• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben mi alınganlık yapıyorum

Sevilmek elbet güzel birşey.
Ama Saygi daha güzel! Saygi sevgiyi zamanla doğrur.
Saygi biterse sevgide siler...
Belki elham yaptiniz.. Görümce büyükse takilmiştir abla olduğundan bende müstakbel yengeme takilirim bazen..
Şu virus bi gecsin bu dönem hepimiz etkileniyoruz
Olabilir gerçekten de karşılıklı saygısızlıgimiz olmadı dediğim gibi aslında ortada büyük bir şey de yok. Eşimde ne ailesini hice sayar ne beni. Belki de gerçekten değer verdiğimden ben kuruntu yaptım. Zaten bu konuda da emin değilim

Bişey sorabilir miyim kv eşinize nasıl hitap ediyor ? Aşkım falan diyor mu demiyorsa da rahatsız olur musunuz ?

Ya bence kıskanmış olabilirsiniz. Ama ne olursa olsun ailesine ve eşinize kıskandığınızı hissettirmemelisiniz.
Emin olun onların kulağına giderse bu sefer bilerek daha çok sevgi gösterisi yapabilirler veya aranız bozulabilir bir sürü tantanası olabilir yani. Ayrıca onlar eşinizin ailesi. Bence bu tarz konularda direkt empati kurun ama kendi anne ve babanızdan değil. Varsa kendi erkek kardesinizden. Yani bizim gelin bu durumda nasıl davransa daha doğru olurdu gibisinden düşünerek kendinizce kendinize yol gösterin. Problem ne olursa olsun. Ben genelde böyle konularda hemen kendi erkek kardeşimden empati yaparım.

Ya bence kıskanmış olabilirsiniz. Ama ne olursa olsun ailesine ve eşinize kıskandığınızı hissettirmemelisiniz.
Emin olun onların kulağına giderse bu sefer bilerek daha çok sevgi gösterisi yapabilirler veya aranız bozulabilir bir sürü tantanası olabilir yani. Ayrıca onlar eşinizin ailesi. Bence bu tarz konularda direkt empati kurun ama kendi anne ve babanızdan değil. Varsa kendi erkek kardesinizden. Yani bizim gelin bu durumda nasıl davransa daha doğru olurdu gibisinden düşünerek kendinizce kendinize yol gösterin. Problem ne olursa olsun. Ben genelde böyle konularda hemen kendi erkek kardeşimden empati yaparım.
Erkek kardeşim yok

Back
X