biliyorum yoruluo ama daha eni evliiz bende işte ne bileyim biraz o konuda ilgi bekliorum ne bilim mutfakta sarılmaz yemeğini yer tv bakarız uyur zatenKlavyenizin "y" tuşu bozuk mu?
Yorgun insanlar başlarını yastığa koyar koymaz uyurlar. Günde 14 saat çalışıp geldiğinde yorgun olması gayet normal.
Sevişmeyi yatak odasıyla, yatağa gitme saatiyle sınırlamayın.
haklısınız eşimde haklı biliorum ama ben de onu mutlu etmek için elimden geleni yapıorum güzel giiyniorum bakımlıyım romantik ortamlar yaratıyorum yoruldum ama ondan da görmek istiyorum bir keresinde yemek yapmışım mum falan filan güzelce giyindim karşıladım yemeğimizi yedik falan adi gidelim yerimize tıss baktım horluyoAhh bee canımm ..
Adamcağız günde 14 saat çalışıyormuş dahasına enerjimi kalır insanda..
Tamam sen de haklısın daha çok yeni evlisiniz daha yoğun olması gerekli bazı şeylerin ..
Erkekler iş ve maddi problem söz konusu ise bu tarz konulardan da uzaklaşıyorlar bu da bir gerçek .
Bak ne güzel sabırlı iyi huylu bir eşin var, sen de güzellikle yaklaş, bıktırma adamı , bir de bu konuyu sürekli dillendirirsen de
ters tepebilir .
Canlandırmak için bence konuşmaktan farklı yollar dene derim.
ya öylede işte aslında utanıorum gerçekten ben bu sefer şey gibi oldum bekliorum ben yani ondan ufacık şeyler sonun kadar gitmesi gerkmiokiAdam yorgunmuş sık sık istememesi normal ne var bunda.
Mübu mutfakta sarılmak da yeni moda sanırım. Kaç konuda denk geldim bu ara bu tabire. Çok mu dizi izliyorsunuz?biliyorum yoruluo ama daha eni evliiz bende işte ne bileyim biraz o konuda ilgi bekliorum ne bilim mutfakta sarılmaz yemeğini yer tv bakarız uyur zaten
evet olmaz sorun yapmamda ep ben ep ben olunca bi süre sonra gerçekten can sıkıcı oluyo ben de yapmasam olmucak sankiMu mutfakta sarışmak da yeni moda sanırım. Kaç konuda denk geldim bu ara bu tabire. Çok mu dizi izliyorsunuz?
Evlilikler genelde böyledir, yemek yenir tv izlenir uyunur. Bir kaç günde bir araya sevişme katılır. Hele ki kış mevsiminde insanların enerjisi öyle düşük ki konuşmaya bile mecali yok çoğu insanın.
Yaşamak istediğiniz ortamları siz yaratın. Sen yaptın ben yaptım, sen başlattın ben başlattım olmaz evliliklerde.
7 günde çalışıyoruz ikimizde izin yok esnaf olunca ve bu durum 1 yıldır böle 1 aya kadar kapatacağız o zmn nasıl olcak bilmiyorum kapatınca erşey değişcek diyo ama bilmiorumçalıştığı için normal yorgun olması.ama haftasonları öyle olmaz belki çalışmıyorsa.bir de borç filan bahane bence yeni evlilerde hep aynı sıkıntı var sonuçta
haklısınız eşimde haklı biliorum ama ben de onu mutlu etmek için elimden geleni yapıorum güzel giiyniorum bakımlıyım romantik ortamlar yaratıyorum yoruldum ama ondan da görmek istiyorum bir keresinde yemek yapmışım mum falan filan güzelce giyindim karşıladım yemeğimizi yedik falan adi gidelim yerimize tıss baktım horluyo
ya öylede işte aslında utanıorum gerçekten ben bu sefer şey gibi oldum bekliorum ben yani ondan ufacık şeyler sonun kadar gitmesi gerkmioki
çok düşmeyim diorum elimde değil susuorum olmuyo tartışma çıkartıyorum olmuyıo bir afta zor tutuorum çenemi umrunda değil birde gerçekten utanıorum bu konuyu açtığıma benim ilk yakınlaşmam eşmle oldu çok farklı bir sevgile bağladım çevreme anlatamıyorum belkide bu konua o kadar taktımÇok üstüne düşme bu konuda, eşinin başka bir sıkıntısı(hastalık vs.) yoksa, yorgundur. Anlayışlı ol. Belki bir süreçtir bu.
