• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım?

Bizim oralarda bole kızlara söylenen : paçiii yok aklunda nedimmm saaa . Biraz akıllıca düşün bence biraz ergen ilişkisi gibi bi durum var sizde komikkçee :) :) :) :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Sadece konunu okuyup böyle yazmıştım. Ancak bu demek değil ki bizim hayatımızdaki kişiler çok rahat o yüzden böyle konuşuyoruz. Mesela benim erkek arkadaşım da göğüs dekoltesinden hoşlanmaz yakam çok açılırsa çeksene biraz der. Ancak bunu sanırım birinci yılın sonunda falan diyebilmişti.

Bazı şeylerde zaman gerek. Sen konunu sevgilimi, ilişkimi kötülemeyin övün diye açsaydın ona göre yorum yapardık elbet ama objektif bakınca 20 günde cidden çok boğucu gözüküyo ilişkiniz. Sınırları korumak lazım yoksa nasıl başlarsan öyle gidiyo bu ilişki denen olay. Mesela bi'süre sonra seni cidden sıkacak şeyler diyecek ve hayır dediğinde olay olacak çünkü adam "20 günlükken ses etmeyen şimdi niye sorun çıkarıyo" diyecek. Seviyosun, seviliyosun ne güzel, ne mutlu ama mutlu ilişki sırf sevgi bağıyla ilerleyemiyo. Yarın öbür gün şu arkadaşınla konuşma diyecek, makyajsız çıkmıyosan yapma diyecek, en sevdiğin kıyafeti istemiyorum giyme diyecek. Ee senin isteklerin ne olacak? Ben çantayı çoğu zaman öyle takarım bu zamana kadar hiç bi'erkeği göğüslerime bakarken yakalamadım o şekil çanta taktığımda:44:. Rahatsız olsam kendim öyle takmayı keserdim zaten.

Ayrıca konundan ayrı olarak; sevgilinin çevresine seni anlatması, tanıştırması seni çok seviyo anlamına da gelmez. Ablamın iki yıllık sevgilisi sülalesine kadar tanıştırdı, yüzük taktı, her çağırdığında 10 saatlik yoldan geldi, her kavgada ağladı sonuç aldatıyomuş. Aldattığını hiç kabul etmedi ama şuan o kızla evlendi, dün öğrendik bunu da. Yani bunlara çok anlamlar yükleme erkekler garipler.[/
FONT]

Hayatım hepiniz varolun çok teşekkür ederim yorumlar için:) övün demedim ama bazı yorumlar direkt çöp muamelesi yapmış. E o da üzüyo ister istemez. Allah ıslah rtsin ablanın sevgilisini de. Bilemiyo insan içlerini. Ne derse naparsa o kadar biliyosun. Ben sadece sevilmek isterim para pul eksik kalsın. Çünkü beni seven hiç olmadı. Hepsi sevgilim olmadığını bildiği için ilk sevgilim olmaya çalıştı. Hepsi ben bunu ayarlarım demek için uğraştı. Kimseye güvenmedim. Allah şaşırtmasın inşallah göründüğü gibidir.. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın.. Şimdilik düzelttik arayı ama yine ben adım attım.. Bakalım sonumuz ne olacak.. Daha ne topikler açıcaz acaba:)

.

daha çok yenisiniz,eminim zaman geçtikçe alışırsınız,istekleriniz için bir orta yol bulursunuz,benim erkek arkadaşımda en başında çocuk gibi surat asardı,karışırdı. şimdi 3.yıl,surat asma huyu tamamen yok oldu,karışma huyu çok çok azaldı,tek değiştiremediğim şey tayta olan düşmanlığı :1:

Taytı hiçbir erkek sevmiyoo:D belki değişir bakalım:)

.

Şu meşhur polis çocukla sevgiliyim. 20.günümüz.. El ele tutuştuk aşkım canım cicimiz. Bana kalsa bunlar için çok erken ona sorsanız 6 ay20 gün oluyo. Ben yeterince bekledim diyo. Dün dayım bana msaj gelince "telefonunun ışığı biraz fazla yanıyo" dedi. Arkadaşım dedim bilmiyorum dedi. Benim mesajlarım ya da el ele tutuştuğum görülürse benim için büyük sorun olur.

