sizce bende mi problem?

ay o sarılıp öpmesini bekleyeceğime iki ucundan tutmasını beklerim ben
boş durmasın yapsın bir şeyler yani

millet eşim beni dövüyor eşim beni aldatıyor diye konu açar siz sevişmiyoruz diye açmışsınız elinizdekinin kıymetini bilin biraz . Adam keyfinden 14 saat çalışmıyor yine siz rahat yiyin rahat gezin borçlar bitsin diye çalışıyor anlayış gösterin. Çok istiyorsanız da siz başlatın yahu ne olacak . Adamın size eziyet yoksa dayağı yoksa aldatması yoksa sevgi sadakat varsa daha ne olsun hergün değil ayda 1 yapın nolcak yani :)

yoo cinsellik de bir sorundur. Yani şiddetin olmaması şükür meselesi değildir evlilikte.
ama konu sahibi fazla film izleyerek evlenmiş. Gerçek evlilik hayatı öyle değil maalesef ve yorgunluk cidden inanılmaz kötü bir şey. Yaşamayan da bilmez.

Realist ipek... Bence de yapsın, eli armut toplamasın. Ama eli işte gözü oynaşta olabilir.
ben yorgunluktan geberirken beni öpmek yerine mümkünse bulaşık makinasını boşaltsın... eğer oynaşmak isterse elini çabuk tutar...
Maalesef bu arkadaş da bu noktaya gelecek. Tabi çalışma hayatına devam ederse.. yoksa yorgunluk nedir bilmeyen insan yanındaki 2,80 uyurken tavana bakar ancak.
İşin ilginç ve tesadüf tarafı eşim de ben de inanılmaz yorgunuz. Hatta çocuk su istediği zaman bile paslaşıyoruz.
yatakta saniyeler içinde uyuma yarışması yapsak kafa kafaya gideriz.

Türk kadınlarında erkeklerin her an seks için yanıp tutuştuğu, ne şart altında olursa olsun sevişmeye hazır olduğu gibi bir algı var. Psikolojik olarak belki bir derece doğru olabilir bu düşünce ama işin bir de fizyolojik yanı var. Sevişmek ciddi manada efor gerektiren bir iş özellikle aktif konumdaki erkek için. Günde 14 saat çalışan ve kafası borçlarda olan bir erkek seks bombası olamıyorsa bu anlayışla karşılanması gereken bir durumdur bence, battaniyeyi kapıp koltuğa koşmaya gerek yok.

Yaw ben öyle sürekli çalışmıyorum, günümün büyük bir kısmı boş ama ben de çok yorgun oluyorum akşamları nedense.
Uuzuuuun yıllardır evli değilim ama en başından beri her akşam bir aktivite de beklemedim valla. Zaten öyle koyniş koyniş yumuş yumuş bir insan olmadığım için kocamla sarılıp romantik komedi filmleri izleyeyim gibi de bir isteğim olmadı. Beklentiler az olunca mutluluk geliyor beraberinde sanırım. Ya da ben çok uyuşuğum bilemedim şimdi.

aslında ben şu an geçmişime baktığım zaman bazen "bu ben miymişim" diyorum. eşimin çantasının içine aşk sözleri yazardım. bir tablet çikolata içine seni seviyorum yazıp geri paketlerdim, iş yerine mektup gönderirdim.
Valla şimdi bazen gülüyorum nedense.
yaşla mı alakalı yoksa evliliğin ilerlemesiyle mi alakalı o kısmı hala çözemedim.
Ben ne zaman çocuk oldu o zaman vakit nakittir olayına geçtim.
Allah sonumuzu hayretsin.

Hayatın getirdikleri diyoruz biz bunlara cicim. Biraz olgunlaşma, biraz yorgunluk, biraz hayatın temposunun içinde kaybolma...

