• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bende mi problem?

Yani şu yazdığını da yorgunluğa bağlayamayız bence. Yani eşiyle duşa girecek yine bir şey olmayacak yok artık. Hadi regl olduğundan uzak durdu desek, ne alaka o zaman duşa girelim de demezdi. Canım bence yorgunlukla filan bir alakası yok. Başka bir sorun var, kendi eşi karşısında dururken kendi kendine yetmeyi göze alıyorsa bir erkek orada bir sorun vardır, gayet net...
çok mutszm :(

İşin yok eşine sarmışsın.14 saat çalışmak nedemek .Sende o kadar yoğun çalışsan parmağını kaldıramazsın.Bence fazla sorun yapma.İyi bir ilişki için fizyolojik yorgunluğun olmaması lazım.Zamanla , sende istemezsin kafanı başka şeylerle dağıt.
yukarıda bi yorum yazdım onu okurmusnuz lütfen .

valla biz de tam tersi ne kadar yorgun olsa da eşim hep isteklidir ( aşırı değil kesinlikle)
ama ben isteksizim bu konuda.
hiç olmasa aramam yani

bir de regliyken nasıl yapıcaktınız onu merak ettim?
ben dün yapalım demedim ki zaten reglken beklemiyorum ki ben duşa gircem dedim oda bende gelim dedi o anda yapmak değilki olay benden etklenmiyo insan etkilenmezmı eşinden o halde

ben dün yapalım demedim ki zaten reglken beklemiyorum ki ben duşa gircem dedim oda bende gelim dedi o anda yapmak değilki olay benden etklenmiyo insan etkilenmezmı eşinden o halde

tabiki etkilenir normal olanı budur.
ama sizin adam bu konularda istekli olanlardan değil demekki.
bir de yorgunluktan bence.

tabiki etkilenir normal olanı budur.
ama sizin adam bu konularda istekli olanlardan değil demekki.
bir de yorgunluktan bence.
çok canımı acıtıyo bayan olarak ama bu durum benim istenmediğimi düşünüyorum nasıl ir ekek etkilenmez açıkça etkilenmedim diyo

benim bir arkadaşım vardı onun eşi de sizinki gibiydi.
kadıncağız süslenir hazırlanırdı kocası için adam da tık yoktu.

benim bir arkadaşım vardı onun eşi de sizinki gibiydi.
kadıncağız süslenir hazırlanırdı kocası için adam da tık yoktu.
bende çalışıyorum sabah 9 akşam 7 gibi eve geliyorum inanın eim eve gelene kadar ayağım altıma gelmiyo ev işinden yemekten yani bende yoruluyorum bakımlıyımda güzel bir bayanım eve gelsinde vakit geçirelim diye bakıyorum yok yani artık konuşmucam nereye giderse gitsin nefret ediyorum artık neredeyse ya anlatama size ben o süslenmelir falan bıraktım başta yaptım ama anlamayınca ne gerek var

bende çalışıyorum sabah 9 akşam 7 gibi eve geliyorum inanın eim eve gelene kadar ayağım altıma gelmiyo ev işinden yemekten yani bende yoruluyorum bakımlıyımda güzel bir bayanım eve gelsinde vakit geçirelim diye bakıyorum yok yani artık konuşmucam nereye giderse gitsin nefret ediyorum artık neredeyse ya anlatama size ben o süslenmelir falan bıraktım başta yaptım ama anlamayınca ne gerek var

bir süre sabretmeye çalışın bakalım.
hiç istemeyin yaklaşmayın bir deneme süresi olsun bu.
bakalım nasıl davranacak.

bir süre sabretmeye çalışın bakalım.
hiç istemeyin yaklaşmayın bir deneme süresi olsun bu.
bakalım nasıl davranacak.
çok denedim 1 hafta dayandım yok yani umrunda değil ben tartışma çıkarıncada ben suçlu oluyorum diyorum bu hafta çıkartmıcam susuyorum çünkü enerjim düşük konuşmak gelmiyo bu sefer neyin var bilmem ne nie bölesin yine mi ben sorunum anlatıyorum güzelce yok yine aynı . artık ayrılmayı bile düşünüyorum desem yeridiri çok soğudum 4 ayda bunlar film izlemekle falan beklentiyle alaklı değil insan gördüğü değeri anlamayacak kadar salak değil yaşananlar var ben yüzeysel anlattım tabiki en son örneği dündü ondan önceleride var aileme desem böyl böyle nasıl derim başkasınada diyemiyorum çok sinir bozucu

evet erkeğin ilgisiz olması boşanma sebebi olabilir.
acaba çalışma saatleri daha müsait olsa borcunuz varsa onlarda bitse nasıl bir insan olur?
siz daha iyi tanırsınız eşinizi ona göre karar verin.

evet erkeğin ilgisiz olması boşanma sebebi olabilir.
acaba çalışma saatleri daha müsait olsa borcunuz varsa onlarda bitse nasıl bir insan olur?
siz daha iyi tanırsınız eşinizi ona göre karar verin.
1 ay sonra mağazamızı kapatacağız o memur bende normal saatli bir iş bulucam bir ay sonra herşey güzel olacak diyo ama ne alakası var bir anda benden etkilenmeye başlayacak o zmn burnundan getircem ben asıl

Back
X