sizce ben mi haksızım :(

xderinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
71
0
86
Adana
arkadaşlar benim yaklaşık 2 aylık bi ilişkim var.ve benim fazla şüpheci olmamdan dolayı sorunlar çıkıyo.her seferinde alttan aldı ama bu sefer çok kırıldı.konuşuyo ama eskisi gibi değil.internetteki arkadaşlarından şüphelendim birileri arayınca şüphelendim.akşam uyucam dese bu saattemi diyince bide kıyamet koptu tabi.benim de bi çok hatama göz yumdu bu arada öyle bi durumda var.şu anda ayrı değiliz ama eskisi gibi de değiliz.inşallah düzelir tek isteğim bu dio..bana biticek gibi geliyo yani konuşmlarından bunu anlıyorum.ama istemesem sölerim olmuyo derim kimseyi süründürmem dio ama bilmiyorum çok karışık kafam mafoldumben

bu kadar suphelenmene sebep olacak birsey yaptıysa hareketlerin normal ama eger birsey yapmadıysa bence bu kadar uzerine gitme en sonunda kaybedersein

yaa yapmadı aslında ben önceki ilişkimden dolayı bu hale geldim..söz verdim bi daha yapmıcam diye.inşallah bakıcaz görücez diyo ama gerçekten yapıcam.bu süre içinde ona nasıl davranıcamı bilmiyorum üstüne düşüncede korkuyorum düşmesemde korkuyorum.şaşırdım kaldım.

hayırlısı olsun inşallah düzelir gibi şeyler söylemesi beni çok üzüyo sanki bitiricek de söyleyemio gibi.bunu söyledim kendisine o da merak etme öyle bi derdim olsa sölerim seni üzmem böyle dedi.sizce bu oyalama mı yoksa gerçekten mi diyo bunları

neden oyalasın ki boğazına yapışmışsın adamın ben olsam anında bitirirdim ki erkekler de çok fazla çekemiyor. sen de aklını başına topla, itici hale getirme kendini daha fazla. Bitirecek mi diye düşüneceğine artık öyle olmadığını ispatla.

Bu arada başlıkta sizce ben mi haksızım yazmışsın. Evet canım sen haksızsın

ayrılır senden o yakın gelecekte

boşuna umut bekleme sen bu ilişkiden

kimse yaptıklarına dayanamaz hele bir erkek asla!

sen ilişkini kendi kendine mahvetmişsin geçmişler ola

işte bende öyle olmadığımı ispatlamaya çalışıyorum o da onu görmek istiyo ama buz gibi yani...ve mücadele etmeye karar verdimm zaten yapıcam da dediklerimi..size sorduğum şey de işte onun o tavırlarının ne anlama geldiği? yanii okdar soğuk davranıyokii..ama inşallah herşey düzelir de diyo acaba kafasında bitirmiş mi bunu anlayamıyorum ben

bitirmiş olma ihtimali büyük kafasında. sen de 2 aylık bi ilişki de adamın üstüne bu kadar gidersen olacağı da budur. haksızsın bana göre. kafasında bitirdiyse de çok zorfur geri çevirmen..

canım sen su dakikadan sonra ona guvenmeyi ogren karısma yaptıklarını surekli sorma sıkbogaz etme zamanla duzelir oda hersey duzelir ins diyorsa bitirmek istemyordur zaten istese suana kadar bitirirdi bence seviyorsan sabret surekli neden soguksun diyede sorma elinden geleni yap oda anlıyacaktır

valla bu bi hastalık bence kendini tedavi et güvenmediğin insanla birlkte olma ayıp yaa kendi içinizdeki kötü duyguları insanlara neen mal ediyosunuz sen kötü düşünceli birisin bu konuda çok dertli insan tanıyorum azıcık güven karşındakine karşındaki yanlış yaparsa o onun sorunu

Bacım, işin şu saniye ihtimaliyle zor. Çünkü bu erkek senle oynayabilir...
Baktı ki karşısında takıntılı bir kız var ve kendini affettirmek istiyor, bunu kendi doğrultusunda kullanabilir...
Dikkatli ol ve bu davranışları bırak.
a.s.

bu erkeklerin hepsi öyle baştan sana soğuk davranıyo senin tepkilerini ölçüyo sonra bakıyo ki sen üstüne düşüyosun iyice çekiyolar kendilerini fazla üstüne düşme. dikkat et her an çekip gidebiliyolar nasıl işlerine geliyolarsa öyle yapıyolar sonradan söylediği laflar çok koyar fazla kaptıma bence ben bu anlattıklarını az çok yaşadım hemde çok yeni oldu

canım bence var ya sen güzel bi gün ayarla onun için birşeyler yap romantik falan :) değiştiğini ona güvendiğini hissettir dışarı çıkabiliyorsan 1 saat bile olsa fazla samimi olma yaklaşma ama :) buluş elini tut yanağından öp çocuk gibi eğlendir onu çok güzel bi gün yaşasın sonra otur konuş gitmeye yakın 2ay çok kısa bir sür o şimdi uzun ve ciddi bir iliişki istiyorsa kafası karışıktır yani bence kıskançlğ bi kenara bırak güvenszlğ fln kıskan ama haddi var kıskançlğnd aşkım napıyım söyle paylaşamıyrm seni de :) biri baksa çıldırıyrm de ama nolur tavırlrm affet de yapamıyrm elimde değl kıskanyrm seviyrm çok de napıım aşkım napıım de bi tane yanaktan öpücük kondur opuyorumnanaktan sonra işte sonlandır soğukluğu bizede haber et he neler olduğunu :) umarım düzelir umarım herşey gönlünce olur sabret soğuk olsa bile sabret eğer seviyorsan üzüldüğünü de belli et de ki bide sen bana soğuk olursan sen bana soğuk davranırsan ben naparım aşkım de hiç bi günden zevk almıyorum ki böyle olunca de :) ama gülme tabi benm gibi falan filan canım düzelt yani aranı hayırlı haberler beklyrz

hmm birde ciddi bi ilişki istiyorsa kafası karıştır dememin anlamn yanlş anlama yani hani ileride birbirimizi yıpratırmyz acaba geçinebilir miyiz yoksa hep böyle güvensizlikle mi geçer falan diye dedm bence öyle düşünüyor ki bu kadar şey yapmana rağmen bırakmamış başkası olsa çoktan şuttt ve gooooollllllll demişti :=) ama o yapmamış demekki hala seviyor ve veeeeeeee mutlu olunnnnn :)

canım ılıskın yenıyken bunlar normal benım nişanlımla sevgılıykende bole seyler olmustu hatta bır gun partı vardı bıletımı aldım gelemedı aksı bısey cıktı gıttımmı dıe aklına suphe kalmıstı sureklı arıodu falan ama kızmamıstım yenıyız dıe suphelenmesı normal demıstım yanı ole ole sımdı atlattık herseyı nişanlandık bırbırımızede sonsuz guvenıyoruz bıseylerden suphelen kontrol altında tut fakat bunu cokta caktırma zaten ılerıde buda olmıycak

garip tavırlarından bunalmıştır
bir süre sonra eski haline döner

2 aylık bir ilişki için fazla çaba harcamana gerek yok

ömür boyu çaba harcamak zorunda kalma.. nasıl başlarsan öyle gidersin :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…