Sizce benden soğudu mu ???

upriz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
123
1
46
K.K.T.C.
ben 10 aydır bir ilişki yaşıyorum önceleri okadar güzeldiki herşey beni çok umursuyodu benimle vakit geçirmek için arkadaşlarını ekiyodu... ama şimdi arkadaşlarıyla gezmek için beni ekiyo.. plan yapmaya çalışıyo ama eğer ortamda kız yoksa tek başına çıkıyo... birbirimizleyken çok mutluyuz çok iyi vakit geçiriyoruz.. hergün görüşüyoruz.. ama sorunum benimle artık eskisi gibi vakit geçirmemesi beni daha fazla eleştirmesi... benimle yapıcak bir plan bulamaması hep sen yap planı demesi... herşey geride mi kaldı yoksaa :sinifsinif: benden soğudu mu sizce :sinifsinif: mafoldumben yardım edin bana yorumlarınızla arkadaşlar

bunlar zamanla olucak şeyler canım illaki olur böle şeyler bence gayet normal. kendin bile ileride onun yaptığı gibi davranabilirsin heran illa beraber olunacak diye bi kaide yok eğer ki gerçekten birbirinizi seviyosanızolumunekankayizsmile bence sende ona karşı öle davran biraz uzak durmaya çalış o bundan rahatsız olmuyosa o vakit bu soruyu kendine sorarsın:hulya:

ben ondan uzaklaşınca bu sefer o bana benden soğudun diyo :sinifsinif: beni çok merak eder aslında hala nerde olduğumla çok ilgilenir ama umursamaz davranışları çok arttı canımı sıkmaya başladı... eski bi nişanlısı vardı evlenmeden ayrıldılar bundan 2,5 yıl önce acaba yalnız takılıp efkar mı dağıtmaya çalışıyor diye bile düşünmeye başladım.. bide nişanlısından sonra başka biri daha olmuştu o hala faceinde... ona fazla ısınamamıştım ne onunla oluyodu ne onsuz ama sevememiştim elektriğim tutmamıştı demişti acaba onu mu düşünüyo diyorum paranoyaklaştım iyice yaaaa mafoldumben

ben şu kırmızı vurgulu cümleyi anlayamadım. açar mısın:uhm:

bazen ortamımızda kız arkadaşımız olmasa da bara diskoya falan akşam gidiyoruz onun erkek arkadaşlarıyla ama bu aralar akşam dışarı çıkmak istediğimizde kız olmuycak aramızda gelen yok kız falan sen napıcaksın diyo erkeklerin içinde.... bende başka plan yapalım diyorum ozaman o da sen plan yap gidelim gidicek bi yer yok işte diyo.. gündüz sadece plaja gidiyoruz çoğu zaman onun annesine ablasına bazen arkadaşlarımıza ama bunun dışında benimle plan yapmıyo bu aralar (2 haftadır falan ) sinirlerimi bozmaya başladı :sinifsinif:

siz plan yaptığınızda uygulamamazlık yaptı mı:uhm:

zaten her gün görüşüyorsunuz yeteri kadar birliktesiniz evli gibi 7/24 beraber olamazsınız ki. onun sizden ayrı bir hayatı var

şöle açıklıyım daha açık olsun...

bu aralar durgun ve düşünceli... ben anlatırdım o dinlerdi... şimdiyse oralı değil pek... eleştrileri çok çoğaldı... bunun dışında çok da önemsiyo gibi beni birlikte vakit geçirirken değerli olduğumu hissettiriyo.. ama yinede kafamda soru işareti bırakıyo davranışları... işten çıkar çıkmaz yanıma geliyo ama düşünceli çok??? dokunur bana bütün gün naptığımı sorar ama benimle plan yapmaya kalkınca orda ipler kopuyo... arkaaşlarıyla vakit geçirmek istiyo bu aralar benimle değil :sinifsinif:

işleriyle ilgili bir sorun olabilir mi?

daha önce değinmedim ama eleştirmesi eğer yıkıcı ise kafasında sizi sorgulamaya başlamış olabilir.

