eşim kendi ailesi ile sorun yaşıyo.kızın ailesini çok sever.düğün hazırlıkları sırasındada eşim çok koşturdu zaten.sorun kendi ailesi.ama beni de tek göndermiyor.ayıp olurmuş benim selam vermememEşiniz kızın ailesi ile değil de kendi anne babasıyla mı problem yaşıyor? Yanlış mı anladım?
Siz kızı çok seviyorsanız, bence tek de gidebilirsiniz. Adamı zorlamamalı.
Eşin haklı ama, onun akrabaları, o daha iyi bilir. Aile içi huzurunuz olsun, bırakın gerisini.ya neden bazı arkadaslar dalga geciyorlar ben anlamadım ki.siz çok sevdiğiniz birinin düğününe gitmek istemez misiniz?gidemeyince üzülmez misiniz?çok mu enteresan bişey istemişim benim takıldıgım konu eşimin kendini konuşmaya mecbur hissetmesi.ve benim de çare aramam.yoksa düğün meraklısı bi insan bende değilim zaten
ya neden bazı arkadaslar dalga geciyorlar ben anlamadım ki.siz çok sevdiğiniz birinin düğününe gitmek istemez misiniz?gidemeyince üzülmez misiniz?çok mu enteresan bişey istemişim benim takıldıgım konu eşimin kendini konuşmaya mecbur hissetmesi.ve benim de çare aramam.yoksa düğün meraklısı bi insan bende değilim zaten
zaten bende kavgalıyım ben de konuşmuyorum onlarla.ben sadece konuşmasak ta olur modundayım.ama o beni ayıplarlar kafasındasen ailesi ile kavgalı olsan eşin illa gidelim dese?
Adam gtmek istemiyorsa istemiyordur senın akraban olmadıgı halde sen nıye taktın anlamadımkızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
Nie bukadar zorluyorsun anlamadim senin akraban olsa ok da bu ne israr kocan senin istemedigin dügüne gitmek icin bukadar israr etse sen ne yaparsin bence huzurunu bozma taki ve celenk gayet yeterkızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
lütfen biraz yazdıklarınıza dikkat edin eşime 2 defa falan açıklamaya çalıştım eşim yok deyince üstelemedim zaten bende fikir almak için buraya yazdım acaba haksız mıyım ne demek o ole sizden de yuzu gulmemiş falan eşimle gayet mutluyum ben bana tuhaf geldi ben de yazdım hemen yargılamayın insanları .kınayacak kadar da ağır bişey yapmadım fikrimin yanlış olup olmadıgını sordum sadeceHaklı yada haksız sonuçta adamın ailesi . kimse dedikodu yapmasa dahi eşin ailesi ile yabancı gibi durmaktan Hoslanmaz ağına gider...
Ne acı zaten ailesi ile arası açık kötü durum bide sizin bile akrabanız değil eşinizin akrabası sırf kv falan inat esinizle duğune katılmak istiyorsunuz.
Eşinizin üzülmesi sizi üzmezmi?
YEnilgi oluyo gibi hissetmeniz sizin ayıbınıZ zira eşiniz ailesi ile savaşmiyor . belliki çok üzülüyor .
Ne acı aile ile görüşmemek ne olursa olsun mecbur kalıyor belki ama et tırnak içinde kimbilir neler yaşıyor.
Sizı cok kınadım esinizede acıdım ne aileden ne eşten gülmemiş yüzü belliki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?