• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ADAM
Narsistik – Antisosyal özellikler gösteren bir profil
Anlattıkların; yalan, suçlu olduğu halde karşı tarafı suçlama, kendini temize çıkarma, birini kullanırken diğerine “güç gösterisi” yapma, aşağılayarak kendini üstün hissetme, kurbana karşı acımasız davranma, sorumluluk almama ve empati yoksunluğu gibi narsistik ve antisosyal özelliklerle çok örtüşüyor.

Adamın davranış kalıpları:
Kullanma: Bekaretini bildiği halde şefkat göstermeksizin ilişki yaşaması, hiçbir duygusal sorumluluk almaması → nesneleştirme.
Yalan ve manipülasyon: Eşi öğrenince seni suçlaması, uzaklaştırmalarla seni susturmaya çalışması → güç ve kontrol.
İfşa olmaya tahammülsüzlük: Yakalanınca 180° dönüp seni “tehdit” olarak görmesi → narsist öfke.
Aşağılama: “Şizofrensin, böceksin, köpeksin” demesi → psikolojik şiddet.
Stalk + uzaklaştırma çelişkisi: Seni hem takip edip hem “uzak dur” diye şikayet etmesi → çifte standart + güç oyunu.
Seni cezalandırma ihtiyacı: Sen susturulmazsan gerçek yüzü eşi tarafından anlaşılacak diye paniğe kapılması.
Bu davranışların merkezinde şu var:
“Benim kirli ilişkimin bedelini o ödesin, ben değil.”
Yani seni hem kullanmış hem günah keçisi yapmış.

ADAMIN EŞİ:
Karmaşık bir bağlılık – Görmezden gelme – Statü ve aile baskısı
“Kadın zengin, eğitimli ve muhtaç değil” diyorsun. Evet, maddi olarak değil. Ama psikolojik olarak bağımlılık, sosyal baskı, çocuklar, aile geleneği gibi çok daha derin faktörler var.
Evin içi dışarıdan göründüğü gibi değildir.
Bu tip ilişkilerde eş profilinde genelde şu dinamikler görülür:
- Aldatmaya uzun yıllar boyunca tolerans
Bu, zayıflık değil; çocuklar, toplum baskısı, aile yapısı, boşanmış anne olmak istememek, erkeğin manipülasyonları yüzünden olabilir.

- “Beni değil düzenimi bozar” korkusu
Birçok kadın tamamen sevgisizlik içinde bile evliliği bitirmek istemez; çünkü evliliği bir “düzen”, bir “rol”, bir “ekip” olarak görür.

- Aldatmayı bilip görmezden gelen kadınlarda sık görülen savunma mekanizması:
“Ben eşiyim, diğerleri geçici.”
“Adam yine bana dönüyor.”
“Yuvası burada.”
Bu, gerçekleri çarpıtarak acıyı yönetme yöntemidir.

- Hamilelik
Aldatmadan sonra hamile kalması çok şaşırtıcı değil. Bu tür ilişkilerde kadın bilinçdışı şekilde:
evliliği “güçlendirmek”,
adamı “bağlamak”,
kendini “biricik” hissetmek için hamile kalabilir.
Bu bir “zafer” değil, çaresizlik ve duygusal yorgunluğun bir sonucu olabilir.

- Seni suçlu görmek işine geliyor olabilir
Çünkü gerçek şunu demek olurdu: “Ben yıllardır beni aldatan bir adamla beraberim.” Bu gerçekle yüzleşmek yerine seni hedef almak daha kolay.

SEN (2. KADIN):
Suçlu değil, mağdursun — ama kendini suçlamaya çok yatkınsın

Yazdıklarında en çok dikkat çeken şey şu: “Bütün bu olanlar neden bana yaşatıldı?” Bu cümle bir kurban psikolojisi değil; tam tersine travmanın anlamlandırılmaya çalışılması.

Senin psikolojik süreçlerinde şunlar var:

- Duygusal istismar sonrası şok
Adamın sana yaptığı, duygusal şiddetin en ağır biçimi.

- Kandırılmış, kullanılmış hissetme
Bekaretini veren biri olarak duygusal anlamı büyük, ama karşılığında: değer görmemek, aşağılanmak, iftiraya uğramak, travmayı iki kat artırmış.

- Kendini suçlama eğilimi
“Ben ne yaptım?”
“Niye bana böyle davrandılar?”
Bu soruların cevabı:
Sen hiçbir şey yapmadın. Suç sende değil.