Az önce aşkım demeyi unutmam şuan küs olmamıza sebep. Dedim ki erken sanki daha yirmi gün oldu. Sonra da erken olmasının benim için ailevi açıdan sorun olucağnı anlattım. Ben memnunum kızlar. Ama ailem hiç hoş karşılamaz bu durumu. Korkuyorum dedikçe trip yaptı. Geçenlerde sinemaya gidelim mi dedi. Ben sinema sevmiyorum. Bunu söyledim hem de teyzemle gezicez dedim. Kıyamet koptu. Önemli olan onla olmakmış ben gidelim desem o nereye bile demezmiş.

Beni sorunlarımı korkularımı görmezden geliyo.

Çantayı çapraz takıp iki göğüs arasından geçirmek yok. Dikkat çekermiş kaç kişi bakmış sinir olmuş. Tayt giymek yok yanında. Tayttan bozma pantolon! a karşı. Yakam açık olmıycak dizüstü elbise giyemem. Nişan var mesela. Ona sordum bu olur mu şu olur mu diye. Rest çektim kendim beğenirsem alır giyerim dedim. Bu sefer de giyersin ama ben olmam yanında dedi. Kırmızı ruj bu seferlik(!) sürebilirim. Topuklu ayakkabı yerine göre..

Namaz kılamıycam dedim niye diye sora sora regl olduğuma kadar öğrendi. Hesap değil de fazla irdelemek. Üşeniyorum diyorum tuhaf diyo. En son sorma işte dedim anladı. Fazla dikkat çekmemek şartıyla makyaj serbest. Parfüme de izin var sağolsun.

Bana gelince, kıyafetlerime bana karışması bazen sıkıcı olabiliyo ama erkekler birbirinin içini biliyo. Evleniceksem ilerde o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum diyo. Haklı..

Seviyorum kaybetmek istemiyorum. Evlenilecek adam. Şuan moralim çok bozuk mesela.. Ben sana ben de seni seviyorum dedim elde edince değiştin diyorum bana böyle deme diyo kızıyo.

Kaybetmek istemiyorum seviyorum tam aradığım insan. Evliliğe dair çok şey konuştuk niyetimiz ciddi. Daha önce öğrenirlerse çıkar karşılarına konuşuruz da dedi. Biz kötü bişey yapmıyoruz diyo. Ama korkuyorum ben ve beni anlamıyo. Sürekli trip sürekli tavır. Bana diyo ki o zaman konuşmanın anlamı da yok. Sürekli o zaman bitsine getiriyo lafı.

Ne diyosunuz bu duruma? Napmak lazım kim haklı? Ben hatalıysam düzelmeye çalışıym. Çünkü bitmesini istemiyorum. Ama haklıysam da o abartıyosa bi akıl verin napıym..

.

Seni sen gibi sevmiyor diyorum... Kafasinda bir model var ona uyarsan seninle uymazsan yaninda olmaz... Hop kestirip atar...

Ayrıca erkekler hem birbirini hem kendini biliyor. Bu tarz kisitlamalar yapan erkeğin gözü o mini etekli kizlarda kirmizi rujlarda istisnasiz. Kendi içlerini bildikleri için herkesi kendi gibi saniyorlar. Ben aksini şimdiye dek görmedim...

ayrica 20 günde, bir adamin senin regl gününe namazina taytina laf soyleyebilcek kadar kendinde hak görmesi çok garip.... Seninde buna izin vermen çok garip..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bumu aradığın adam evlenilcek adam hangi özelliği için böyle düşünebiliyosun
20 günde kendinde bu kadar herşeye karışma hakkını nerden buluyo
bu aralar herşeyine karışan erkeklerle ilgili ne kadar çok konu var ama yinede kimse ayrılmıyo, çokmu seviyosunuz baskı altında erkeğin kölesi gibi yaşamayı :36:
20 günde ne aşkı ne sevgisi

