- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
biz 1yıldır birlikteyiz ilk zamanlardan itibaren o hep evlenmek isteediğini söylerdi...sonra ailesi istemeyince ayrıldık ama hep mesajarda tartıstık ama o ben ne kadar don desemde donmedı hep kactı imkansız annem asla ıstemıyor dedı .. 2 ay falan sonra geri dondu ama aılesı ıstemese bıle devam etmek ıstedı sonunda ne olur bılınmez sabır dedı bana hıc bu konuları actırmıyor benle oldugunu aılesınden bırılerı bılıyor ama yıne evden aradıklarında arkadaslarlayım dıyor sordum sorun cıkartıp dır dır etmesınler dıye oyle dıyorum dıyor..faceden benı kardesımı falan sılmıs kım sıldı deyınce ablam dedı..etrafımızdakı herkesten saklıyor ayrıyız ama kısmet ne olur bılınmez seklınde cevap verıyor..her cumartesı pazar benı gormek ıstıyor..ama ben aılesı kabul etmez yıne terk eder dıye dusunmekten kendımı alamıyorum..cok sevıyorum cunkı..ayrılalımda demıyor her aksam mesajlasırız hafta sonu goruşuyoruz.aramızda konusurken evlenınce sunu benımle sen ılgıleneceksın der çocugumuz olsa kıme benzerdı dedı ne bılıyım hıc dusunmese bunlardan bahseder mı dıyorum ...acele etmemelı zamana mı bırakmalıyım?yoksa ondan zorlada olsa cevap mı vermesını soylemelıyım ne olacak bu durum dıye ?vazgecmek aılen gelmıyorsa bıttı demekde ıstemıyor ıcım mutluyum onla..ama ya boyle 1 yıl daha gecer ve sonuc yıne aynı olur ayrılırsak dıyorum..aılesı kız arıyormus o ben evlenmem dıyormus ıstemıyorum..ama bu belırsızlık ıcımı yıyıp bıtırıyor..ne olur akıl verın bu durumları yasayanlar oldu mu ben gıbı 

Son düzenleme: