Bence eşiniz haklı ben olsam.bende gitmezdim o düğüne. çiçek not filan yolluyor zaten.gidipte orada gerilecekse niye gitsin?sizin israriniz saçma olmuş.kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
Ne bu düğün merakı? 2 saatlik tantana için kocanla kavga etme.kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
Eşin haklı ailesi ile görüşmüyorsa gitmek istemeyebilir ve eşin oraya gidince mecbur selam vermek zorunda kalacak vermezse dediği gibi oradaki insanlar ayıplar şuna bak annesi gile selam vermedi elini öpmedi gibi millet düğünden ziyade sizin dedikodunuzu yapar onları kimse ayıplamaz çünkü onlar anne-baba der millet sen evlatsın konuşmak zorundasın derler.Bu sefer eşin seninle kavga eder ben sana gitmeyelim demiştim diye.kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum
ben olsam giderdim onlar yzunden düğüne gitmemezlik yapmazdım nedense ben bunu onların karsısında yeni düşmek gibi algılıyorumEşinizin açısından düşünürsem, eşiniz haklı. Ailesiyle aynı ortamda bulunupta yabancı gibi olmak çok zor olmalı. Yani milletin ayıplaması değil de bu zor gelir bence, hem de eğlenilmesi gereken bir ortamda. Bir de karşılıklı laf sokmalar da olabilir, gittiğinize pişman da olursunuz. Eşinizin akrabasının sonuçta siz gitmesenizde düğün sahiplerinin zoruna gitmez, durumu da biliyorlarmış zaten. Eşinizle empati yapın, siz olsaydınız napardınız?
Daha ne olacak? Basit şeyler mi sence? Sanırım çok slklcl bi hayatın var oyüzden düğüne meraklısın.ailesi ile problemi düğün zamanı yuzüstü bırakmaları evden kovmaları eşimin arkasından kotu konuşmaları evlerine gitmek isteyip te kabul etmemeleri aradıgımızda acmamaları falan bunun gibi şeyler
ben olsam giderdim onlar yzunden düğüne gitmemezlik yapmazdım nedense ben bunu onların karsısında yeni düşmek gibi algılıyorum
ayyy kendı akrabam olsa neysede zaten esınızın akrabası ımıs adam gıtmek ıstemıyorsa zorlamayın, gıtmesenızde olur altı ustu bır dugun sonucta kafanıza takmanıza degecek bır mevzu degıl...kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
ypk yanlış anlaşıldı galiba ben ole düğün meraklısı biri değilim.ama bu insanları çok seviyorum.onların yuzunden gidemeyince daha da sinir oluyorum.çümkü bu ilk değil her ortamdan geri kalıyorum.birisi beni çağırıyor kv gorumce orda diye gidemiyorum.çünkü gidince bana suratlarını ceviriyolar ben konuşmak istiyorum surat yapıolarO iş öyle olmuyor malesef. Burda bir konu vardı geçen, gelin sadece elini öptürmedi eşi de tatlı sert sitem etti diye kkda bile topa tutuldular ki kaldı ki selam vermeyecek görüpte. Öyle bir ayıplarlar ki aklnız şaşar. O lafları ne eşiniz ne siz kaldıramazsınız.
Eşinizi haklı buldum ben. Düğünden mahrum kalmak nedir ki ayrıca? Mutsuz olmaya eşinizi mutsuz etmeye, huzursuzluğa hangi eğlence değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?