Iyi aksamlar kizlar bu gunku derdim aslinda uzun zamandir kafami oldukca kurcaliyo cocugum yok calisiyorum3 senelik evliyim ve artik esimi cinsel anlamda istemedigimin farkina varmaya basladim esimle cok buyuk bi askla evlendim 20 yasinda emin olun o kadar seviyo olmasam 27-28 den once evliligin e sini duymak istemeyen bi insandim evlendigimden beri bicok sorun yasadim kayinvalidem beni istemedi baba evinde kaldim bosanmaktan 4. Kez kurtuldum esim pasif anneci bi kisilik ve evlendikten sonra hic gormedigim o kaba yuzunu gordum ve benim icin asil onemli olan sorun su esim sadece cinsel anlamda biseyler istedigi zaman bana yanasiyo oysaki ben normal zamandada sarilip opsun istiyorum o kadar sevgi dolu bi insandimki ona karsi surekli sarilip operdim severdim bikmazdim ama ondaki bu degisimi farkettikce artik sanki beni sadece cani istedigi zaman seviyo gibi hissediyorum bu yuzden artik hicbisekilde esimin istegine karsilik veremiyorum pskolojik olarak biliyorum hic normal degil bi evlilikte ama icimden gelmiyo iste bu konuda nasil bi yardim alabilirim sizce?