20 günde ne cabuk sevdiniz yahu, ya biz yaşlanıyoruz ya da yeni nesil yüksek hızlı tren gibi

canım herkes biraz kötümser eleştiriler yapmış ama ben daha yapıcı olma taraftarıyım. sana şunu söyliyim. bu çocuk 20 günlükken bunları söylüyorsa bu bana göre. bak kızım benim çıkacağım ilerisini düşüneceğim insan kim olursa olsun bazı kurallarım var ve bunları başından belirteyim. kabul edersen varsın yoksa yoksun. demekki arkadaşın dizginleri elinde tutmayı seviyor ve başından kurallarını belirtiyor. ona göre ya kabul eder yolunuza birlikte devam edersiniz ya da ayrılırsınız ki dünyanın sonu değil. benim bir arkadaşım bir çocukla uzun süre çıktı çok aşıklardı sonradan çocuk (2-3 sene sonra) kızın giyinişine ona buna karışmaya başladı. bu ayrılık sebebi oldu aralarında. ayrıldılar kız başka biriyle görüştü baktı unutamıyor çocuğu döndü tekrar ve evlendiler. şimdi kız türbana girdi ki zaten inançlı namazında niyazında bir kızdı ama üniversite ortamında işte biraz daha rahat ve açık takılıyordu. şimdi çok mutlular çoluk çocuğa karıştılar. zaten hayat öyle yok oramı açıyım yok buramı boyuyumla gitmez. yaşlanacaksın açacak bacağın boyayacak dudağın kalmıycak belki ama sevdiklerin yanında olacak mı ona bak. umarım yardımcı olmuşumdur. hee bu arada bence erkeklere çok da yüz vermemek azcık süründürmek de lazım. kolay lokma da sanmasın seni. bugün elini tutan yarın öper sonraki gün evde buluşalım oturalım!!! da der. hadi kolay gelsin. :21: :21: :ssz: :ssz:

20 günde hayatına bu kadar müdahale edebilmesi sınırları çok aşıyor.
20 günde bu kadar abartabilen biri 6 ay sonra işi hakaret boyutuna bile taşıyabilir.:50:

Polis kelimesini okuyunca eyvah dedim. Benim polis olan bir arkadaşım vardı. Tabi sevgili gibi sahiplenmişti beni.
Dediğin gibi bir kıskançlık bir kıskançlık herşeye kıyafete karışırdı.
Polis olan akrabam ve en son görücü usulü tanıştığım bir polis de oldu.
Bir mükemmeliyetçilik, kazak erkeklik otorite.
Genelleme yapmak yanlış olsa da meslek hastalığı mıdır, hep mi böyledir diye şaşırdım şimdi.
İşinden dolayı ortaya çıkıyor olmasın bunlar. Ya da ben polisle beraberim eşim çok rahattır, kıskançlık etmez diyen var mı?

Şimdi işi gücü bir kenara bırakıp objektif bir yorum yapacağım.
Bu sevdiğinizi söylediğiniz kişi sizi yıpratıyor. İlişkide kişisel sınırlar olmalı. Karşılıklı saygı olmalı.
İstediğinizi yapamadığınız, istediğinizi giyemediğiniz, sürekli açıklama yapıp tartıştığınız bir erkek var karşınızda.
Bu ilişki sağlıklı bir ilişki değildir. Tek taraflı taviz var. Niyeyse de hep kadındır tavizde bulunması gereken.
Siz de ona şu kıyafet giyme tarzı onu taklit edecek sınırlar koyun. Ah işte erkek milleti size şunu bunu giyme der.
Kendine saçını sağa değil sola yatır desen yapmaz. :50:

Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben de bu tür erkekleri sevdim.
Ama öyle bir erkekle evlensem hayatım boyunca eziyet dolu bir hayat olurdu. Kan kusardım.
Sen de ne yap ne et böyle bir adamla evliliğe gitme derim. Çünkü bugün karışması hoşuna gidecek. Evlenince hayatta bezdirecektir.