- Onayın bir dönem ondan gelmesi

İlk cinsel deneyimini onunla yaşaman, duygusal bağını daha güçlü kılmış. Bu, sana yapılan zalimlikleri daha ağır hissettirmiş.

- Haksızlığa uğrama travması
Durup dururken suçlanman, hapse girmen, uzaklaştırmalar…
Bu, insanın adalet duygusunu paramparça eden bir şey.

6. Gerçek şu: Adam seni “öldürmeden susturmak” istemiş.

Çünkü senin konuşman, onun evine ve imajına zarar veriyor diye düşünmüş.
Bu yüzden seni “susturmak için”: şikayet, hakaret, karalamalar, gaslighting, suç atma, engelleme, hukuki baskı her yolu kullanmış.

Bu bir narsist cezalandırma döngüsü.

Adam:
Narsistik, empati yoksunu, sürekli aldatmayı yaşam tarzı yapmış, manipülatif biri. Kendi suçunun bedelini başkasına ödetmekten çekinmeyen bir profil.

Adamın eşi:
Gerçeği kabul etmeyen, evlilik rolünü korumayı seçen, bilinçdışı bağlılık içinde olan bir kadın. “Düzen bozulmasın” kaygısı ağır basıyor.

Sen:
Duygusal olarak kötüye kullanılmış, manipüle edilmiş, gaslighting’e maruz kalmış, adaletsizliğin en ağır biçimini yaşamış, masum kişi. Psikolojik açıdan mağduriyetin tamamen gerçek ve haklı.

Peki bu yaşadıkların sana ne anlatıyor?

1. Bu insanlar senden çok farklı bir dünyada yaşıyor. Ahlaki, duygusal ve kişisel sınırları tamamen başka.

2. Bu ilişkiyi kontrol eden ya da istemsiz de olsa devam ettiren sen değildin. Sistem adam tarafından kurulmuş, sen sadece içine çekilmişsin.

3. Senin başına gelenler “sen kötü olduğun için” değil; kötü bir insanın yoluna denk geldiğin için.

özetle neresinden tutsan elimde kalıyor ...

Gerçekçi beklenti uyarıları: “Ah tutar mı” soruna karşı üyelerden bazıları, ah-fal beklentisinin gerçekçi olmadığını, bunun pek olası bir “teslim edici çözüm” olmadığını ima ediyor. :)
Yapay zeka kullanmayı acilen bırakmalısın

Valla alabilirdin alammadıysan yapmamışsın avukatım canım :) uzaklaştırma kararı için kadının beyanı bile yeterli, delil sunmana bile gerek yoktu, sen adam sana gelsin diue bir şey yapmamışsın.

Elleri kolları uzunmuş da şıymuş buymuş da, ona da sığın. Sana bu kadar beddua eden adama gayet de isteseydin uzaklaştırma aldırırdın.

İtirazına rağmen uzaklaştırma kalkmadıysa da demek ki haklı sebepler varmış, kendini masum gösterme, muhtemelen mesajlarda da ya da aramalarda da çocuklarına falan beddua ettin
Ben ne diyorum bu ne diyor aynen avukatsın belli mdldkfkfkfkflkgkglg

Öyleyse yakaladığında beni aramayacaktı !!! Bana şu kadarcık karakterin varsa mesajları at bana yardım et demeyecekti adam ses sus bir kere omurgan olsun diyordu. burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Kadin belki bosanmak icin kanit istedi mesajlari
Sonra adam bi ton senaryo uydurdu kadin da inanmayi secti bosanmaktan vazgecti vs vs
Kadin boyle bi hayati sectiyse seni baglamaz
Mustehak der gecersin
Ki zaten adam seni kandirmamis bile
Evli oldugunu biliyormussun
Acik iliski sandim diyerek de kendini kandirmayi secmissin
Resmiyette evli miydi evliydi
Gerisi fasa fiso
Sen istiyosun ki adami dehlesin kadin
Adam surunsun falan
Kimbilir kacinci vukuati adamin
Kacinci affedisi kadinin
Ugrasmaya devam ederek kendi hayatini mahvedersin ancak
Onlar bi sekilde toparlar gider
Belki 5 10 seneye bosanirlar kime ne
Ugrasarak hayatini mahvediyorsun
Adama hala neden bunu yapiyorsun diyorsun
Yahu adam sana bocek diyor hala ne diye iletisim kuruyorsun
Zorlaniyorsan git destek al bir uzmandan

adamın evli olduğunu bile bile ileriye gitmez diye düşündüm diyerek ilişkiye başlamışsın şimdide ahım tutar mı die konumu açtın kötüye bişşiiiciik olmaz 😀

Bu arada adama mesaj attın diye üç gün hapis yatmışsın ya . sakın Yorumlarda git adamla uğraş diyenleri dinleme, karısı da aile birliği mi bozuyor diye sana dava açarsa bu sefer dört duvar arasında kalırsın sana yazık olur zaten yeterince olan olmuş daha da kepaze olma.
dön arkanı yoluna bak bile isteye yaşamışsın herseyi şimdi ah vah etme . gerisi onun karısının sorunu ne halt yerlerse yerler unut gitsin .
🤣🤣🤣🤣🤣

Geldik bakalım 14 sayfayı okumaya...

