Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyarı bir kez, bilemedin iki kez yapılır. Sizinki uyarı değil artık eleştiri boyutunda anladığım kadarıyla. Eğer sık sık bu konularda "uyarıyorsanız" annenizin artık yeter diye devreye girmesi normal.babalarımız bir değil benim babam vefat etti onların babasıyla da çok eskiden boşandılar ve görüşmüyorlar
annesi olmasam bile bir abla olarak uyarmaya hakkım olduğunu düşünüyorum tatil olayını es geçsem bile kardeşlerimle sürekli bir etkinlikteyken benimle bir kahve içmeyi bile ayda 1 belki yapıyor bunu kast ediyorum
Hayir uyarmaya hakkiniz yok, hatta yaslarini dusunecek olursak anneniz bile en fazla ogut verebilir ama yapma diyemez. Bahsettiginiz cocuklar artik cocuk degil, egriyi dogruyu gorup kendileri yasayarak ogrenecekler, gerekirse hatada yapacaklar ve sonuclarina katlanacaklar. Yasadiginiz ablalik icgudusunu anlıyorum, cok yanlista diyemem ama hakkiniz yok.babalarımız bir değil benim babam vefat etti onların babasıyla da çok eskiden boşandılar ve görüşmüyorlar
annesi olmasam bile bir abla olarak uyarmaya hakkım olduğunu düşünüyorum tatil olayını es geçsem bile kardeşlerimle sürekli bir etkinlikteyken benimle bir kahve içmeyi bile ayda 1 belki yapıyor bunu kast ediyorum
Uyarmanızı istemiyorlarsa uyarmaya hakkınız yok tabi ki. Abla da olsanız yok.annesi olmasam bile bir abla olarak uyarmaya hakkım olduğunu düşünüyorum tatil olayını es geçsem bile kardeşlerimle sürekli bir etkinlikteyken benimle bir kahve içmeyi bile ayda 1 belki yapıyor bunu kast ediyorum
Uyarmanızı istemiyorlarsa uyarmaya hakkınız yok tabi ki. Abla da olsanız yok.
Birincisi aynı evde yaşadıkları için daha çok plan yapıp daha çok birlikte zaman geçiriyorlar.
İkincisi çok sıkıcı ve yargılayıcı bir insan olduğunuzu düşündükleri için sizden uzak duruyor olabilirler.
Abla dediğin eğlenceli olur, ilk içkini içirir, ilk dövmeni yaptırırken yanında olur, oranı buranı deldirmek istediğinde aile karşı çıkarsa arkanda durur, sevgilinle yapacağın organizasyonlarda idare eder. Siz abla değil huysuz babaanne olmuşsunuz.
Ben hiç abla olmadım ama benim ablalarım da böyleydi. Her türlü haltı yeme öncesi ve sonrası iki dağ gibi desteğim vardı.Bu benim işte kardeşim ilk dövmesini yaptıracağı zaman parasını ben vermiştim anneme ben yalvarmıştım izin versin diye kulağını deldirirken annem kızmasın diye ben saklamıştımannemin kızacağı da 10 gün söylenir kazık kadar adam dövecek hali yok zaten
Sonuçta o Bir yetişkin pişman olursa dövmesini sildirir kulağındaki küpeden pişmanlığı olursa takmaz biz sadece anlatabiliriz gerisi onların hayatı hatta anası ben olmadığım için benim anlatmamı bile gerek yok yani fikir isterse veriyorum ben sadece
![]()
Ben hiç abla olmadım ama benim ablalarım da böyleydi. Her türlü haltı yeme öncesi ve sonrası iki dağ gibi desteğim vardı.![]()
kardeşlerinizin ne gibi bir zarar göreceğini düşünüyorsunuz?Merhaba ben 30 yaşındayım evliyim 2 tane küçük kardeşim var birisi 19 birisi 18 yaşında ve annemin onları ayırdığını düşünüyorum asla onlara laf söyletmiyor kardeşlerim alkol tüketiyor sigara içiyor birisinin bu yaşta kolları dövme dolu ben buna laf ettiğimde onların anneleri benim senin laf söylemeye hakkın yok kendin doğur gibi laflar ediyor benim asla onların hayatına karışmak gibi bir amacım yok sadece uyarmak istiyorum kardeşlerimi seviyorum ve zarar görmelerini istemiyorum bir abla olarak ama annem özellikle 19 yaşında olan kardeşim suratına tükürse yarrabi şükür diyecek durumda neyse dün kardeşimle bize geldiler ve annem kardeşlerimle tatile gideceklerini söyledi bende keşke bana da sorsaydınız ben de gelirdim falan dedim annem sen evlisin (kocam asla böyle şeylere takılan birisi değil kendisi de biliyor) çalışıyorsun falan diye bahaneler sundu kardeşlerimle hep bir aktivite içindeler ama beni çok çok azına çağırırlar bize geldikleri gün anneme ne yemek istersin dediğimde bile kardeşin şunu sever şundan yap dedi her ne kadar ayrı evlerde de olsak bu durum çok canımı sıkıyor(3müzde kızız cinsiyet ayrımı yok yani)