ecet ego yapıyorum sanırım.onlar arkamdan bak gelemediler tabi yuzleri yok bilmem ne diye düşünecekler diyeHah işte gerçek sebep bu. Lütfen bunu bir ego savaşına çevirmek yerine eşinize anlayış göstermeyi deneyin. Yenik düşmek falan çok gereksiz.
ben olsam giderdim onlar yzunden düğüne gitmemezlik yapmazdım nedense ben bunu onların karsısında yeni düşmek gibi algılıyorum
evet aslında eşimde bole düşünüyor.senin dediğin doğru diyor.ama tahammül edemiyorum millet arkamdan laf edince diyor.o da çok sever o akrabasını hatta düğün organizasyonuyla gitti kendi ilgilendi tanıdıkları falan araya koydu.hani bilirler eşimin kotu niyetli olmadıgınıSiz haklisiniz. Dugunlerde amac takı ya da çelenk degildir oyle olsa herkes boyle yapar. Önemli olan sevdiklerini yaninda görüp kendini mutlu hissetmektir.
Sizin dugununuze gelen birine gitme durumunuz varken gitmeyip celenk yollamak kufurdur bana göre.
Kv ve gorumce size sürat çeviriyor, surat asiyor ve siz konusmak istiyorsunuz. Çok ilgincsinizypk yanlış anlaşıldı galiba ben ole düğün meraklısı biri değilim.ama bu insanları çok seviyorum.onların yuzunden gidemeyince daha da sinir oluyorum.çümkü bu ilk değil her ortamdan geri kalıyorum.birisi beni çağırıyor kv gorumce orda diye gidemiyorum.çünkü gidince bana suratlarını ceviriyolar ben konuşmak istiyorum surat yapıolar
ben konuşmak istiyorum surat yapıolar
Onlar konuşmak istemiyorsa sen niye istiyorsun sende konuşma ben öyle yapıyorum haklıysan ezdirme kendiniypk yanlış anlaşıldı galiba ben ole düğün meraklısı biri değilim.ama bu insanları çok seviyorum.onların yuzunden gidemeyince daha da sinir oluyorum.çümkü bu ilk değil her ortamdan geri kalıyorum.birisi beni çağırıyor kv gorumce orda diye gidemiyorum.çünkü gidince bana suratlarını ceviriyolar ben konuşmak istiyorum surat yapıolar
Konu sahibesinin derdi belli.kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?