Haklı mısın? Bence haklısın direnmekte. Dizginleri eline vermemekle.
Hem seni sen olduğun için sevmedi mi bu adam? O halde şimdi niye değiştirmek istiyor.
Valla dizginleri eline verirsen de sıkılıp , bu ilişkide heyecan kalmadı diye çekip gidecek tiplerdir bu adamlar.
O şekilde yarananı kıymeti bilineni yoktur tarihte. Bir taraf ezer, hep ezer, emir verir.

Haddim değil ama; bence ayrılıp değer bilecek , sağlıklı iki bireyin yürüttüğü, uyumun olduğu daha güzel bir birlikteliğe yol aç.
Afedersin ama çanta göğüs arasına girmesin zihniyetinde bir adamdan ne sana ne ilerde çocuklarınıza ne fayda gelebilir ki. veya herhangibir kadına.
Elini vicdanına koy bir düşün. Sen bayansın. Sen değerlisin. Özel olansın. Biz erkekleri seçeriz ve aslında şekillendirmeliyiz. Onlar bizi yönetmemeli.

Son düzenleme:
Zaten öyle mini etek şu bu giymem ben. Onun açıklaması da şu yönde.. Sana değer vermeyen biri açık giydirir hatta istemediğin kadar açık giydirir. Niyet ciddiyse ben o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum evlenince diyo.

Kimseye yapmadığım şeyleri senin için yaptım diyo. Bide etrafındaki herkesin beni bilmesi ne biliym seviyo bariz.

Bana ilk zamanlar beni ayrılıkla tehdit etme ayrılıcaksan ayrıl ama tehdit etme diyen adam lafı ikide bir bitsine getiriyo. Bence elde etti ve çantada keklik görüyo:/

Acaba benim sen çok sakinsin ben biraz klasik tiplerden hoşlanıyorum dememden mi etkilendi:D abartıyo ama ya :/

.
valla kusura bakma canım da babam bile karışmıyor o kadar ne giydiğimize. o mantıkla benim babam bizimle ilgilinmiyor mu oluyor? çok abest birşey olmadığı sürece adam ağzını açıp tek laf etmiyor ne anneme ne bna ne kardeşime.. bize güveniyor. fikirlerimizide değer veriyor. en doğrusunu kendimizin bileceğine inanıyor. bence mesele bundan ibaret.

Sadece olumlu olan yorumlara sevinmen cok yanlis.
Eger insanlar olumsuz bir seyler diyorsa emin ol tecrübeli olduklari icindir.
20 günde bu kadar kisitlama getiren bir adamin her dedigine he dersen, bu kistilamalarin ardi arkasi kesilmez ve sen o zaman hayir bile diyemeyeceksin, herseyi yaptin bunu da yap diyecek.
Seni degistirmesine izin verme, ben nasil giyinecegimi, nerde nasil hareket edecegimi gayet iyi bilirim benim ailem beni cok iyi yetistirdi de.
Madem seni bu kisa sürede o kadar cok sevmisse demek ki giyimini, kusamini, hali hareketini begendigi icindir, heralde sadece kara kasina kara gözüne degildir.
Sevmek, sevilmek cok güzel elbette ama herseyin basi da sonu da mantiga variyor.
Burada ki yorumlari yabana atma derim, bu kadar insan ayni seyi söylüyorsa biraz kulak ver derim.

Şu meşhur polis çocukla sevgiliyim. 20.günümüz.. El ele tutuştuk aşkım canım cicimiz. Bana kalsa bunlar için çok erken ona sorsanız 6 ay20 gün oluyo. Ben yeterince bekledim diyo. Dün dayım bana msaj gelince "telefonunun ışığı biraz fazla yanıyo" dedi. Arkadaşım dedim bilmiyorum dedi. Benim mesajlarım ya da el ele tutuştuğum görülürse benim için büyük sorun olur.

Az önce aşkım demeyi unutmam şuan küs olmamıza sebep. Dedim ki erken sanki daha yirmi gün oldu. Sonra da erken olmasının benim için ailevi açıdan sorun olucağnı anlattım. Ben memnunum kızlar. Ama ailem hiç hoş karşılamaz bu durumu. Korkuyorum dedikçe trip yaptı. Geçenlerde sinemaya gidelim mi dedi. Ben sinema sevmiyorum. Bunu söyledim hem de teyzemle gezicez dedim. Kıyamet koptu. Önemli olan onla olmakmış ben gidelim desem o nereye bile demezmiş.

