- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
Çok iyi anlıyorum seni diyorum ya bende aynı şeyleri yaşadım zamanla birbirinizi daha iyi anlarsınız umarıminşallah alışmak zorunda kalamdan düzelir çünkü o beni alttan aldığı kadar bende onun sıkıntılarına destek olmaya çalışıyorum sadece bu konuda biraz hırçın davranıyorum maddi anlamda olsun başka konda olsun onun üzerine gitmiyorum tek beklediğim şey sadece yuvamızda bana o yuvanın kadını olduğumu hatırlatması sözle bile olsa yeter
inşallahÇok iyi anlıyorum seni diyorum ya bende aynı şeyleri yaşadım zamanla birbirinizi daha iyi anlarsınız umarım
4 aylık evliiym kızlar 10 ay kadarda nişan dönemi oldu .eşimle bir arkadaş vesilesi ile tanışıp birbirimizi sevdik hatta eşim benden daha yoğun istedi bu evliliği neyse eşim ii bir insan hiçbir konuda ksıtlamaz kıskanmaz ( kıskanmaması konusunda rahatsızım ama ) aileme gitmeme karışamz hatta o ister gidelim kalalım diye para esirgemez falan filan ama benim sıkıntım tanıştığımız zamanlarda cinsel anlamda daha yakındık yeni en azından daha istekliydik sonra eşimin işi dolaısıyla bir çok maddi sıkıntı omzuna bindi tabi yine güncel yaşaşmımızda çok iyi ama biraz o anlamada uzaklaştık bende sıkıntısına sitresine bağladım üzerine gitmedim am bu konudan rahatsızdım tabi nese evlendik balaında ii güzel ama eve geldik yine ben bu konudan muzdaribim başlardaki gibi istekli değil anca ben isticem ben birşeleri başlatıcam yada tartışma çıkartıcam öyle yakınlaşıcaz yoksa onun aklına gelmio bende sinir oluyorum uuyamıorum beni istemdiğini düşünüorum onada bunu söylediğimde anlış düşündüğüm kafasında kırktane şey olduğunu borçlar ödemeler banka vs benim kafamın rahat olduğunu o yyüzden bunlara takıldığımı sölüyo bende aklıdaki bu sorundan dolaı hep onu tersliorum hatta bi keresinde aldım astığı battanıei salonda yattım geldi peşimden gel die ama gitmek istemedim geçen akşamda ine sinirimden uuamadım o salonda udu kalk yatağa git dedim anımda uuunca sinir oluorum yok seninde uykun gelsin beraber gidelim dedi nese artık bende orda beli ağrımasın die kalktım uykum yokken yatağa gittik ben dişimi fırçalrken dönmüş arkasını uyumus çok sinir oldum ne anlamı kaldı birlikte gitmemizinters nalet bir insan oldum birde onun açısından anlatacak olursam gerçekten iş erinden dolaı bir sürü borcumuz var ve eşim günde 14 saat çalışıo haftasonu tatil yok ne dersem ne istesem yapıyo terslenmelerimi bile alttan alıo ve atağa kafasını koyduğunda uyuyo ben mi yanlış düşünüorum tek sıkıntım bu şuan için valla birde yanlız başıma çalışıyorum akşama kadar ondan mı kuruorum kafamda sürekli mutsuzluk hali kötü bişi yazmayın lütfen sadece tavsiee ihtiyacım var
yok o konuda bir sıkıntı yok şimdi ve o sırada elinden geleni yapar ben zaten ona yanaşıyorum olmaz dediği anda bende olay bitiyo birdaha yanaşmak istemiyorum biliyorum belliki hali yok ama reddedilmek hoş değil o yüzden birdahada yanaşmak gelmiyo kendi haline bırakıyorum ona kalsa hiç yok yani çok iyi ev arkadaşıyızbence esınde problem yok.bellıkı yorgunluktan adamda enerjı kalmıyor...sen teklıf et nolcakki..sonucta 14 saat kolay degıl...
