• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hey allahım ne diyor hala ya dkkfkfkfkfkfkgkglg ben zaten evli adama yaklaşmamıştım canım EVLİ ADAM BANA YAKLAŞMIŞTI işinize gelmez bazı şeyler. O kadın aldatmalara doymaz olmuş Konya ovası da sen neyi hazmedemedin belirsiz
Benim bir hazımsızlığım yok çok şükür. Evli adamlar bizim etrafımızda da var mesela. İçlerinde ağzı gözü oynayanlarda oluyor zaman zaman. Ama ben senin yaşadıklarını hiç yaşamadım. Neden? ÇÜNKÜ BEN EVLİ ADAMLARA YAKLAŞMIYORUM. Eğer sende yaklaşmamis olsaydın şimdi her gece ağlamazdın. Adam peşinde bir iki dolanır defolur giderdi. Ama şimdi hem sicilin bozuldu hem psikolojin. Bekaretini hiç söylemiyorum bile.

benim yetkim yok @Mune site kurallarına aykırı bir durum var ise işlem yapar. Ben olsam konu ile ilgilenmem diğer konuya geçerim. Çünkü duymak istediklerini kimse yazmıyor bu sebeplerle gelen cevaplardan memnun değil ve devam ediyor. Bir şey değil biri dayanamayıp hakaret edecek ceza alacak, dikkatli olun bence
Duymak istediğim bir şey yok burada insanlar şuursuz bir şekilde saldırıya geçiyor herkes kendi kuyruk acısını benim sorum üzerinden bastırma peşinde. Siz kimsizniz bilmiyorum sorumu kaldırır mısınız ben bu siteye ilk defa üye oldum ve siteyi bilmiyorum sorumu kendim silebilir miyim?

Benim bir hazımsızlığım yok çok şükür. Evli adamlar bizim etrafımızda da var mesela. İçlerinde ağzı gözü oynayanlarda oluyor zaman zaman. Ama ben senin yaşadıklarını hiç yaşamadım. Neden? ÇÜNKÜ BEN EVLİ ADAMLARA YAKLAŞMIYORUM. Eğer sende yaklaşmamis olsaydın şimdi her gece ağlamazdın. Adam peşinde bir iki dolanır defolur giderdi. Ama şimdi hem sicilin bozuldu hem psikolojin. Bekaretini hiç söylemiyorum bile.
🤣🤣🤣

Duymak istediğim bir şey yok burada insanlar şuursuz bir şekilde saldırıya geçiyor herkes kendi kuyruk acısını benim sorum üzerinden bastırma peşinde. Siz kimsizniz bilmiyorum sorumu kaldırır mısınız ben bu siteye ilk defa üye oldum ve siteyi bilmiyorum sorumu kendim silebilir miyim?

duymak istediğin bir şey yok ise konuyu neden açtın? içini mi döktün? insanlardan bence onay almak istedin. Yaptığın bokun sende farkındasın tabi bunu tek başına yapmadın ama sen kendinden mesulsun. Diğer tarafın şerefsizliği seni bağlamamalı. Şunu da kabul edelim sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin. O da acı çeksin istiyorsun ama o adam acı çekmez. Senin yaşadıklarını asla yaşamaz. Daha öncede olduğu gibi bu olaydan da çıkar.

tabii ki silebilirsin ama ceza alırsın filan

benim yetkim yok @Mune site kurallarına aykırı bir durum var ise işlem yapar. Ben olsam konu ile ilgilenmem diğer konuya geçerim. Çünkü duymak istediklerini kimse yazmıyor bu sebeplerle gelen cevaplardan memnun değil ve devam ediyor. Bir şey değil biri dayanamayıp hakaret edecek ceza alacak, dikkatli olun bence
Iste bende yetki kimde bilemedigimden ikinizide etiketledim, neyse ben konudan kacayim, cocuklara laf ettikce tetikleniyorum. Degmez.

Sana cevap yazanların hepsi evli erkeklere bekaretini mi verdi demek istiyorsun :D
Neyse para aldın mı hiç ?
Bak almadıysan çok büyü enayisin.
Bu kadar hengame parasız çekilmez :D

Kendi düştüğün duruma gülüyorsun sanırım. Bizde güldük valla, para bile almadan eskortluk yapmış olman acayip eğlendirdi burda milleti 😂😂
Belki almıştır ya az bişey.
Güzel restoranlarda yemek yedirmiştir
Yatlarda alevli meyve yedirmiştir felan.
Cevap vermeden bilemiciz

duymak istediğin bir şey yok ise konuyu neden açtın? içini mi döktün? insanlardan bence onay almak istedin. Yaptığın bokun sende farkındasın tabi bunu tek başına yapmadın ama sen kendinden mesulsun. Diğer tarafın şerefsizliği seni bağlamamalı.

tabii ki silebilirsin ama ceza alırsın filan
Nasıl sileceğim bulamadım

Bence kendin silebilirsin hadi git sil 🫠

Trol değil gerçek bizzat yaşıyorum bunu. Ayrıca toplumun ne düşündüğü umrumda değil siz taraflı bakıyor ve kendi kompleksinizle yorum yapıyorsunuz. Karşı tarafın evliliğine bakın sizce normal mi de bana laf ediyorsunuz pes
İşte konu da bu hiç bir şey normal değil. Sizin yaptığınız da kendinizi aşağılatmak hoşunuza mi gidiyor. Engelleyin serefs...z deyip yolumuza bakın terapi alın . Böyle bir hayatı hakettiginizi düşünüyorsaniz da bekleyin adam kullanıp çöp gibi atmasını

Belki almıştır ya az bişey.
Güzel restoranlarda yemek yedirmiştir
Yatlarda alevli meyve yedirmiştir felan.
Cevap vermeden bilemiciz
Elin kızları bekaretini binlerce liraya satarken bizimki çerçi gibi meyveye kuruyemişe tamam dediyse yazık olmuş. Eline geçen paralarla psikoloja giderdi hiç olmazsa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X