dokunmaktan kastınız ne bilmiyorum ama sırf dokunmak için yanınızdayken ilgi gösteriyor olabilir

biz zaten 7/24 bebarberiz onunla... evet ben plan yaptığımda hep bahane bulur... aman onlara mı gidicez sıkılırım ben şimdi... boşver onu yapmayalım yorgunum... ama denize içkiye eğlenceye plan yaptığımda yok olmaz demez... yaz geldi coştu bizimki bilmiyorumkismile

dokunmaktan kastım canım yüzüme dokunması benimle konuşurken... mesela ben ona çok sevdiğim bişeyden bahsediyorum mesela kıyafet (tamam haklı olabilir bayanları ilgilendiren bir konu) dinlemediğini hissedince dinlemiyosun diyorum oda boş konuşuyosun çünkü diyo beni kırıyo kaydirigubbakcemile

o zaman tek diyeceğim şey aranıza mesafe koy.

yalnız kalmak ona iyi gelecektir

birlikte yaşıyorsanız biraz düşünmek istediğini belirt. aradığında açma,görüşmeleri ek...vs.

o zaman anlarsın onun ne yapmak istediğini. sana karşı duygu ve düşünceleri neler

cnm ya erkeklerin üstüne çok düşmeyeceksin bak bende psikopatlaşıyorum arada ama gerek iş,gerek aıle yada sana anlatamadığı seyler olabılır.Yada arkadaşları ıle bırlıkte vakıt geçirmek isteyebilir.Sonuçta 7/24 senınle olamas boyle bırsey mümkün değil saten.Kaldıki senin içinde böyle olmak sorunda eger bır gun ayrılırsanıs ıkınısınde cevresı olmalı.bu durumları düşün.

böyle anlatıyorumda düşünme fırsatımda oluyo aslında... sanırım ben abartıyorum... dün sonuçta 7 saat birlikte plajdaydık.. ondan sonra birlikte yemek yedik. hiç tartışmadık. ama benim alınganlığım yüzünden hep bana sordu benden soğudun sen diye. ama ben de onun benden soğuduğunu düşünüyorum... belkide ikimizde birbirimiz için soğuduğumuzu düşündüğümüz için uzaklaşıyoruz birbiirimizden bu da olabilir mi sizce???

Bunalmıştır sende bunlablrsin yani.Çok sık görüşüyorsunuz az özlet kendini
Özlemi tadın az.Monotonluğa girmek üzeresiniz

olur öle arada canım aynn benimde böle paranoyalrm vardır ama gelr geçer m.etme gene eskisi gbi olursnz ama bnce konuş açık açık kurtul nie bölesn de şu hareketlern beni üzdü ve bunları dusunuorum de

2 gündür iyiyiz bazen geliyo arada bana konuştuk baya bu konuları... romantik anlarımız çok oluyo bu 2 gündür.. paranoyam geçti şimdilik ama tekrar gelir biliyorum sempatiksalakcinni dün de evli arkadaşlarımıza gittik güzeldi herşey teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten bazen biz bayanlar böyle hissedebiiyoruz sanırım özelliklede adet dönemlerinde bende bu baya artıyo daha çok ilgi bekliyorum bayanssulusmile ilgisine çok alıştım

canım arkadşaının yaşı ka...mesleği gereği belki sıkıntılı bir dönem geçiriyor olabnilir..sana aksettirmek istemiyordurr..düşünceli oluşu dalıp gitmeleri bu yüzden olabilirr..sen üstüne alınıyor olabilirsin..

erkekler aşamadıkları konuların sevgilileri veya eşleri tarafından bilinmesini istemez çoğu zmann...

çözdük olayı herşey şimdilik yolunda gibi konuştuk uzun uzun anlattı bana sebeplerini... 2 hafta biraz benim için bunalımlı geçti ama 2 haftanın sonunda yine mutlu zamanlarımıza döndük şükürler olsun :Saruboceq: insan bunalımlı zamanlarında bayanları yanında hissetmek istiyor teşekkür ederim hepinize canlarım yorumlarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…