Beni sorunlarımı korkularımı görmezden geliyo.

Çantayı çapraz takıp iki göğüs arasından geçirmek yok. Dikkat çekermiş kaç kişi bakmış sinir olmuş. Tayt giymek yok yanında. Tayttan bozma pantolon! a karşı. Yakam açık olmıycak dizüstü elbise giyemem. Nişan var mesela. Ona sordum bu olur mu şu olur mu diye. Rest çektim kendim beğenirsem alır giyerim dedim. Bu sefer de giyersin ama ben olmam yanında dedi. Kırmızı ruj bu seferlik(!) sürebilirim. Topuklu ayakkabı yerine göre..

Namaz kılamıycam dedim niye diye sora sora regl olduğuma kadar öğrendi. Hesap değil de fazla irdelemek. Üşeniyorum diyorum tuhaf diyo. En son sorma işte dedim anladı. Fazla dikkat çekmemek şartıyla makyaj serbest. Parfüme de izin var sağolsun.

Bana gelince, kıyafetlerime bana karışması bazen sıkıcı olabiliyo ama erkekler birbirinin içini biliyo. Evleniceksem ilerde o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum diyo. Haklı..

Seviyorum kaybetmek istemiyorum. Evlenilecek adam. Şuan moralim çok bozuk mesela.. Ben sana ben de seni seviyorum dedim elde edince değiştin diyorum bana böyle deme diyo kızıyo.

Kaybetmek istemiyorum seviyorum tam aradığım insan. Evliliğe dair çok şey konuştuk niyetimiz ciddi. Daha önce öğrenirlerse çıkar karşılarına konuşuruz da dedi. Biz kötü bişey yapmıyoruz diyo. Ama korkuyorum ben ve beni anlamıyo. Sürekli trip sürekli tavır. Bana diyo ki o zaman konuşmanın anlamı da yok. Sürekli o zaman bitsine getiriyo lafı.

Ne diyosunuz bu duruma? Napmak lazım kim haklı? Ben hatalıysam düzelmeye çalışıym. Çünkü bitmesini istemiyorum. Ama haklıysam da o abartıyosa bi akıl verin napıym..

.
Siz bunları 20 günde mi yaşadınız.Yaşını bimiyorum ama sevgilinin yaşı 20 lerinde.En fazla 23 taş çatlasın 25 tir.Tam erkek ergen tripleri.Bırak sevgiyi mevgiyi,kendin ol ve uzaklaş.

Okurken daral geldi, bu nasıl bir hasta ruhlu adam anlayamadım doğrusu.

Şu kadınlara da hayret ediyorum, kısıtlanmak, bir erkek tarafından yönlendirilmek, bir erkeğin kendilerine yasaklar getirmesine bayılıyorlar. Çok değer veriyor, kıskanıyor, ben onun namusuyum, geçin bunları hanımlar. Bu masallar çok eskilerde kaldı. Bu masallara inanıyorsunuz, evlenince de gelip burada konu açıyorsunuz "eşimin baskıları psikolojimi bozdu" diye Buyrun bir örnek,link aşağıda

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=712864

Bir kadın kendine bu muameleyi nasıl layık görür anlamıyorum, bir de ne güzel yazmışsınız "kırmızı ruj şimdilik izin verdi" , "tayt yasak" ...pesss diyorum.

Son düzenleme:
Maddi olarak rahatsın derken maddiyatı hiç bilmiyorum. Bi kere bile maaş sormadım. Çocuk bürodan��

Ya çok evcil çok insancıl çok titriyo üstüme. Bak nişan var mesela, bi şekilde gelicem seninle sen bu kadar istersin de ben yapmaz mıyım diyo. Burdakilere kalsa tut kulağından at çöpe. Anlamaya çalışmıyolar hiç. Şunu de bunu de şöyle konuş diyen yada tatlı dille söyleyen birkaç kişi çıktı. Herkes sağolsun vakit ayırıyolar ama bu kadar katı yorumlar da ne bileyim.. O sabah akşam benimle uğraşıyo sorunlarıma beraber çözüm arıyoruz. 2gece bir gün uyumadı benim için. seviyorum yani var mı ötesi. 20 günlük ama seviyorum. Anlamıyolar değer verince kolay olmuyo:/

Senin eşin hangi birimde şekercikiim:)

.