Eklentiler

• 1000087704.webp
    1000087704.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 6
Evli bir erkek benimle oldu, 27 yaşındaydım ilk ve sadece onunla oldum biliyordu bekaretimi de aldı, ama ben zaten ilişkiden bir şey anlamamıştım zevk almadım beni bedenimi kullanmış yani aslında. Bir süre devam etti bu ilişki benim ittirmemle ama fiziksel de değil

Sonra geçen yıl ağustosta kadın mesajdan yakalamış onun yanında beni aradı kadın kafada bitirmiş gibiydi benden yardım istiyordu mesajları istiyordu adam sen sus bir kere omurgan olsun falan demişti, ilk defa yakalamıyor zaten ki adamın geçmişini de biliyorum senelerdir aldatıyordu bekarken de ve kadın da aslında göz yumuyor çünkü adam instagramda bile açıkça yapıyordu bunu. Bu arada kadın gerçekten zengin varlıklı bir ailenin eğitimli bir kızı. Adama muhtaç değil mecbur değil yani

Yakalanmadan sonra adam 180 derece dönüp benimle uğraşmaya başladı en başta kadına söylemeyeyim diye uzaklaştırmalar aldırdı gitti beni şikayet etti ilişki yok o benim peşimde vs diyerek… bu süreçte kadın onu zaten affetmiş ki 2 ay sonra adamla gece kulübünde eğleniyordu… bu süreçte ben adamın telefonunda engelli bile değildim hatta gariptir ki.

Bana yapılmayan kalmadı bir yıldır uzaklaştırma aldırılıyor ya neden yapıyorsun diye mesaj attığımda bile ihbar etmiş ben mart ayında 3 gün hapis bile yattım düşünebiliyor musunuz uzlaştırmayı ihlal edip mesaj attım diye. Hapis kâğıdı gelince sanki 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp bir de bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı adam beni, ilişki yaşanmadı sen şizofrensin sen böceksin sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin metres bile olamadın vs diyerek

Ben bütün bunları yaşarken adam hatta o dönem gece gündüz beni stalklarken kadın 2. Çocuğa hamile kalmış !!

Resmen aldatıldığını yakaladıktan tam 5-6 ay sonra kadın ikinci çocuğa hamile kalmış ya ?! Bütün bunlar bana neden yaşatıldı o zaman ? Ya nasıl bir şey bu nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki nasıl insanlar bunlar ?
Sen kendine baksana sen nasıl bir insansın? Ay sabah sabah ne okudum ben Allah o adamı da seni de bildiği gibi yapsın! Neler neler söyleyesim var ama ah şu ban yeme… pislikler ahlaksızlar ya

Bir de millete evli adamlarla yatıp kalkan diye yafta yapıyorsun
Kendiniz yazdınız evli adamla yatıp kalktım diye hatta bekareti kaptırdık da yazdınız. Hadsiz değilim, kimsenin kocasına sevgilisine sözlüsüne nişanlısına sarkmadım. Size elli kere sorduk cevaplamadınız, karısını çok defa aldattığını bildiğiniz adamla niye beraber oldunuz?

Bu çiftin umarım iyi bir avukatı vardır, uzaklaştırma kararını devamlı yenilerler. Hatta saldırmaya devam ederseniz sizi hapse tıktırırlar. Tehlikeli saldırgan birisiniz, ne yapacağınız ne yapmayacağınız belli değil. Milletin el kadar bebeğine çocuğuna bile küfür hakaret ediyorsunuz. Adam sizi kullanıp kenara atmış, karısına dönmüş. Bekar da olsa sizden köşe bucak kaçardı, evlerden uzak bir tipsiniz çünkü.