zipzip sordu mu? yaş kaç4 aylık evliiym kızlar 10 ay kadarda nişan dönemi oldu .eşimle bir arkadaş vesilesi ile tanışıp birbirimizi sevdik hatta eşim benden daha yoğun istedi bu evliliği neyse eşim ii bir insan hiçbir konuda ksıtlamaz kıskanmaz ( kıskanmaması konusunda rahatsızım ama ) aileme gitmeme karışamz hatta o ister gidelim kalalım diye para esirgemez falan filan ama benim sıkıntım tanıştığımız zamanlarda cinsel anlamda daha yakındık yeni en azından daha istekliydik sonra eşimin işi dolaısıyla bir çok maddi sıkıntı omzuna bindi tabi yine güncel yaşaşmımızda çok iyi ama biraz o anlamada uzaklaştık bende sıkıntısına sitresine bağladım üzerine gitmedim am bu konudan rahatsızdım tabi nese evlendik balaında ii güzel ama eve geldik yine ben bu konudan muzdaribim başlardaki gibi istekli değil anca ben isticem ben birşeleri başlatıcam yada tartışma çıkartıcam öyle yakınlaşıcaz yoksa onun aklına gelmio bende sinir oluyorum uuyamıorum beni istemdiğini düşünüorum onada bunu söylediğimde anlış düşündüğüm kafasında kırktane şey olduğunu borçlar ödemeler banka vs benim kafamın rahat olduğunu o yyüzden bunlara takıldığımı sölüyo bende aklıdaki bu sorundan dolaı hep onu tersliorum hatta bi keresinde aldım astığı battanıei salonda yattım geldi peşimden gel die ama gitmek istemedim geçen akşamda ine sinirimden uuamadım o salonda udu kalk yatağa git dedim anımda uuunca sinir oluorum yok seninde uykun gelsin beraber gidelim dedi nese artık bende orda beli ağrımasın die kalktım uykum yokken yatağa gittik ben dişimi fırçalrken dönmüş arkasını uyumus çok sinir oldum ne anlamı kaldı birlikte gitmemizinters nalet bir insan oldum birde onun açısından anlatacak olursam gerçekten iş erinden dolaı bir sürü borcumuz var ve eşim günde 14 saat çalışıo haftasonu tatil yok ne dersem ne istesem yapıyo terslenmelerimi bile alttan alıo ve atağa kafasını koyduğunda uyuyo ben mi yanlış düşünüorum tek sıkıntım bu şuan için valla birde yanlız başıma çalışıyorum akşama kadar ondan mı kuruorum kafamda sürekli mutsuzluk hali kötü bişi yazmayın lütfen sadece tavsiee ihtiyacım var
evet eşim tatlı em kızıyorum emde acaip seviorum göğsümü açıp içem sokasım var ama yeni evli bir çift için 1 afta normalmı bilmiyorum işte sanki beni o konuda istemiyomuş gibi geliyo çok iyi iki ev arkadaşı gibiyizCanım kolay mı 14 saat çalışmak yorgun adamcağız bir de kafası da dolu belli sorumluluklar vss ..
İzin günlerini değerlendirin, illaki yatma saatinde olacak diye bir kaide yok bazı şeyler için başka vakitlerde de olabilir .
Ben anlattıklarında eşinin bir yanlışını ya da problemli olduğu bir noktayı göremedim .
Sen de sabırlı anlayışlı ol bak ne güzel hak eden bir eşin var .
keşke takmamayı başarabilsem zaten bir adan sonrada böle devam ederse artık yapısı bu yanıyapısı öyledir belki romantikliği sevmiyordur.
takmasan iyi olur.
deniyorum herşeyi gerçekten biliyorum yorgun ama bir söz söyeleyemeyyeck kadar yada öpüp adi iyi geceler diemeyecek kadar olmasa gerekbiraz anlayışlı ol eşine karşı bence..ne yapsın adam kaç saat çalışıyormuş hafta sonu yok yazık.. ona kızma.. yorgun olduğunu anladığını ama onu çok özlediğini hissettir yeter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?