Bana hep ilgisizler ,sevgisini hissetmediğimler,merak etmeyenler,kıskanmayanlar denk geldiği için ,ben iyi buldum çocuğu.Ama bir anlık aslında.Uzun vadede mantığa uymayan şeyleri kıskandığında insan bunalır..Senin mantığına uyuyor mu,uymuyor mu bu kıskanmalar,ona bakarsın..Biraz devam et,iilgin varmış,iyi çocuğa benziyor.Ama tamamen teslim olma..Sert çıkışlar yapmasan da kendi istediğin de olsun..
Yine de çok güvenme..Seviyorum diyenleri de gördük.Gördüler..

Son düzenleme:
ikili ilişkilerde şu kural koymak yasak koymak kelimeleri ne kadar itici geliyo bana yasak demek ve ona uymaya çalışmak ne demek sizin belli bir yaşamınız belli bir tavrınız yokmuki yasaklar koyuluyo ve buna uymanız bekleniyo bence madem ileriyi düşünüyosunuz alıp karşınıza konuşun ben 15 yaşında değilim yasak koyarak bir yere varamayız kendini bilen biriyim ve ona göre nerede ne giyeceğimi ve nasıl davranacağımı biliyorum demelisiniz bu şekilde çok fazla dayanıcağnızı sanmıyorum

Zaten öyle mini etek şu bu giymem ben. Onun açıklaması da şu yönde.. Sana değer vermeyen biri açık giydirir hatta istemediğin kadar açık giydirir. Niyet ciddiyse ben o zamanlar nası giydirmişim demek istemiyorum evlenince diyo.

Kimseye yapmadığım şeyleri senin için yaptım diyo. Bide etrafındaki herkesin beni bilmesi ne biliym seviyo bariz.

Bana ilk zamanlar beni ayrılıkla tehdit etme ayrılıcaksan ayrıl ama tehdit etme diyen adam lafı ikide bir bitsine getiriyo. Bence elde etti ve çantada keklik görüyo:/

Acaba benim sen çok sakinsin ben biraz klasik tiplerden hoşlanıyorum dememden mi etkilendi:D abartıyo ama ya :/.

Bayılıyorum şöyle olumlu yorumlara ya:) hele ki gönül sevdi mi öyle mantığa bakmıyo iş.. Ben de olsam düzmantık konuşurdum belki de yaşayan bilir. Karakteri iyi zaten çok fedakar ben adamı sevdim oldu iştw güne aya bakmıyo. Ha ölüyo muyum hayır ama bırakmak istemiyorum. Aynılar aynılar ehheheh:).

Canım benim sakınmayanı da iyi değil pek. Ben bunu sevgi sanmıyorum ama kıskanmayan da sevmiyodur diye düşünüyorum. Ben karımın dikkat çekmesini isterim diyeni bile gördüm. Midesi geniş olmasını hiç istemeyiz dimi:/.

Maddi olarak rahatsın derken maddiyatı hiç bilmiyorum. Bi kere bile maaş sormadım. Çocuk bürodan😍

Ya çok evcil çok insancıl çok titriyo üstüme. Bak nişan var mesela, bi şekilde gelicem seninle sen bu kadar istersin de ben yapmaz mıyım diyo. Burdakilere kalsa tut kulağından at çöpe. Anlamaya çalışmıyolar hiç. Şunu de bunu de şöyle konuş diyen yada tatlı dille söyleyen birkaç kişi çıktı. Herkes sağolsun vakit ayırıyolar ama bu kadar katı yorumlar da ne bileyim.. O sabah akşam benimle uğraşıyo sorunlarıma beraber çözüm arıyoruz. 2gece bir gün uyumadı benim için. seviyorum yani var mı ötesi. 20 günlük ama seviyorum. Anlamıyolar değer verince kolay olmuyo:/

Senin eşin hangi birimde şekercikiim:).

