4 aylık evliiym kızlar 10 ay kadarda nişan dönemi oldu .eşimle bir arkadaş vesilesi ile tanışıp birbirimizi sevdik hatta eşim benden daha yoğun istedi bu evliliği neyse eşim ii bir insan hiçbir konuda ksıtlamaz kıskanmaz ( kıskanmaması konusunda rahatsızım ama ) aileme gitmeme karışamz hatta o ister gidelim kalalım diye para esirgemez falan filan ama benim sıkıntım tanıştığımız zamanlarda cinsel anlamda daha yakındık yeni en azından daha istekliydik sonra eşimin işi dolaısıyla bir çok maddi sıkıntı omzuna bindi tabi yine güncel yaşaşmımızda çok iyi ama biraz o anlamada uzaklaştık bende sıkıntısına sitresine bağladım üzerine gitmedim am bu konudan rahatsızdım tabi nese evlendik balaında ii güzel ama eve geldik yine ben bu konudan muzdaribim başlardaki gibi istekli değil anca ben isticem ben birşeleri başlatıcam yada tartışma çıkartıcam öyle yakınlaşıcaz yoksa onun aklına gelmio bende sinir oluyorum uuyamıorum beni istemdiğini düşünüorum onada bunu söylediğimde anlış düşündüğüm kafasında kırktane şey olduğunu borçlar ödemeler banka vs benim kafamın rahat olduğunu o yyüzden bunlara takıldığımı sölüyo bende aklıdaki bu sorundan dolaı hep onu tersliorum hatta bi keresinde aldım astığı battanıei salonda yattım geldi peşimden gel die ama gitmek istemedim geçen akşamda ine sinirimden uuamadım o salonda udu kalk yatağa git dedim anımda uuunca sinir oluorum yok seninde uykun gelsin beraber gidelim dedi nese artık bende orda beli ağrımasın die kalktım uykum yokken yatağa gittik ben dişimi fırçalrken dönmüş arkasını uyumus çok sinir oldum ne anlamı kaldı birlikte gitmemizin

ters nalet bir insan oldum birde onun açısından anlatacak olursam gerçekten iş erinden dolaı bir sürü borcumuz var ve eşim günde 14 saat çalışıo haftasonu tatil yok ne dersem ne istesem yapıyo terslenmelerimi bile alttan alıo ve atağa kafasını koyduğunda uyuyo

ben mi yanlış düşünüorum tek sıkıntım bu şuan için valla birde yanlız başıma çalışıyorum akşama kadar ondan mı kuruorum kafamda sürekli mutsuzluk hali kötü bişi yazmayın lütfen sadece tavsiee ihtiyacım var