canım bence var ya sen güzel bi gün ayarla onun için birşeyler yap romantik falan :) değiştiğini ona güvendiğini hissettir dışarı çıkabiliyorsan 1 saat bile olsa fazla samimi olma yaklaşma ama :) buluş elini tut yanağından öp çocuk gibi eğlendir onu çok güzel bi gün yaşasın sonra otur konuş gitmeye yakın 2ay çok kısa bir sür o şimdi uzun ve ciddi bir iliişki istiyorsa kafası karışıktır yani bence kıskançlğ bi kenara bırak güvenszlğ fln kıskan ama haddi var kıskançlğnd aşkım napıyım söyle paylaşamıyrm seni de :) biri baksa çıldırıyrm de ama nolur tavırlrm affet de yapamıyrm elimde değl kıskanyrm seviyrm çok de napıım aşkım napıım de bi tane yanaktan öpücük kondur opuyorumnanaktan sonra işte sonlandır soğukluğu bizede haber et he neler olduğunu :) umarım düzelir umarım herşey gönlünce olur sabret soğuk olsa bile sabret eğer seviyorsan üzüldüğünü de belli et de ki bide sen bana soğuk olursan sen bana soğuk davranırsan ben naparım aşkım de hiç bi günden zevk almıyorum ki böyle olunca de :) ama gülme tabi benm gibi falan filan canım düzelt yani aranı hayırlı haberler beklyrz