Sizce ben ne yapmalıyım şimdi?

Moonladyy91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
171
25
98
3 aylık bir ilişkim vardı benim. Her şey çok güzel gidiyordu. Sorun sadece aramızdaki 40 dakikalık mesafeydi. Annesi, babası, ablası ilişkimizi biliyordu. Çokta destek veriyordu. Haftada 1 görüşüyorduk. Buna rağmen sevgililer günü, doğum günü her şeyi beraber kutladık, hediyeleştik, çiçekler yolladı ve bu insan şu ana dek hiç aşık olmamış bana da söyledi bunu. Kimseyle açık bir ilişki yaşamamış. İlk kez fotoğraf paylaştı benimle, herkes ilişkimizi biliyordu derken sırf o lise mezunu ben üniversite mezunuyum ve öğretmenim diye laflar söylemişler bazı akrabalarım. Sen bu kızla olamazsın aranızda fark var demişler. 2 gün önce bana "Düşündüm biz seninle olamayacağız, mesafe var, galiba ben de bir şeylere hazır değilim dedi." Yıkıldım diyebilirim. O sinirle engelledim ama fotoğrafları silmedim. Whatsapp tan takip ediyorum. Dün de bana "Engelleri aşamadım hiçbir şeyin önemi yok artık" dedi. Sizce bahane ettiği şeyler mi var ciddiyetten mi korktu, yoksa erkeklik gururu mu bu? Her şey eğitim farkı yüzünden mi? Çok ağlıyorum çok üzülüyorum :(( ben ne yapayım, beklemeli miyim geri döner mi :(

hayırlısı böyleymiş de ve önüne bak. bence o da hazır değilmiş ya da hissettikleri yeterince güçlü değilmiş.

Bence ‘biz ayrı dünyaların insanıyız’ mevzusu anca filmlerde oluyor . Erkek arkadaşınız da belki bu süreçte düşünmeye fırsat buldu ve kendinde bazı eksikler farketti , akrabalarınızın söyledikleri de bahane oldu .
Bence en güzeli hayatınıza bakın , illaki doğru zaman -doğru insan vardır ;)
Hakkınızda hayırlısı ...

hakikaten size layık değil olgunlaşamamış
böyle biri ile beraberlik ömür törpüsüdür

İki söze sizi terkeden, özgüvensiz biri evlendiğinizde sizi üzer.
Kompleksli insanlardan uzak durun.

Evlendiğimde eşim ilkokul mezunuydu, ben üni terk. Eşime 1-2 çıtlatan olmuş denk değilsiniz gibisinden.
Eşim üzülmedi aksine hırs yaptı. Açıktan lise ve ünv bitirdi.

Yani; sizi sevse en azından azmederdi. Çabası yok, açıkçası uğraşmak istememiş.

eerkekler kizlarin yalvarmasini ister ego tavan yapsin diye . soyle bir dusun ask sevgi engel tanir mi.
Çok haklısınız. O da demiş ki benim için hemen kestirip attı. Yalvarmamı bekledi heralde. Yüzyüze konuşmadan bitirmek istedi, ne yapabilirdim ki tamam demekten başka...

İki söze sizi terkeden, özgüvensiz biri evlendiğinizde sizi üzer.
Kompleksli insanlardan uzak durun.

Evlendiğimde eşim ilkokul mezunuydu, ben üni terk. Eşime 1-2 çıtlatan olmuş denk değilsiniz gibisinden.
Eşim üzülmedi aksine hırs yaptı. Açıktan lise ve ünv bitirdi.

Yani; sizi sevse en azından azmederdi. Çabası yok, açıkçası uğraşmak istememiş.
Hakısınız :( Belki de evlendiğimizde daha beter olacaktı. Başından beri fark belliydi ama ben sevgisine baktım şu an taktı kafasına ve beni çok üzdü..

sal gitsin bosver. sacma bi bahaneyle ayrilmak ne canim. 40 dk ya mesafe deniyosa ooohoooh! kaldi ki insan sevinir, egitimli sevdigim var calisacak maddi destek olacak diye.

bahaneler bahaneler, onune bak, cekilsin yolundan mesgul etmesin.

