sizce bende mi problem?

Çok iyi anlıyorum seni diyorum ya bende aynı şeyleri yaşadım zamanla birbirinizi daha iyi anlarsınız umarım

bence esınde problem yok.bellıkı yorgunluktan adamda enerjı kalmıyor...sen teklıf et nolcakki..sonucta 14 saat kolay degıl...

ben de sureklı esıme yanasırım.cunku coook yoruluyor..ama bırlıktelık esnasında sıkıntı yoksa(erken boşalma ereksıyon gbı falan ) dert etme derım...

yok o konuda bir sıkıntı yok şimdi ve o sırada elinden geleni yapar ben zaten ona yanaşıyorum olmaz dediği anda bende olay bitiyo birdaha yanaşmak istemiyorum biliyorum belliki hali yok ama reddedilmek hoş değil o yüzden birdahada yanaşmak gelmiyo kendi haline bırakıyorum ona kalsa hiç yok yani çok iyi ev arkadaşıyız

2-3 kereden fazla bunu tekrarlıyosa sıkıntı var ozman..yorgun olabılır hıc ızınlı oldugu gunu yokmu?hanı o ara sana zaman ayırsa..

2-3 kereden fazla bunu tekrarlıyosa sıkıntı var ozman..yorgun olabılır hıc ızınlı oldugu gunu yokmu?hanı o ara sana zaman ayırsa..
keşke herşeyi açıkça yazabilsem 2 3 kere olmuştur reddetmese bile sadce ben çaba sarfediyorum bu sefer kendimi aşığlanmış gibi hissediyorum yani bu kadar basit bir konu olsa ben zaten bu kadar sorun etmem off

keşke herşeyi açıkça yazabilsem 2 3 kere olmuştur reddetmese bile sadce ben çaba sarfediyorum bu sefer kendimi aşığlanmış gibi hissediyorum yani bu kadar basit bir konu olsa ben zaten bu kadar sorun etmem off
izin günümüz yok eğer bir gün geç gidceksekte yine uyumaz erken kalkar tv başına geçr uzanır yada kahvaltı hazırlar

Yazabilirsin bence, sonuçta burada bir çok deneyimli kadın var ve sizin de kimliğiniz gizli.
14 saat çalışmayı düşünemiyorum. Ben 8 de iş başı yapıp akşam 10 da paydos etsem, o saaten sonra eve gelince hiç bişeye hevesim olmaz gerçekten. Çalışma düzeni hep böyle mi olacak?

bir ay sonra değişecek bana o zmn herşey düzelecek diyor düzelmese o zmn bana sorarsın diyo ama beni çekici bulmuyo güzel bir bayanım boyum posum dışardan görenler bayanlar bile beğeniyo eşim aynı evde iki iyi arkadaş gibiyiz birbirine sorun çıkartmayan ona güzel görünmek için bişiler yapıyorum sana olmuyo diyo kendimi teşhir ediyorum umrunda değil görmiyo temas kuruyorum ben bile kendimi daha çok etkiliyorum diyo ama aşağılama ile değil hep şakalaşıyuoruz çok bunaldım herşey buraki gibi basit değil kesinlikle kırma amaçlıda olduğunu düşümüyorum demkki etkilenmiyo diyorum beni acıtanda ben onu isterken o beni istemiyo oda beni istediği zmn çok geç olacak araya soğukluk girmiş olacak

Biz mutfakta sarılıyoruz sephora ya :)
Sen şimdi böyle diyince kendimi garip hissettim

Canım bak, gerçekten yorgunsa, bir iki dokunma ile kalmaz, ilerisini getirmek lazım, sonra bunun duşu falan, en iyisi olayı hiç başlatmayayım diye düşünüyor olabilir. Zaten bir aya bahanesi kalmayacak, sen de bu arada ağırdan al, gerçekten hevesli gözükme. Evde kendin ne istiyorsan onu yap, ye iç film izle, onun etrafında dört dönme ve kavga etmek bir yana ilginin lafını bile etme. Sorgulama hiç bir ay. O sendeki bu değişimi farketsin; o düşünsün beni eskisi gibi istemiyor mu acaba diye. Çünkü şu halinle onun için ceptesin zaten; aman bugün yorgunum, yarın var nasıl olsa mantığında o.
Birde şöyle bişey daha var; bazı erkekler doğallıktan çok daha fazla etkileniyor bence. Güzel giyin tabi, bir çekiciliğin olsun, ama onun için hazırlandığın, bir beklentin olduğu belli olmasın. Cool duruşunla sen onun kafasını karıştır. Birde böyle dene derim.

