Sizce ben yardim almalimiyim

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Iyi aksamlar kizlar bu gunku derdim aslinda uzun zamandir kafami oldukca kurcaliyo cocugum yok calisiyorum3 senelik evliyim ve artik esimi cinsel anlamda istemedigimin farkina varmaya basladim esimle cok buyuk bi askla evlendim 20 yasinda emin olun o kadar seviyo olmasam 27-28 den once evliligin e sini duymak istemeyen bi insandim evlendigimden beri bicok sorun yasadim kayinvalidem beni istemedi baba evinde kaldim bosanmaktan 4. Kez kurtuldum esim pasif anneci bi kisilik ve evlendikten sonra hic gormedigim o kaba yuzunu gordum ve benim icin asil onemli olan sorun su esim sadece cinsel anlamda biseyler istedigi zaman bana yanasiyo oysaki ben normal zamandada sarilip opsun istiyorum o kadar sevgi dolu bi insandimki ona karsi surekli sarilip operdim severdim bikmazdim ama ondaki bu degisimi farkettikce artik sanki beni sadece cani istedigi zaman seviyo gibi hissediyorum bu yuzden artik hicbisekilde esimin istegine karsilik veremiyorum pskolojik olarak biliyorum hic normal degil bi evlilikte ama icimden gelmiyo iste bu konuda nasil bi yardim alabilirim sizce?

Bence garip bir durumunuz yok.

Sevgi göstermeyen üstüne pasif ve ezik birinden soğumanız normal. 4 kere boşanmaya varmış evlilikten mutlu olmamanız normal.

Iyi aksamlar kizlar bu gunku derdim aslinda uzun zamandir kafami oldukca kurcaliyo cocugum yok calisiyorum3 senelik evliyim ve artik esimi cinsel anlamda istemedigimin farkina varmaya basladim esimle cok buyuk bi askla evlendim 20 yasinda emin olun o kadar seviyo olmasam 27-28 den once evliligin e sini duymak istemeyen bi insandim evlendigimden beri bicok sorun yasadim kayinvalidem beni istemedi baba evinde kaldim bosanmaktan 4. Kez kurtuldum esim pasif anneci bi kisilik ve evlendikten sonra hic gormedigim o kaba yuzunu gordum ve benim icin asil onemli olan sorun su esim sadece cinsel anlamda biseyler istedigi zaman bana yanasiyo oysaki ben normal zamandada sarilip opsun istiyorum o kadar sevgi dolu bi insandimki ona karsi surekli sarilip operdim severdim bikmazdim ama ondaki bu degisimi farkettikce artik sanki beni sadece cani istedigi zaman seviyo gibi hissediyorum bu yuzden artik hicbisekilde esimin istegine karsilik veremiyorum pskolojik olarak biliyorum hic normal degil bi evlilikte ama icimden gelmiyo iste bu konuda nasil bi yardim alabilirim sizce?
20 yaşında evlendin 27-28 yaşından önce evliliğin e sini duymak istemezdin? Anlamadım?

Bence garip bir durumunuz yok.

Sevgi göstermeyen üstüne pasif ve ezik birinden soğumanız normal. 4 kere boşanmaya varmış evlilikten mutlu olmamanız normal.
Haklisiniz galiba ama esim tarafindan hep suclu ilan edildigim icin artik dusunur oldum bende yardim almalimiyim diye sanirim pskolojik baskisi uzerimde ise yariyo

Esin alsın canım biraz sevgi terapisti senin sorunun yok Brad pitle anceline gibi olmuşsun internetten yazısını oku

Haklisiniz galiba ama esim tarafindan hep suclu ilan edildigim icin artik dusunur oldum bende yardim almalimiyim diye sanirim pskolojik baskisi uzerimde ise yariyo

Adam gitsin, ya da çift terapisine gidin çok istiyorsanız. Karşınızda bir öküz varsa bakış açınızı ne kadar değiştirirseniz değiştirin öküz kalmaya devam edecek. Sizlik bir şey yok yani, kocanız insan olmaya çalışsın.

Ondan önce adamla bir konuşun. Ben sevgi ilgi bekliyorum yoksa boşanıcam diyin. Bana kalırsa evliliğinizde elle tutulur bir yan kalmamış çünkü yazınızda aşk değil bezmişlik var. Olmuyorsa size de yazık, yıpranmadan yolları ayırın.

Size böyle davranan birini arzulamanız garip olurdu o zaman belki destek almalıydınız siz gayet her sağlıklı insanın vereceği tepkiyi veriyorsunuz.

Canım sadece seninki değil bir çok erkek cicim ayları geçtikten sonra sadece eşine cinsel isteği olduğu zaman yaklaşıyor malesef erkekler yaradılışları gereği bizim kadar hassas ve duygusal değil boş ver takma kafana ne zaman canı isterse sende ozaman tadını çıkar eğer takıntılarına engel olamıyorsanda psikoloktan yardım alabilirsin en azından rahatlarsın

Sorun sizden kaynaklanmadigi için, siz profesyonel yârdim alsaniz bile degisen pek bir sey olmayacak, bence. Cift terapisi ala bilirsiniz. Esinizin bu durumun farkına variyor olmasi lazim. Eger buna da itiraz ederse, kendiniz oturup konusmayi deneyin dusunceleriniz, istekleriniz konusunda.

Sonuçta sizi begeniyor istiyor ki canı istediğinde dışarı değil size yöneliyor.
Ayrıca siz cinsel anlamda eşinizi istiyorsunuz ama sadece ihtiyaç için değil normal zamanlarda da sevgisi belli etsin istiyorsunuz bunun adı cinsel isteksizlik değil ki !!
Kin gütmeyin gurur yapmayın sevmese istemese hiç dokunmaz size siz ona dokunun bazen elini tutmak konuşurken gözlerine bakmak da sevgininizi ifade eder o sizin eşiniz siz bir adım atın o beş adım gelirsize zararı olmaz yararı olur yaşadığınız olaylar aradaki aşk büyüsünü köreltmiş ama yok edemez tekrar canlandırmak sizin elinizde Unutmayın şeytanın en sevdiği günah yuva yıkmaktır yuva kolay kurulmuyor

Back
X