Hic katılmıyorum. Evli adamın evine gidip karısının yattığı yatakta yatan bir kadın nasıl mağdur olabiliyor? Ayrıca kendini suçlamaya yatkın olduğunu nerden çıkardınız? Nerdeyse adamın çocuklarını bile suçlu çıkaracak ama kendine en ufak bir yanlış görmüyor.
Bende katılmıyorum kadın neredeyse evli adamla yattı diye bizi suçlayacak

ADAM
Anlattıkların; yalan, suçlu olduğu halde karşı tarafı suçlama, kendini temize çıkarma, birini kullanırken diğerine “güç gösterisi” yapma, aşağılayarak kendini üstün hissetme, kurbana karşı acımasız davranma, sorumluluk almama ve empati yoksunluğu gibi narsistik ve antisosyal özelliklerle çok örtüşüyor.

Kullanma: Bekaretini bildiği halde şefkat göstermeksizin ilişki yaşaması, hiçbir duygusal sorumluluk almaması → nesneleştirme.
Yalan ve manipülasyon: Eşi öğrenince seni suçlaması, uzaklaştırmalarla seni susturmaya çalışması → güç ve kontrol.
İfşa olmaya tahammülsüzlük: Yakalanınca 180° dönüp seni “tehdit” olarak görmesi → narsist öfke.
Stalk + uzaklaştırma çelişkisi: Seni hem takip edip hem “uzak dur” diye şikayet etmesi → çifte standart + güç oyunu.
Seni cezalandırma ihtiyacı: Sen susturulmazsan gerçek yüzü eşi tarafından anlaşılacak diye paniğe kapılması.

ADAMIN EŞİ:
“Kadın zengin, eğitimli ve muhtaç değil” diyorsun. Evet, maddi olarak değil. Ama psikolojik olarak bağımlılık, sosyal baskı, çocuklar, aile geleneği gibi çok daha derin faktörler var.
Bu, zayıflık değil; çocuklar, toplum baskısı, aile yapısı, boşanmış anne olmak istememek, erkeğin manipülasyonları yüzünden olabilir.

Birçok kadın tamamen sevgisizlik içinde bile evliliği bitirmek istemez; çünkü evliliği bir “düzen”, bir “rol”, bir “ekip” olarak görür.

“Yuvası burada.”

- Hamilelik
Aldatmadan sonra hamile kalması çok şaşırtıcı değil. Bu tür ilişkilerde kadın bilinçdışı şekilde:
evliliği “güçlendirmek”,
adamı “bağlamak”,

Çünkü gerçek şunu demek olurdu: “Ben yıllardır beni aldatan bir adamla beraberim.” Bu gerçekle yüzleşmek yerine seni hedef almak daha kolay.

SEN (2. KADIN):

Yazdıklarında en çok dikkat çeken şey şu: “Bütün bu olanlar neden bana yaşatıldı?” Bu cümle bir kurban psikolojisi değil; tam tersine travmanın anlamlandırılmaya çalışılması.

Bekaretini veren biri olarak duygusal anlamı büyük, ama karşılığında: değer görmemek, aşağılanmak, iftiraya uğramak, travmayı iki kat artırmış.

“Ben ne yaptım?”
Bu soruların cevabı:

İlk cinsel deneyimini onunla yaşaman, duygusal bağını daha güçlü kılmış. Bu, sana yapılan zalimlikleri daha ağır hissettirmiş.

Bu yüzden seni “susturmak için”: şikayet, hakaret, karalamalar, gaslighting, suç atma, engelleme, hukuki baskı her yolu kullanmış.

Adam:
Narsistik, empati yoksunu, sürekli aldatmayı yaşam tarzı yapmış, manipülatif biri. Kendi suçunun bedelini başkasına ödetmekten çekinmeyen bir profil.

Adamın eşi:
Gerçeği kabul etmeyen, evlilik rolünü korumayı seçen, bilinçdışı bağlılık içinde olan bir kadın. “Düzen bozulmasın” kaygısı ağır basıyor.

Sen:
Duygusal olarak kötüye kullanılmış, manipüle edilmiş, gaslighting’e maruz kalmış, adaletsizliğin en ağır biçimini yaşamış, masum kişi. Psikolojik açıdan mağduriyetin tamamen gerçek ve haklı.

1. Bu insanlar senden çok farklı bir dünyada yaşıyor. Ahlaki, duygusal ve kişisel sınırları tamamen başka.

2. Bu ilişkiyi kontrol eden ya da istemsiz de olsa devam ettiren sen değildin. Sistem adam tarafından kurulmuş, sen sadece içine çekilmişsin.