adamcagiz gercekten yorgundur 14 saat calismak ne demek ustune bide borclariniz varmis,hem bedeni yorgun hem kafasi doludur.bence sIkinti yapip gerginlik yaratmayin.daha sonra rahata erdiginiz zaman olur ya manevi anlamda destek olmadiginiz filan hatirlatir,sanmayin ki hareketlerinizi esiniz gozlemlemiyor.
bi sure sizde cok talepkar gozukmeyin,kafasini bosaltmasi icin komedi filmleri filan izleyin beraber
inanin zamanla duzelicektir.

Biz mutfakta sarılıyoruz sephora ya :)
Sen şimdi böyle diyince kendimi garip hissettim
Yok ayol onu demek istemedim ben. Biz de evin her köşesinde sarılırız o ayrı mesele. Ama mutfakta sarılmak romantizm göstergesi olmuş. Dizilerde filmlerde görüp hayal kuruyor kızlar, mutfakta ben yemek yaparken arkamdan gelip sarılacak, enseden öpecek falan. Sonra bu konudaki gibi böyle şeyler olmayınca sevilmediklerini falan zannediyorlar. Romantizmin mutfakta sarılmaya indirgenmesine karşıyız

kesinlikle denicem

Günde 10 saat çalışıyorum, ortalama 1-1,5 saat arası yollardayım, eve dönerken yolda kaç dakikada duş alacağımı falan hesaplıyorum :) ki hafta sonu çalışmıyorum, hele günlerden Cuma ise direk uyuyarak giriyorum eve :) Hafta içi akşam kaçmak için uyku numarası yapmışlığım bile var:) Adamda bir anormallik yok, yeni evli olma durumunu biraz abartmışsınız, siz milletin anlattıklarına bakmayın, herkesin durumu farklı, insan yorgunken gözü bir şey görmüyor

biliyorum yoruluo ama daha eni evliiz bende işte ne bileyim biraz o konuda ilgi bekliorum ne bilim mutfakta sarılmaz yemeğini yer tv bakarız uyur zaten
filmlerde olur o ya da sevgiliyken olur

Tabi insan bekler bende yasadim sikintili donemlerimizde 1 ay hic birlikte olmuyoduk bile bunun istememekle degil sikintiyl alakasi var anlayis goster masaj yapmayi dene ise yariyo

Çok haklısın canım ama, arkadaşlarınla sizin çalışma şartlarınız, dinlenme vakitleriniz bir değildir mutlaka .

Aklıma ilk gelen şeyi söylemek istiyorum bilmiyorum doğru mu yanlış mı ama, evlenmeden önce bir sürü adettir deniyor bir sürü eşya aldırılıyor adam borcun altına sokuluyor düğüne bir sürü paralar harcanıyor sonra o borçları ödiyim derken hayatın en güzel olması gerekli zamanları berbat oluyor, niye, bi kaç saatlik eğlenceler için, aman eksik olmasın denilip alınan eşyalar için. Borç ödemek derdiyle adam sevişmeyi mi düşünür yahu. Bu böyle olmamış da olabilir gerçi, ne var adam 14 saat çalışıyormuş, günah hakikaten. Tartışma çıkartacağına eşine masajlar yap rahat uyumasını sağla, ilgi göster yani. Sonrasında o bu ilgini karşılıksız bırakmaz zaten

7 günde çalışıyoruz ikimizde izin yok esnaf olunca ve bu durum 1 yıldır böle 1 aya kadar kapatacağız o zmn nasıl olcak bilmiyorum kapatınca erşey değişcek diyo ama bilmiorum
Kapatmak maddi anlamda size çözüm olacak mı?
Olmayacaksa daha kötü olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…