendini.sen kölemisin evde otur otur o sadece bir günüm var desin.başlarım böyle evliliğe be.hayat mı geçer böyle.hazır çocuk da yok boşan bence.
cok seviyorum bide kusmeme bile izin vermio gonlumu almadan ise gitmio evimi cok zor sartlarda yaptim tm kira ama ic guveyisi bile kaldi esim ailesini silip ben onun ailesinin yaninda kaldim 1 sene boyle surdu snra ayri eve ciktik emek cok sevgi cok ve ben cok gucsuzm annemim evinde kiz kardesimle kedim kopek gibiyiz misafir bile gitsem kosarak geri donuyorm evime

ama ailemde seker hastaligi var kalitsal ailem arkamda o gunleri geride biraktik ama seker hastasinolursam bebek isi zorlascak olsada dusuklerle sonuclana bilir her gecen sene adet duzensizligim cogaliyo gec kalirsam anne olamayabilirim tekrar calismakta istemiyorum cnku esim sorumlulugunu bilsin istiyorum ben cektim elimi bakiyorm neler yapabiliyo
tatlım benim daha 23 yaşındasın ne geç kalması :D tıp günde güne ilerliyor,şeker falan korkutmasın seni,emin ol istediğin zamanda alırsın evladını kucağına.. eşim sorumluluğunu bilsin mevzusuna gelirsek; bak arkadaşım bir yuva bir erkeğin sorumluluğunda değildir,her ikinizin de sorumluluğundadır,yani gücün yetebiliyorsa sen de yuvanızı geçindirmek için çalışmalısın .. bunu eşin için değil en başta kendin için yapmalısın ki hem özgüvenin gelsin hem de eşini kafana daha az tak

Merhaba arkadaşım. Asla abarttığını düşünme lütfen. Sen bir insansın bir kadınsın ilgiye şevkate ihtiyacın var tabiki. Onun senin hayatına koyduğu yasaklar seni bunaltmış. Bunun için eşine kızma çünkü böyle olmasını sen seçmişsin.Nasıl diyeceksin.onun koyduğu kurallara boyun eğerek ve eminim korktuğun çekindiğin için değil sana verme ihtimali olduğu azıcık sevgi ve ilgi için taviz vermişsin. Sonuç olarak o istediği şekilde yaşıyor ama sana sınır koyuyor. En önemlisi kaçarak evlenmişsin eksidesin ailen de yanında değil. Ondan başka kimsen olmadığı halde o seni yalnız bırakıyor. Seni çok iyi anlıyorum sana tavsiyem bi iş bul ve sosyalleş. Şimdiki sınırları eşin değil sen koymuşsun. Ve dediğim gibi karşılığında seni seveceğini ilgileneceğini sanmışsın
Peki madem hak etmiyor o zaman hak ettiği sınırları sen koy. Ama kendine güvenerek ayağa kalkarak. Göreceksin o ilgisiz adam sen kendine baktıkça nasıl sana kıymet veriyor.
merhaba her soyledigin kelime dogru ama ben pasif bi kadin degilim 5 yas buyuk benden ama butun arkadaslaei bile soyler korkar benden taviz vermem hircinlasirim her dedigini kabullenmem ama boylede olmuyo oylede calisirkende hem ev hem is kaldiramiyorm desem yeridir

Gönlünü almadan ise gtmiyosa demekki hemen yelkenler suya iniyo :KK12: bıraz tavır koymayı dene o zaman

Back
X