- Konu Sahibi sambasamba
1 ay önce erkek arkadaşım benden ayrıldı. Farklı illerde yaşıyoruz ancak ailemle de tanıştı 10 aylık beraberliğimiz vardı ancak sık sık tartışma yaşıyorduk uzaktayken. Özellikle ben içki konusunda hassas olmama rağmen karşımda içki içmesi uyarmama rağmen, bir kız arkadaşı için "o benim değerlim" dedikten sonra bağırmam...vs gibi nedenler etkili oldu. En son ayrılmayı tetikleyen annemin doğum günüydü. Ben onun annesinin de babasının da doğum gününü kutladım ve o da benden annemin babamın doğum günlerini istedi ne zaman olduğunu. Bende söyledim ancak babamın doğum gününü unuttu hadi eyvallah dedim geçtim. Anneminkini de unuttu ve ona bu sefer yem attım ne yapacak diye.. Aradan da 1 hafta geçmiştim annemin doğum gününden. Demiştim ki " canım anneme doğum gününde hediye almıştım o küçük geldi onu değiştiricez. " diye o da " tamam canım " demekle yetindi. Bende sabredemedim telefon ettim birkaç saat geçtikten sonra ve dedim ki " ya o kadar söyledim bak değiştiricez edicez diye neden hiç tepki vermiyorsun ben öyle mi yapıyorum lütfen bu konularda dikkatli ol " dedim. ve sonra bağırmaya başladı " yeter artık unuttum işte özür dilerim uzatma " dedi. halbuki uzatmamıştım ve bir süre sonra bitti bu ilişki ben kendime de güvenemiyorum seni aldatabilirim dedi bitirdi. ben yalvardım aradım tamam dedim alttan aldım ve bir süre telefon numarama engel koydu bende annesini aradım onla konuştum ve kadın bana dedi ki " bana hiçbir şey anlatmadı ama duyuyorduk tartışmalarınızı acaba aynı hataları sürekli mi yapıyorsun ondan mı güveni kalmadı acaba " dedi bende demiştim " çok güzel söylüyorsunuz ama o bana ben kendime güvenemiyorum seni aldatabilirim dedi bu güveni yıkan çok kötü şey ama ben bu lafı yutuyorum ve sevdiğimi söylüyorum" dedim kadın bir şey diyemedi ve sevgilimde kesinlikle yumuşamadı ve benle arkadaş kalmak istediğini bu ilişkiyi sürdüremeyeceğini, enerjisinin kalmadığını söyledi. Bende eylül ayında yurtdışına gidiyorum 5 ay Türkiyeye hiç gelemicem ancak 5 ay sonra dönebilicem. O yüzden de kaldıramadı gibime geliyor ama eğitimim için mecburum gitmeye. Ve arkadaş kaldık. arkadaş kaldığımızdan beri hep benim istemediğim şeyleri yapmaya başladı. Bara gitmeye başladı, kız arkadaşının evinde kaldı. Ve son olarak da profesyonel kız arkadaşı diye bir şeyden bahsetti. O da aralarında hiçbir bağ olmadan birlikte yemek yapabileceği, gezebileceği bir kız arkadaşmış. Sevgilisi olmayan türden. Bunu bana da demişti " bende bana ne senin ne istediğinden bana niye anlatıyorsun " demiştim ve gitmiş bir blog sitesinde oraya da yazmış böyle bir kız istediğini...
Arkadaş size soruyorum şimdi evet benimde hatalarım oldu fevri davrandıklarım da oldu ama o da damarıma çok bastı. Sizce şimdi ne yapmaya çalışıyor bu kişi? Ben çözemiyorum inanın kafam allak bullak oldu. Bana bir yol gösterin ne olur...
Arkadaş size soruyorum şimdi evet benimde hatalarım oldu fevri davrandıklarım da oldu ama o da damarıma çok bastı. Sizce şimdi ne yapmaya çalışıyor bu kişi? Ben çözemiyorum inanın kafam allak bullak oldu. Bana bir yol gösterin ne olur...