- 22 Ocak 2018
- 171
- 25
- 98
- Konu Sahibi Moonladyy91
3 aylık bir ilişkim vardı benim. Her şey çok güzel gidiyordu. Sorun sadece aramızdaki 40 dakikalık mesafeydi. Annesi, babası, ablası ilişkimizi biliyordu. Çokta destek veriyordu. Haftada 1 görüşüyorduk. Buna rağmen sevgililer günü, doğum günü her şeyi beraber kutladık, hediyeleştik, çiçekler yolladı ve bu insan şu ana dek hiç aşık olmamış bana da söyledi bunu. Kimseyle açık bir ilişki yaşamamış. İlk kez fotoğraf paylaştı benimle, herkes ilişkimizi biliyordu derken sırf o lise mezunu ben üniversite mezunuyum ve öğretmenim diye laflar söylemişler bazı akrabalarım. Sen bu kızla olamazsın aranızda fark var demişler. 2 gün önce bana "Düşündüm biz seninle olamayacağız, mesafe var, galiba ben de bir şeylere hazır değilim dedi." Yıkıldım diyebilirim. O sinirle engelledim ama fotoğrafları silmedim. Whatsapp tan takip ediyorum. Dün de bana "Engelleri aşamadım hiçbir şeyin önemi yok artık" dedi. Sizce bahane ettiği şeyler mi var ciddiyetten mi korktu, yoksa erkeklik gururu mu bu? Her şey eğitim farkı yüzünden mi? Çok ağlıyorum çok üzülüyorum
( ben ne yapayım, beklemeli miyim geri döner mi