Çok ayıp etmiş kendine güvenen ayakları sağlam yere basan bir erkek olmalı yanında.En yakın kız arkadaşımın sevgilisine kızın ailesi neler dedi hala da birlikte olmalarını asla istemiyor kızın babası ama oğlan bırakmıyor kızı.Sizin sevdiğiniz kolay yolu seçmiş.Yalnız hangi akrabaysa bu ağzının payını alırdı benden siz iyi susmuşsunuz

Egitim farkı cok önemli degil insanın kendini geliştirebilmesi önemli. Demek ki aşalık kompleksi olusmuş beyfendi de . Ayrılmasaydı da kendini tatmin etmek için sizi ezerek aşalayarak kendi egosunu tatmin etmeye çalışırdı. Daha Cok yeni bir ilişkiymiş ilerlemeden boyle Bi sonuca varılması iyi olmus bence.
Allah gönlünüze göre birini karsınıza cıkarır inş :KK25:

Herşeyde bir hayır vardır. İki kelimeyle böyle size sırtını dönen adamı umursamayın, önünüze bakın.
Çok haklısınız ama o da bana atıyor suçu, ben hemen kestirip atmışım. Öyle deyince çok ağladım. Annem de sana bunu yapanı bir daha isteme diyor. Hayatıma bakmakta zorlanıyorum şu an.

İlk ay’lar da ilişkilerin heyecanı fazla olur. Erkek arkadaşınız da yeni bir ilişkinin heyecanı ile böyle boyundan büyük kararlar almış ama sonra pişman olmuş diye düşünüyorum. Bence böyle biri için kendinizi üzmeyin.

Sadece bahane olmus. Seven insan boyle seylere takilmaz. Arkadasin birinin dedigi gibi bu sadece filmlerde olur. Sen de sakin yalvarma. Cunku derdi aranizdaki farklilik degil. Acik soyleyecegim ama seni istemiyor.

Çok haklısınız. O da demiş ki benim için hemen kestirip attı. Yalvarmamı bekledi heralde. Yüzyüze konuşmadan bitirmek istedi, ne yapabilirdim ki tamam demekten başka...
peki yalvarmak sizce iyi bir fikir mi. artik siz dusunun neyse ki hayirlisi buymus uzmeyin kendinizi mesleginizin tadini cikarin baska bir sehre. gitmeyi dusunuyorsaniz gidin

Iyi olmus yarin cok uzulursunuz agladiginiz gunlere.Değer mi? Hem kelligi var hem hodulluğu.Bosverin

3 aylık bir ilişkim vardı benim. Her şey çok güzel gidiyordu. Sorun sadece aramızdaki 40 dakikalık mesafeydi. Annesi, babası, ablası ilişkimizi biliyordu. Çokta destek veriyordu. Haftada 1 görüşüyorduk. Buna rağmen sevgililer günü, doğum günü her şeyi beraber kutladık, hediyeleştik, çiçekler yolladı ve bu insan şu ana dek hiç aşık olmamış bana da söyledi bunu. Kimseyle açık bir ilişki yaşamamış. İlk kez fotoğraf paylaştı benimle, herkes ilişkimizi biliyordu derken sırf o lise mezunu ben üniversite mezunuyum ve öğretmenim diye laflar söylemişler bazı akrabalarım. Sen bu kızla olamazsın aranızda fark var demişler. 2 gün önce bana "Düşündüm biz seninle olamayacağız, mesafe var, galiba ben de bir şeylere hazır değilim dedi." Yıkıldım diyebilirim. O sinirle engelledim ama fotoğrafları silmedim. Whatsapp tan takip ediyorum. Dün de bana "Engelleri aşamadım hiçbir şeyin önemi yok artık" dedi. Sizce bahane ettiği şeyler mi var ciddiyetten mi korktu, yoksa erkeklik gururu mu bu? Her şey eğitim farkı yüzünden mi? Çok ağlıyorum çok üzülüyorum :KK43:( ben ne yapayım, beklemeli miyim geri döner mi :KK43:
Böyle bir tanıdığım vardı. Kız hemşire olacaktı o ise lise mezunuydu.Muhasebe işine başladı
Açıköğretimden üniversite bitirdi. Sırf kızın ailesi sorun etmesin diye. Bu adam sevmiyor kaçmış ilk fırsatta.
Edit: çocuk sevgilisi için her hafta sonu 200 km yol tepiyordu.

Mesafe icin vazgecmesi tamamen bahane.İnsanlar kilometrelerce öteden iliskiyi yonetiyor ki 40 dk mesafe hicbir sey.İstanbulda bazen bir yerden bir yere gitmek 2 saat zaten.Yani yeterince sevse üstüne giderdi,hemen vazgectigine göre cok da saglam değilmis sevgisi.Hayırlısı olsun önünüze bakın,üzülmeyin derim

Back
X