sizce ben mi haksızım :(

bu sorunların aynısını bnde yarattım kendı kendıme yapmadıgımı bırakmadım aynen bı oncekı ılıskımden dolayı guvensızlık problemı vardı ama şükür ki hersey yoluna gırdı.. kendıne gore belkı haklısın ama fazla ustune dusme cok yıpranırsın..:teselli:

sanırım geçmiinde yaşadığın olaylar seni böyle güvensiz yapmış olabilir.Ama herkes bir değil..Bir ilişki güven üzerine kurulmalı..Böyle sorgulamalarla ancak çabuk sonlandırırsın..İyi düşün değişmeye çalış.

bu sorunların aynısını bnde yarattım kendı kendıme yapmadıgımı bırakmadım aynen bı oncekı ılıskımden dolayı guvensızlık problemı vardı ama şükür ki hersey yoluna gırdı.. kendıne gore belkı haklısın ama fazla ustune dusme cok yıpranırsın..:teselli:

peki napmam gerekio :(yani seninde başına gelmiş ve nasıl davrandın ona ve nasıl düzeldi tekrar?

canım bence var ya sen güzel bi gün ayarla onun için birşeyler yap romantik falan :) değiştiğini ona güvendiğini hissettir dışarı çıkabiliyorsan 1 saat bile olsa fazla samimi olma yaklaşma ama :) buluş elini tut yanağından öp çocuk gibi eğlendir onu çok güzel bi gün yaşasın sonra otur konuş gitmeye yakın 2ay çok kısa bir sür o şimdi uzun ve ciddi bir iliişki istiyorsa kafası karışıktır yani bence kıskançlğ bi kenara bırak güvenszlğ fln kıskan ama haddi var kıskançlğnd aşkım napıyım söyle paylaşamıyrm seni de :) biri baksa çıldırıyrm de ama nolur tavırlrm affet de yapamıyrm elimde değl kıskanyrm seviyrm çok de napıım aşkım napıım de bi tane yanaktan öpücük kondur opuyorumnanaktan sonra işte sonlandır soğukluğu bizede haber et he neler olduğunu :) umarım düzelir umarım herşey gönlünce olur sabret soğuk olsa bile sabret eğer seviyorsan üzüldüğünü de belli et de ki bide sen bana soğuk olursan sen bana soğuk davranırsan ben naparım aşkım de hiç bi günden zevk almıyorum ki böyle olunca de :) ama gülme tabi benm gibi falan filan canım düzelt yani aranı hayırlı haberler beklyrz
canım öncelikle çok teşekkür ederim inanki moral verdin.bende böyle bişe düşünüyorum ama üstüne de gelmek istemiyorum korkuyorum.sadece naptığımı haber veriyoruotum şuraya gidiyorum döndüm filan diye.o da arar müsaitsem ben konuşuruz yani naptın filan gibi ama çok soğuk tabiki :( üstüne düşünce iyice kaçıcak düşmesem de kaçıcak oyüzden böyle normal tutmaya çalışıyorum ama ozamanda kendimi nasıl ispatlıcam.üff deli olucamm ya gerçekten çok üzülüyorum mafoldumben

ne ispatlamaya gerek kaldı artık ne de başka bişeye...bunların hepsi bahanleymiş.gitmek ile kalmak arasında bir durumdaydı.dün konuştuk çok kötüyüm filan dedi.sanki elim ayağım kesildi gibi konuşmalar yaptı.bende seni bu duruma daha fazla düşürmek istemem dedim.bitsin dedim.kimseye kendimi zorla sevdiremem dedim.ama diyo bben böyle basit şeylerden bitirmek istemiyorum.bu da ciddi diye başlayan ilişki işte..o kadar sivri dilli sert ve acımasız olmasının sebebi buymuş.yani baştan beri kandırılmışım kızlar gerçekten içim acıyo mafoldumben

çok kötüyüm çoooook ben onu üzdüm diye düşünürken o bana kalkmış senin suçun yoktuki ben abartıyorum yemin ederim benim suçum benim sorunum diyo.ben bitsin ozaman diyincede bitirmek istemiyomuş böyle bi nedenden bekleyelim bitersede biter napalım ölecek değiliz hayat devam ediyomuş bitersede yıkılmıcakmışım en azından yalan söylemeyen insanlarla karşılaşmışız bu sefer ya böyle bi açıklama olurmu ben ne kadar iğrenç bi insanla arkadaşlık etmişim ya valla ölseydim de bu lafları duymasaydım tamamen yıkıldımm..mafoldumben

Back
X