ben de sureklı esıme yanasırım.cunku coook yoruluyor..ama bırlıktelık esnasında sıkıntı yoksa(erken boşalma ereksıyon gbı falan ) dert etme derım...
yok o konuda bir sıkıntı yok şimdi ve o sırada elinden geleni yapar ben zaten ona yanaşıyorum olmaz dediği anda bende olay bitiyo birdaha yanaşmak istemiyorum biliyorum belliki hali yok ama reddedilmek hoş değil o yüzden birdahada yanaşmak gelmiyo kendi haline bırakıyorum ona kalsa hiç yok yani çok iyi ev arkadaşıyız
keşke herşeyi açıkça yazabilsem 2 3 kere olmuştur reddetmese bile sadce ben çaba sarfediyorum bu sefer kendimi aşığlanmış gibi hissediyorum yani bu kadar basit bir konu olsa ben zaten bu kadar sorun etmem off2-3 kereden fazla bunu tekrarlıyosa sıkıntı var ozman..yorgun olabılır hıc ızınlı oldugu gunu yokmu?hanı o ara sana zaman ayırsa..
izin günümüz yok eğer bir gün geç gidceksekte yine uyumaz erken kalkar tv başına geçr uzanır yada kahvaltı hazırlarkeşke herşeyi açıkça yazabilsem 2 3 kere olmuştur reddetmese bile sadce ben çaba sarfediyorum bu sefer kendimi aşığlanmış gibi hissediyorum yani bu kadar basit bir konu olsa ben zaten bu kadar sorun etmem off
Yazabilirsin bence, sonuçta burada bir çok deneyimli kadın var ve sizin de kimliğiniz gizli.keşke herşeyi açıkça yazabilsem 2 3 kere olmuştur reddetmese bile sadce ben çaba sarfediyorum bu sefer kendimi aşığlanmış gibi hissediyorum yani bu kadar basit bir konu olsa ben zaten bu kadar sorun etmem off
bir ay sonra değişecek bana o zmn herşey düzelecek diyor düzelmese o zmn bana sorarsın diyo ama beni çekici bulmuyo güzel bir bayanım boyum posum dışardan görenler bayanlar bile beğeniyo eşim aynı evde iki iyi arkadaş gibiyiz birbirine sorun çıkartmayan ona güzel görünmek için bişiler yapıyorum sana olmuyo diyo kendimi teşhir ediyorum umrunda değil görmiyo temas kuruyorum ben bile kendimi daha çok etkiliyorum diyo ama aşağılama ile değil hep şakalaşıyuoruz çok bunaldım herşey buraki gibi basit değil kesinlikle kırma amaçlıda olduğunu düşümüyorum demkki etkilenmiyo diyorum beni acıtanda ben onu isterken o beni istemiyo oda beni istediği zmn çok geç olacak araya soğukluk girmiş olacakYazabilirsin bence, sonuçta burada bir çok deneyimli kadın var ve sizin de kimliğiniz gizli.
14 saat çalışmayı düşünemiyorum. Ben 8 de iş başı yapıp akşam 10 da paydos etsem, o saaten sonra eve gelince hiç bişeye hevesim olmaz gerçekten. Çalışma düzeni hep böyle mi olacak?
Biz mutfakta sarılıyoruz sephora ya :)Mübu mutfakta sarılmak da yeni moda sanırım. Kaç konuda denk geldim bu ara bu tabire. Çok mu dizi izliyorsunuz?
Evlilikler genelde böyledir, yemek yenir tv izlenir uyunur. Bir kaç günde bir araya sevişme katılır. Hele ki kış mevsiminde insanların enerjisi öyle düşük ki konuşmaya bile mecali yok çoğu insanın.
Yaşamak istediğiniz ortamları siz yaratın. Sen yaptın ben yaptım, sen başlattın ben başlattım olmaz evliliklerde.