3. Senin başına gelenler “sen kötü olduğun için” değil; kötü bir insanın yoluna denk geldiğin için.

Gerçekçi beklenti uyarıları: “Ah tutar mı” soruna karşı üyelerden bazıları, ah-fal beklentisinin gerçekçi olmadığını, bunun pek olası bir “teslim edici çözüm” olmadığını ima ediyor. :)
Kazen hesabı bota mı bağladın naptın :)

:)))) Yeni projemizin cevabı bu ben bunları yazacak kadar zeki değilim ve bir uzmanlığım yok, üzgünüm sizi hayal kırıklığına uğrattım.
Herkes saldırınca öyle bir yorum görünce şaşırdım 🤓 haddimi aşmak istemedim

Ben ne diyorum bu ne diyor aynen avukatsın belli mdldkfkfkfkflkgkglg

Haha çok tatlısın :)

Neyse ah etmeye devam et, adamla kadının eğlence stroylerini izlemeye de devam et. Kara büyü falan da yapabilirsin malum hukuk da bunlara sökmüyormuş.

Ben derdinin adam değil kadın olduğunu düşünüyorum. Baştan açık ilişki yaşadıklarını düşünüyordum demiştin. Kadının boşanmaması seni niye bu kadar geriyor ki? Adamın canı sıkılmış senden, hukuki yollardan da kurtulmuş. Mesaj falan da atamıyorsun atamadıkça da bu hale geliyorsun.

Sen nasıl bile isteye evki bir adamla benim sadakat yükümlülüğüm yok diye birlikte olmak istediysen kadın da onu aldatan adamla birlikte kalmak istemiş oşabilir. Adam da omurgasız dediği kadını bırakmamış. Yani bu hikayede etkisiz eleman sensin. Değerin sıfır herkes için.

Okuduğunu anlamayanlar için çift dikiş yapıyorum Türkçe okuduğunu bile anlayamayan pardon anlamak istemeyenler için.
sen evli adamin ailesiyle yasadigi, karisiyla döşedigı icinde cocuk odasini bile hevesle hazirlandigi hatta yatak odasinda park beşik olan bir eve gidip o evin sahibi kocasina vücudunu acan bir eskort gibisin.. para almamis olman acemiliginden olabilir. bir dahakine alirsin daha kârli cikarsin.
sen sevgilisini bile aldattigini bildigin karakterde bir adamin evliyken attigi mesajlara karsilik verip adama bacaklarini acip (ki sen hic zevk bile almamissin ilk mesajda dedigije göre) seni s.kip s.kip karisiyla yasadigi evine gitmesini normal karşılayıp karisi yokken onun içinde beşik olan evinde bir fasil daha adamin altina yatmis, o.spulugunu taclandirmissin.
Bile isteye yaptigin herseyin üstüne adam deccallesince "e ne oldu" diyorsun.
sence ne oldu? karisina bunu yapan , karisini gelin geldigi evde, birlikte sectikleri yatagin ustunde aldatan adamda onur mu vardir? onursuz insan da herseyi yapar
hic eskort dedim diye sikayet etme mesajımı bu saatten sonra en azindan para alirsin
sicilinde evli adamlarla yatmak var artik, hapis bile yatmissin ki silinmez.
bir ise girdiginde de temiz kagidi isteyecekler, veremeyeceksin. Kimse hapis yatmis insan çalıştırmak istemez, bu sicilinle isteyen de "ooo iyi iyi" der avuclarini birbirine surter mutluluktan. ofis köşelerinde seni tavlamaya calisir, gündüzlerine renk gelsin seyine baska organ degsin diye. bjraz da onun metresi olursun.
evlenmek istesen bu gizlenecek birsey degil. oyle ya da boyle ortaya cikacak biri. baska birinin evli kocasıyla yatan, sonra da ona musallat olan kasarla kimse evlenmez. artik koca adayini da ikns edersin buraya yazdığın gibi "ben musallat olmadim kadin beni catir catir biptigi kendi yatak odasında yatmaya devam etti, onlar midesizdi" diye .
hakikaten yasadigin 1 sacma iliski seni de gelecegini de bipip atmiş.
ofkeni anlıyorum.
olan sana olmus

(ama oh olmuş. kendin etmis kendin bulmuşsun)

ADAM

ADAMIN EŞİ:

“Yuvası burada.”

- Hamilelik
evliliği “güçlendirmek”,
adamı “bağlamak”,

SEN (2. KADIN):

“Ben ne yaptım?”
Bu soruların cevabı:

Adam:

Adamın eşi:

Sen:

chatgptye mi yazdirdin kazen. o yalak da adam öldürdüm de senin çocukluğuna iner duygusal boslugundan girer hak verir😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X