ben 10 aydır bir ilişki yaşıyorum önceleri okadar güzeldiki herşey beni çok umursuyodu benimle vakit geçirmek için arkadaşlarını ekiyodu... ama şimdi arkadaşlarıyla gezmek için beni ekiyo.. plan yapmaya çalışıyo ama eğer ortamda kız yoksa tek başına çıkıyo... birbirimizleyken çok mutluyuz çok iyi vakit geçiriyoruz.. hergün görüşüyoruz.. ama sorunum benimle artık eskisi gibi vakit geçirmemesi beni daha fazla eleştirmesi... benimle yapıcak bir plan bulamaması hep sen yap planı demesi... herşey geride mi kaldı yoksaa :sinifsinif: benden soğudu mu sizce :sinifsinif: mafoldumben yardım edin bana yorumlarınızla arkadaşlar
ben 10 aydır bir ilişki yaşıyorum önceleri okadar güzeldiki herşey beni çok umursuyodu benimle vakit geçirmek için arkadaşlarını ekiyodu... ama şimdi arkadaşlarıyla gezmek için beni ekiyo.. plan yapmaya çalışıyo ama eğer ortamda kız yoksa tek başına çıkıyo... birbirimizleyken çok mutluyuz çok iyi vakit geçiriyoruz.. hergün görüşüyoruz.. ama sorunum benimle artık eskisi gibi vakit geçirmemesi beni daha fazla eleştirmesi... benimle yapıcak bir plan bulamaması hep sen yap planı demesi... herşey geride mi kaldı yoksaa :sinifsinif: benden soğudu mu sizce :sinifsinif: mafoldumben yardım edin bana yorumlarınızla arkadaşlar
bazen ortamımızda kız arkadaşımız olmasa da bara diskoya falan akşam gidiyoruz onun erkek arkadaşlarıyla ama bu aralar akşam dışarı çıkmak istediğimizde kız olmuycak aramızda gelen yok kız falan sen napıcaksın diyo erkeklerin içinde.... bende başka plan yapalım diyorum ozaman o da sen plan yap gidelim gidicek bi yer yok işte diyo.. gündüz sadece plaja gidiyoruz çoğu zaman onun annesine ablasına bazen arkadaşlarımıza ama bunun dışında benimle plan yapmıyo bu aralar (2 haftadır falan ) sinirlerimi bozmaya başladı :sinifsinif:
biz zaten 7/24 bebarberiz onunla... evet ben plan yaptığımda hep bahane bulur... aman onlara mı gidicez sıkılırım ben şimdi... boşver onu yapmayalım yorgunum... ama denize içkiye eğlenceye plan yaptığımda yok olmaz demez... yaz geldi coştu bizimki bilmiyorumkismile
dokunmaktan kastım canım yüzüme dokunması benimle konuşurken... mesela ben ona çok sevdiğim bişeyden bahsediyorum mesela kıyafet (tamam haklı olabilir bayanları ilgilendiren bir konu) dinlemediğini hissedince dinlemiyosun diyorum oda boş konuşuyosun çünkü diyo beni kırıyo kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?