Sizce ben nasil davranmaliyim?

ecemege

Pamuk Şekeri
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2007
363
102
323
Burada daha oncede konu acmistim. Degerli fikirlerinizi bekliyorum.

Kayinvalidem ile aramiz hic iyi olmadi. Iktir kaktir bugune geldik. Hayat felsefem su oldu; kimse dort dortluk degil herkesin hatasi olur yeterki sevgi saygi anlayis kaybolmasin.

Maalesef bu felsefeyi sadece ben yurutebildim. Hep sorunumuz oldu. Benim de elbet hatalarim oldu. Her seferinde idare ettik. Ama bir yer de bardak tasiyor.

Ben de sinirlenmeden konusmak istedim. Eltimin abisinin bebegi oldu. Kendisi ona hayirli olsuna gitti. Ben de ona ben sana cok kirildim anne. Benim de kardeslerimin bebekleri oldu ne gittin ne hayirli olsun dedin dedim. O da bana bana eski defterleri actirma sen hatali cikarsin dedi. Ben de hepimizin hatalari var benim hatrim yok mu hic sen de dedim. Hic hatrin yok onlarin yeri ayri dedi. Peki annem de senin dunurun bu da mi onemli degil dedim. Sana daha once onlara gitmicem dedim dedi. Diger eltim kadar da mi degerim yok dedim. Cevap bile vermedi.

Ben simdi nasil yapayim.? Kayinvalidem acik acik ailemi istemiyor sevmiyor ve saygida duymuyor. cok uzuldum nasil bir tavir sergilemeliyim?

Bosver ya gelsin gitsin diye yalvariyor musun benim ailemi sevmeyeni ben de sevmem ve asil ben karsi karsiya getirmek istemem annem kv nin aptal davranislari yuzunden uzulmesin diye. Kadindan resmen sevgi dileniyorsun ama onun umurunda degil sen de onu umursama.

Senin yerinde olmuş olsam bende haliyle üzülürdüm.. Eltimin abisine gidiyor hayirli olsun demeye ama benim ablamin yanına gitmiyor diye.. KV burda kesinlikle ayrımcılık yapıyor ve yaptığı da ayıp.. Artık kadının niyetini bilemicem ama belkide söyle bişey düşünmüştür "başka zamanın nasip olursa senin ablanın yanına giderim" gibisine. KV şimdi şöyle düşünür "bu gelin kıskanç Eltiyi kıskanıyor ve benim ona yaptığıma da kızdı"
Eltine burda fırsat veriyorsun. Yapma bence. Allah'a havale et. . Sana haksızlık yapior ve Allah görüyor bunu.. Elinden başka bişey gelmez. Kaynana laf atarsan şimdi ara açılır o yüzden hiç umursamazsan daha iyi olur. Yani en azından belli etme. Belkide kaynana bilerek senin nasıl tepki vereceğine böyle bişey yapior. Huzursuzluk gelsin diye.. En iyi cevap gülmek ve umursamamak. Hiç umursamadigini görürs onun da zoruna gider

Burada daha oncede konu acmistim. Degerli fikirlerinizi bekliyorum.

Kayinvalidem ile aramiz hic iyi olmadi. Iktir kaktir bugune geldik. Hayat felsefem su oldu; kimse dort dortluk degil herkesin hatasi olur yeterki sevgi saygi anlayis kaybolmasin.

Maalesef bu felsefeyi sadece ben yurutebildim. Hep sorunumuz oldu. Benim de elbet hatalarim oldu. Her seferinde idare ettik. Ama bir yer de bardak tasiyor.

Ben de sinirlenmeden konusmak istedim. Eltimin abisinin bebegi oldu. Kendisi ona hayirli olsuna gitti. Ben de ona ben sana cok kirildim anne. Benim de kardeslerimin bebekleri oldu ne gittin ne hayirli olsun dedin dedim. O da bana bana eski defterleri actirma sen hatali cikarsin dedi. Ben de hepimizin hatalari var benim hatrim yok mu hic sen de dedim. Hic hatrin yok onlarin yeri ayri dedi. Peki annem de senin dunurun bu da mi onemli degil dedim. Sana daha once onlara gitmicem dedim dedi. Diger eltim kadar da mi degerim yok dedim. Cevap bile vermedi.

Ben simdi nasil yapayim.? Kayinvalidem acik acik ailemi istemiyor sevmiyor ve saygida duymuyor. cok uzuldum nasil bir tavir sergilemeliyim?
Ayyu neden kendini ezik gibi gösteriyırsun bana böyle bir sey yapılsa umurumda olsada umurumda değil gibi davranırım o kim ki beni ve ailemi sevsin sevmesin cokta tın modunda takılırım ve ne ekerse onu da Biçer bende soguk davranırım gidipde eltiyle falan kıyaslamam kendimi

Kimseye hakettiginden fazla değer verme boşuna...Yaranamazsin..Benim ailem kvme ne iyilikler yapar ama o yine de sevmezzzz..Hatta annemin yaptığı tursulari döker..getirdikleri meyveleri atar,yolladığı pasta-börekleri beğenmez onları da atar..Annem de saf kalpli olduğundan habire yollar..Bana yaptıklarını sayamacagim şimdi..diyeceğim o ki bosveeer..herkes kendine yapar.Sen de ona göre davran gitsin..gerekmedikçe konuşma bile..en iyisi o..

Tek sorun eltinin abisine gidip size gitmemesi sanki, bu duruma gelene kadar kimbilir neler yaşamış ta bu duruma gelmişsiniz. Artık olan olmuş takılıp kalmayın bırakın sizin değer verdiğiniz insanlara değer vermesin. Onunda değer verdiği insanlar vardır elbet sizden de onlar adına birşeyler isteyebilir aynı şekilde davranın

Back
X