Taytı hiçbir erkek sevmiyoo:D belki değişir bakalım:).

Koyu yerler sizin (ikinizin de) insanlarla ilgili öyle görmek istediğiniz kısımlar, kırmızıyla belirttiğim yerler de erkek arkadaşınızla ilgili öyle görmek istediğiniz kısımlar.

İlk konuda yorum yapmam gerekirse, o çanta olayına dikkat eden erkekler var mıdır? Evet vardır, ama bu durum her erkeğin dikkat edeceği anlamına gelmez. Sana değer vermeyen biri açık giydirir demiş ya açık derken kastını çok merak ettim gerçekten ama tahminimce benim gibi birini görse açık giyiniyor der. Eşim bana karışmaz, demek ki beni sevmiyor, bana değer vermiyor? Sizin dediğinize göre de midesi geniş. Hayat sizin hayatınız, tercihlerinizin hepsinde siz de erkek arkadaşınız da sonuna kadar özgürsünüz ama sizin gibi düşünmeyen insanlar da var, bunu öncelikle bir kabul edin ve daha da önemlisi sizin gibi düşünmeyen insanlara bakış açınızın hiç doğru olmadığını. Sizin tercihleriniz doğrultusunda bir hayat sürmeyen kişileri bu şekilde itham etme hakkınız yok (ikinizin de). Siz böyle bir insanı tercih ediyor olabilirsiniz dediğim gibi buna kimse karışamaz, ama lütfen birilerini yargılarken çokça düşünün. Bakın bizim (eşim ve benim) hayat tarzımıza tamamen zıt bir hayat tarzınızın olmasına rağmen hatta bizim gibilere karşı bayağı da ağır konuşmuşken ben sizi yargılamamaya dikkat ettim. Siz de biraz dikkatli olun.

Haydi bu durumu geçtik diyelim. Gelelim diğer konuya. Öyle insanlar var ki kız arkadaşlarının hepsini ailesiyle tanıştırırlar sonra da o kızların arkasından vah vah bu kıza da yazık diye gülüp geçer tanıdıkları. Böyle örneklerin olması onun sizi sevmediğinin bir kanıtı olmaz nasıl ki sizi bütün tanıdıklarının biliyor oluşu bariz sevdiğinin kanıtı olmadığı gibi. Sonra insancıl demişsiniz ama şu yazdıklarınızdan sonra bana hiç insancıl gelmedi kendisi. Böyle insanlardan korkarım ben, kendisi gibi olmayan insana bu kadar yargılı yaklaşanlardan. Çok fedakar demişsiniz. Nesi fedakar ben yine anlayamadım. Onu yapamazsın bunu yapamazsın ben buyum kabul edersen modunda. Sizin için kendi fikrinden fedakarlık yapabiliyorsa işte o zaman fedakardır. Şu durumda zaten her şey o nasıl istiyorsa öyle oluyor gibi.

Son olarak "....diyo, .....diyo .....diyo" gibi cümleler bana her zaman şey gibi geliyor, ortada bir ilişki var ve bu ilişkinin devam etmesi için aslında kişinin kendi kendine söylediği bahaneler. Burada bizlere karşı onu savunuyormuşsunuz gibi görünüyor ama aslında onu kendinize karşı savunuyorsunuz.

Polis kelimesini okuyunca eyvah dedim. Benim polis olan bir arkadaşım vardı. Tabi sevgili gibi sahiplenmişti beni.
Dediğin gibi bir kıskançlık bir kıskançlık herşeye kıyafete karışırdı.
Polis olan akrabam ve en son görücü usulü tanıştığım bir polis de oldu.
Bir mükemmeliyetçilik, kazak erkeklik otorite.
Genelleme yapmak yanlış olsa da meslek hastalığı mıdır, hep mi böyledir diye şaşırdım şimdi.
İşinden dolayı ortaya çıkıyor olmasın bunlar. Ya da ben polisle beraberim eşim çok rahattır, kıskançlık etmez diyen var mı?

