peki çözüm olarak ne öneriyorsunuz bende pek memnun degilim bu durumdan bütün maasını bana vermesini teklif ettim kabul etmedi bende para yönetiminin onda olmasını istemiyorum sizler nasıl hallediyosunuz gelir gider işini?
o sizin eşiniz
7 yabancı değil ki
neden bunu oturup sakin bir dille konusmuyorsunuz?
ben çok kazanıyorum o benden az kazanıyor falan....
bunlar bi evlilikte ağza alınmaması gereken şeyler
siz bi hayatı, aynı yatagı, aynı yastiği paylaşiyorsunuz elbette paranızı da paylaşacaksınız
ayrıca karti 2 parçaya bölüp yarısını onun yarısını senin ödemenizdeki mantıgı anlamadım
aile şirketi mi kurdunuz evlilik yerine?
bu mantık benim evlilik anlayışıma çok ters doğrusu
niye 2'ye bölüyorsunuz harcamayı?
herkes kendi maaşından mı veriyor payına düşen kısmı?
ya maaşı ay ortasında biterse birinizin, eşden borç mu alınıyor bu durumda?
üniversitedeki ev arkadaşımla olan ilişkimi anımsattı bu hesap-kitap işi bana.
gerçi o zaman kredi kartı mı vardı bu kadar.
pehhhhh
eşinizin cimriliğinden çok nasıl aynı evde iki farklı cep düşüncesi oluştu bunun muhasebesini yapın bence.....
o sizin eşiniz
7 yabancı değil ki
neden bunu oturup sakin bir dille konusmuyorsunuz?
ben çok kazanıyorum o benden az kazanıyor falan....
bunlar bi evlilikte ağza alınmaması gereken şeyler
siz bi hayatı, aynı yatagı, aynı yastiği paylaşiyorsunuz elbette paranızı da paylaşacaksınız
ayrıca karti 2 parçaya bölüp yarısını onun yarısını senin ödemenizdeki mantıgı anlamadım
aile şirketi mi kurdunuz evlilik yerine?
bu mantık benim evlilik anlayışıma çok ters doğrusu
niye 2'ye bölüyorsunuz harcamayı?
herkes kendi maaşından mı veriyor payına düşen kısmı?
ya maaşı ay ortasında biterse birinizin, eşden borç mu alınıyor bu durumda?
üniversitedeki ev arkadaşımla olan ilişkimi anımsattı bu hesap-kitap işi bana.
gerçi o zaman kredi kartı mı vardı bu kadar.
pehhhhh
normal şartlar altında evin ekonomisi erkeği ilgilendirir...
siz paranızı ona teslim etmek istemiyorsanız o da size teslim etmek istemez haliyle...
bence evliliğinizin temelinde sorunlar var
bu güvensizlik hayra alamet değil...
eşinizin cimriliğinden çok nasıl aynı evde iki farklı cep düşüncesi oluştu bunun muhasebesini yapın bence.....
evlendiğimizden beri maddi problem cok yasadık.evlendiğimizde esim kendi işini yeni kurmustu dolayısıyla cok az kazanıyordu ben ise ondan daha fazla kazanıyorum halada öyleyim.esimle maddi problemimizi su sekilde astık.ortak bir kredi kartımız var herseyi onunla alıyoruz ve daha sonra ikiye bölüyoruz.ama esim bazen abartıyor 5 liralık bir seyi bile alırken kart veriyor veya olmadık yerde kart geciyomu diye soruyor?cok sinir oluyorum yani içimden neler geciyor ama sorun cıkmasın diye sesimi cıkarmıyorum cünkü bu konu cok hassas.sizce benim esim cimrimi eger öyleyse onu nasıl degiştirebilirim sonucta kadın isterse herseyi degiştirir ama nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?