Kızlar Merhaba,
Forumu uzaktan severek takip ediyordum. Bir konuda kararsız kaldığım için üye olmaya karar verdim.
Liseden beri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen, birbirimizin evinde kaldığımız, birbirimizin en yakın arkadaşıyız dediğimiz bir arkadaşım var. Fakat iş hayatına atıldıktan sonra eskisi gibi sık görüşememeye başladık ama aramıza asla soğukluk girmedi. Gelelim benim aklıma takılan konuya.. Kendimi çok kötü hissettiğim bir akşam sesim titreyerek kendisini aradım. Kısa selamlaşmadan sonra X müsait olduğun bir akşam görüşelim mi? dedim. Fakat kendisi bir anda neden buluşucaz ki? diye bir tepki verdi. Bende kendimi pek iyi hissetmediğimi söyledim fakat x bana işi olduğunu daha sonra haberleşeriz dedi ve beni yaklaşık 1-1,5 ay sonra iş çıkışı yemeğe çağırdı. Gittim gayet güzel sohbet ettik. Asıl takıldığım konuya geliyorum..
X'in doğum günü için kendisine hediye aldım. Önceden doğum gününü arayıp kutlamıştım telefonda.. iki gün sonra falan kendisine doğum günü için buluşmak istediğimi, hediyesini vereceğimi söyledim. Bu hafta görüşmeyelim daha sonra ben seni ararım görüşmek için dedi. Bende kendisine öğle yemeğinde görüşürüz vaktin yoksa dedim ( İşyerlerimizin arasında 10 dk'lık mesafe var.) Bana aniden kaçmıyorum ya korkma ararım ben seni görüşürüz dedi. Birden neye uğradığımı şaşırdım ve görüşürüz diyip telefonu kapattım. Aradan yaklaşık 1,5 ay geçti ve beni görüşmek için aramadı. Kızlar sizce arkadaşlığımı sonlandırmam veya merhaba merhaba seviyesine mi çekmem gerekiyor?
Bu zamana kadar birbirimize kardeş gözüyle baktığımız için bu davranışı çok zoruma gitti.. Eskisi gibi benle görüşmek istemediğini düşünmeye başladım. Sizce ben mi yanlış anlıyorum durumu?