Valla şimdi polis eşleri sevgilileri topa tutar beni ama söylemezsem içimde kalır. Şu yeni yetme, işsizlikten dolayı polis olmuş mesleğin ağırlığından bi'haber dolu polis var ve o polisler adama yiyecek gibi bakıyolar. Kaç kez denk geldim dikiliyolar iki genç polis arabanın dibine baştan aşağı süzüyolar. Güya başıma bi'şey gelse beni koruyacak adam onlar valla yardım istemeye korkarım öyle bakandan öyle diyeyim.

Bilmiyorum polislerin eski saygınlığı kalmadı bence yaşı büyük olanlar hala layığıyla yapıyo ama yeni yetmeleri gördü mü meslekten soğuyo insan.

Çevremde de polis var. Dışarda gözler faltaşı, sevgilisine geldi mi emirler. Ben bu kadar kısıtlayan erkekten bu yüzden korkarım.

Okurken daral geldi, bu nasıl bir hasta ruhlu adam anlayamadım doğrusu.

Şu kadınlara da hayret ediyorum, kısıtlanmak, bir erkek tarafından yönlendirilmek, bir erkeğin kendilerine yasaklar getirmesine bayılıyorlar. Çok değer veriyor, kıskanıyor, ben onun namusuyum, geçin bunları hanımlar. Bu masallar çok eskilerde kaldı. Bu masallara inanıyorsunuz, evlenince de gelip burada konu açıyorsunuz "eşimin baskıları psikolojimi bozdu" diye Buyrun bir örnek,link aşağıda

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=712864

Bir kadın kendine bu muameleyi nasıl layık görür anlamıyorum, bir de ne güzel yazmışsınız "kırmızı ruj şimdilik izin verdi" , "tayt yasak" ...pesss diyorum.

Ne güzel yazmamışım orda iğnelemişim. Şimdilik diye. Zaten çok da memnun olsam konu açmazdım dimi haksız mıyım diye? Namusuyum falan da demedim ayrıca. Ben bunu ona da söylüyorum ama söyleyince kavga çıkıyo. Ayrıca açık giydirenleri yargıladığımı söyleyen olmuş. Böyle bişey yok. Sırtı tülden bluzlar hafif göğüs dekolteleri stretch pantolonlar giyerim. Ama beni hiç normal tipler bulmadı. Eski konuştuğum bi açık bi kapalı kaza geçirse önce kapalıyı kurtarırdım diyecek zihniyette olduğu için ağlaya sızlaya terkettim. Merak etmeyin hepinize saygım var ama KARIMIN DİKKAT ÇEKMESİNİ İSTERİM diyen adam midemi bulandırdı. Sizin de buna saygınız olsun lütfen..

Ve artık rest çekmeye İŞİNE GELİRSE demeye karar verdim. Ultra sert usluplu yorumlara (bi kısmınızı ayrı tutuyorum çok nazik dille anlatılanlar var) hiç lüzum yok. Sanki adam dövüyo da hoşuma gitti dedim. Seviyorum ama böyle böyle diye derdimi anlattım. Biraz daha nezaket rica ettim. Aralarda çok yapıcı çok nazik yorumlar var İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE yorumlayan. Açığım modernim ama kısıtlamaların bi kısmını haklı buldum. Kimseyi yargılamadım ki zatwn kendim de serbest giyiniyorum bi derece.. Kırdığım incittiğim varsa çok çok özür diliyorum.. İfade güçlüğü çektiğim yerler olmuş..

Hepinize çok teşekkür ederim.. Lütfen artık yorum yapmayın.. İyi günler diliyorum..

.

Son düzenleme:
Hee Yeşilçam filmlerinden çıkmışçasına cümleler kuran polis bu.
Diri diri mezara girmek gibi.
Diri diri. Üstüne toprak atıyorlar da sesini duyuramıyormuşsun gibi.
Zihniyeti bozuk erkek çarşaflıya da bakıyor.
Kimse kimseye direktif verme hakkına sahip değildir.
Sen midesi geniş olma olayını çok yanlış anlamışsın.
Bu kadının da birey olduğunun farkında olmaktır.
Polisler de böyleyse kime güveneceğiz be kardeşim.

Back
X