yok düğünle alakalı bir borç değil bizi mki eşi esnaftı evlenmeden önce işiyle alakalı borcu ben bunu bilerek onun her zman yanında oldum başkası oolsa evlenmez bile nişanlıyken durum iice kötüye gitti başka birisi olsa istemezdi ben ona yeterince ilgimi alakamı gösteriyorum hatta dün yine bişi oldu yazamıcm çok sıkıldım artık her anlamda değer veriyo ama o konuda etkilenmiyo sanırım benden kardeş kardeş yaşıyoruz

ay o sarılıp öpmesini bekleyeceğime iki ucundan tutmasını beklerim ben
boş durmasın yapsın bir şeyler yani
yapıyo işlerde yardım eder sofrayı kaldırır kurar yemek hazırlar ama ben romantizm bekliyorum :/

ben her zaman sevişelim istemiyorum ki normalınden az olmasına yakınıyorum bende yoruluyorum ama onda istek yok iyiykende olmuyo yorgunken zaten bende vicdansız değilim ama yeni evli bir insanında bu kadar uzak olması normal mi

ben onun güzel huylarına zaten şükrediyorum ama bende kötü birisi değiilim ben onun her durumnda arkasındayım ve destekçisiyim beim anlatmak istediğim zaten akşama kadar yoruluyoruz barı yuvamızda evli olduğumuz hatırlayalaım daha 4 aylık evliyim ilk günden beri bu problem var normalse tamam bişi demiyorum

Daha 4 aylık evlisiniz, bence bu kadar isteksiz olması çok da normal değil. Tabii ki yorgun olabilir, ama bence ne olursa olsun daha yeni evli bir erkeğin karısını istememesini ben çok doğal karşılamadım. En azından haftada 1-2 gün de mi isteği, ihtiyacı olmuyor ? Konu sahibi söylemiş zaten yorgunken üzerine gitmiyorum diye, kimse eşinin 7/24 hazır ve istekli olmasını beklemez zaten. Ama ilgi görmeyi, arzulanmayı her kadın bekler. Hele hele her şey bu kadar yeniyken.

her gece sinirden uyuyamıyorum 12 gündür birlekte olmuyoruz ben bişieyler yapıyorum hiç etkilenmiyomusun diyorum yok diyo ne yapcağımı şaşırdım artık açıkça yazıcam dün birlikte duşa girelim dedi hiç bir yakınlaşma olmadı neyse girdik tmm senin senin işin bittiyse çık bende durulanıp çıkim dedi iyi dedim ben 3 gündür reglim sen hala hastamısın dedi evet dedim iyi ben işimi kendim görürüm dedi ne halin varsa gör dedim sinirle çıktım kolumdan tttu şaka yaptım dedi istersen yapabilirsin dedim mutlaka yapıyosundır zaten dünden beri konuşmuyorum işe giderkende ben gidiyorum hayatım dedi kapıdan gönderim konuşmadım ben napim kusura bakmayın artık açıkça yazdım özür dilerim ama ben her gece mutsuzum cinselli çok büyük bir problem bence ondan da soğumaya başladım başta sıkıntılarına ve yorgunluğuna bağlıyodum artık ne düşüncemi bilemedim başka birside yok hayatında kimseyle konuşamıyorum onunlada zate tartışmayla son buluyo ona karşı nefretle doldum yüzüne bakmak istemiyorum işte bu boyutta

yorgun yani normaldir.. zaten bir müddet sonra azalacak cinsellik de..
kafası dolu adamın.. sen yaklaş, onun sana yaklaşması kadar normal senin ona yaklaşman..
ayrıca annene gitmene karışmaması bir + değil. normal olan bu..

Yani şu yazdığını da yorgunluğa bağlayamayız bence. Yani eşiyle duşa girecek yine bir şey olmayacak yok artık. Hadi regl olduğundan uzak durdu desek, ne alaka o zaman duşa girelim de demezdi. Canım bence yorgunlukla filan bir alakası yok. Başka bir sorun var, kendi eşi karşısında dururken kendi kendine yetmeyi göze alıyorsa bir erkek orada bir sorun vardır, gayet net...

İşin yok eşine sarmışsın.14 saat çalışmak nedemek .Sende o kadar yoğun çalışsan parmağını kaldıramazsın.Bence fazla sorun yapma.İyi bir ilişki için fizyolojik yorgunluğun olmaması lazım.Zamanla , sende istemezsin kafanı başka şeylerle dağıt.

evet kuruyosunuz ve abartıyorsunuz.
adam yorgun bitap düşüyor eve gelince gayet normal yastığa başını koyunca uyuması.
siz çalışmıyorsanız bir işe girin çalışın.
kendinizi oyalıycak bişeyler bulun.
yada eşinize destek olun bi şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…