işte bende öyle olmadığımı ispatlamaya çalışıyorum o da onu görmek istiyo ama buz gibi yani...ve mücadele etmeye karar verdimm zaten yapıcam da dediklerimi..size sorduğum şey de işte onun o tavırlarının ne anlama geldiği? yanii okdar soğuk davranıyokii..ama inşallah herşey düzelir de diyo acaba kafasında bitirmiş mi bunu anlayamıyorum ben
canım sen su dakikadan sonra ona guvenmeyi ogren karısma yaptıklarını surekli sorma sıkbogaz etme zamanla duzelir oda hersey duzelir ins diyorsa bitirmek istemyordur zaten istese suana kadar bitirirdi bence seviyorsan sabret surekli neden soguksun diyede sorma elinden geleni yap oda anlıyacaktır[/QUOTE
yani işte sanırım o benden bunu bekliyo.yani daha zaten tabiki bişe demem zaten ozman biter her şey ben ağzımın payını aldım sadece nasıl davranıcam onu bilmiyorum.bu dediklerini uygulucam çok tşkler.bana zaten sana bağlı diyip duruyo yani bide çok sivri lafları olan biridir.ayrılmak istese kesin söylerdi.bu yüzden herşeyi yapmaya razıyım şu an yeterki affettirebiliyim kendimii ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?