Evet aynı yerde. Çok rahatlıkla görüşülebilir. Flörtün kapsamına gelirsek, öyle basit bir şey sayılmaz, önceden de tanıştığımız birisi, bir geçmişimiz de var.ikinizin yayladaki evi de aynı yerde mi? ikiniz de orada olursanız çok rahatlıkla görüşebilecek miydiniz yaylada? bir de bu flörtün kapsamı nedir?
Ama daha önceden de tanıştığımız birisi, bir geçmişimiz de var, öyle basit bir şey sayılmaz.Çünkü adı üstünde flört. Kim ayda yılda bir gördüğü bir kadın için iki aylık mis gibi karadeniz tatilini elinin tersiyle iter ki?
o zaman demek ki hayattaki öncelik sıralamasında değilsiniz. belki karadeniz'i daha çok seviyor belki çocuğa ders çalıştırırken para falan alacak öyle bir şeylerdir.Evet aynı yerde. Çok rahatlıkla görüşülebilir. Flörtün kapsamına gelirsek, öyle basit bir şey sayılmaz, önceden de tanıştığımız birisi, bir geçmişimiz de var.
Daha önceden tanışıyor olmak çok yoğun duygular anlamına gelmiyor. Senin için basit değilmiş ama onun için basitmiş demek ki. Flört dediğin şey basittir zaten, sen fazla anlam yüklemişsin. Yıllarca flört olarak kaldı sevgililiğe evrilmediyse ortada ciddiye alınacak bir şey yoktur muhtemelen. Flört geçiş evresidir çünkü, maksimum birkaç ay sürer, yıllar sürmez.Ama daha önceden de tanıştığımız birisi, bir geçmişimiz de var, öyle basit bir şey sayılmaz.
Bir aralar sevgiliydik. Daha sonra flörte evrildi.Daha önceden tanışıyor olmak çok yoğun duygular anlamına gelmiyor. Senin için basit değilmiş ama onun için basitmiş demek ki. Flört dediğin şey basittir zaten, sen fazla anlam yüklemişsin. Yıllarca flört olarak kaldı sevgililiğe evrilmediyse ortada ciddiye alınacak bir şey yoktur muhtemelen. Flört geçiş evresidir çünkü, maksimum birkaç ay sürer, yıllar sürmez.
Peki siz benim yerimde olsaydınız bunu açıkça söyler miydiniz?Hayır bencilce düşünmüyorsunuz, darılmakta haklısınız:/ önceliği olarak sizi görmemiş o konuda , üzücü
Ben söylerdim evet. İçimde kalıp beni boğucağına, salıyım düşünceleri o da anlasın, hem aranızdaki ilişki sonuçlanır belkiPeki siz benim yerimde olsaydınız bunu açıkça söyler miydiniz?
Sonra da arkadaşlığa evrilecek herhalde, tersine gidiyorsunuz. Arkadaşlığa evrilme yolunda ilk adımı atmış karşı taraf.Bir aralar sevgiliydik. Daha sonra flörte evrildi.
Bir aralar sevgiliydik. Daha sonra flörte evrildi.
Yani haklısınız ama sözleri tam tersini söylüyor, o yüzden kafam karıştı. Beni çok özlediğini, benimle sürekli vakit geçirmek istediğini falan söylüyor hep.Yani aslında eski sevgiliniz öyle mi?
O zaman evet fazla şey bekliyorsunuz. Zamanında olmamış ki ayrılmışsınız. Şimdi niye size göre plan yapsın ki?
Yeni birini bulana kadar zaman geçirmek için flört ediyordur şu an. İnsan eski sevgilisiyle ya barışır ya da bunu yapar çünkü. Yeni bir ilişkiymiş gibi flört edilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?