Canım bak, gerçekten yorgunsa, bir iki dokunma ile kalmaz, ilerisini getirmek lazım, sonra bunun duşu falan, en iyisi olayı hiç başlatmayayım diye düşünüyor olabilir. Zaten bir aya bahanesi kalmayacak, sen de bu arada ağırdan al, gerçekten hevesli gözükme. Evde kendin ne istiyorsan onu yap, ye iç film izle, onun etrafında dört dönme ve kavga etmek bir yana ilginin lafını bile etme. Sorgulama hiç bir ay. O sendeki bu değişimi farketsin; o düşünsün beni eskisi gibi istemiyor mu acaba diye. Çünkü şu halinle onun için ceptesin zaten; aman bugün yorgunum, yarın var nasıl olsa mantığında o.bir ay sonra değişecek bana o zmn herşey düzelecek diyor düzelmese o zmn bana sorarsın diyo ama beni çekici bulmuyo güzel bir bayanım boyum posum dışardan görenler bayanlar bile beğeniyo eşim aynı evde iki iyi arkadaş gibiyiz birbirine sorun çıkartmayan ona güzel görünmek için bişiler yapıyorum sana olmuyo diyo kendimi teşhir ediyorum umrunda değil görmiyo temas kuruyorum ben bile kendimi daha çok etkiliyorum diyo ama aşağılama ile değil hep şakalaşıyuoruz çok bunaldım herşey buraki gibi basit değil kesinlikle kırma amaçlıda olduğunu düşümüyorum demkki etkilenmiyo diyorum beni acıtanda ben onu isterken o beni istemiyo oda beni istediği zmn çok geç olacak araya soğukluk girmiş olacak
Yok ayol onu demek istemedim ben. Biz de evin her köşesinde sarılırız o ayrı mesele. Ama mutfakta sarılmak romantizm göstergesi olmuş. Dizilerde filmlerde görüp hayal kuruyor kızlar, mutfakta ben yemek yaparken arkamdan gelip sarılacak, enseden öpecek falan. Sonra bu konudaki gibi böyle şeyler olmayınca sevilmediklerini falan zannediyorlar. Romantizmin mutfakta sarılmaya indirgenmesine karşıyızBiz mutfakta sarılıyoruz sephora ya :)
Sen şimdi böyle diyince kendimi garip hissettim
kesinlikle denicemCanım bak, gerçekten yorgunsa, bir iki dokunma ile kalmaz, ilerisini getirmek lazım, sonra bunun duşu falan, en iyisi olayı hiç başlatmayayım diye düşünüyor olabilir. Zaten bir aya bahanesi kalmayacak, sen de bu arada ağırdan al, gerçekten hevesli gözükme. Evde kendin ne istiyorsan onu yap, ye iç film izle, onun etrafında dört dönme ve kavga etmek bir yana ilginin lafını bile etme. Sorgulama hiç bir ay. O sendeki bu değişimi farketsin; o düşünsün beni eskisi gibi istemiyor mu acaba diye. Çünkü şu halinle onun için ceptesin zaten; aman bugün yorgunum, yarın var nasıl olsa mantığında o.
Birde şöyle bişey daha var; bazı erkekler doğallıktan çok daha fazla etkileniyor bence. Güzel giyin tabi, bir çekiciliğin olsun, ama onun için hazırlandığın, bir beklentin olduğu belli olmasın. Cool duruşunla sen onun kafasını karıştır. Birde böyle dene derim.
filmlerde olur o ya da sevgiliyken olurbiliyorum yoruluo ama daha eni evliiz bende işte ne bileyim biraz o konuda ilgi bekliorum ne bilim mutfakta sarılmaz yemeğini yer tv bakarız uyur zaten
yeni evli arkadaşlarım var ister istemez bu tarz konual geçiyo ama ben anlatamıyorum böle böle diye onlarınki süper herşey gerçi benim eşimde de tek bu sıkıntı onun aricinde mükemel bir insan erşey cinsellik değil susayım diyorum ama kadında beğenildiğini görmek istio
Kapatmak maddi anlamda size çözüm olacak mı?7 günde çalışıyoruz ikimizde izin yok esnaf olunca ve bu durum 1 yıldır böle 1 aya kadar kapatacağız o zmn nasıl olcak bilmiyorum kapatınca erşey değişcek diyo ama bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?