- 21 Ocak 2023
- 182
- 81
- 13
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde mi olmuyorAcaba bir gün benimde olacak mı![]()
Olmadı şu zamana kadar ama çaba gösterdim desem yalan olur hatta olmasın diye çaba göstermiş olabilirim. Ama artık hayatımda biri olsun istiyorum değer verdiğim değer veren. Ne yapılır ya da bir şey yapmalı miyim onuda bilmiyorum.Seninde mi olmuyor
Ya niye oyle yaptinnBen evlenirken bi arkadaşım bana şey demişti
ya ben de evlenir miyim acaba ben de mutlu olabilir miyim ne yapmam lazım senin nasıl oldu demişti
her yerden engelledim inan bana
Akisina birak bende istiyorum ama bir cabam yokOlmadı şu zamana kadar ama çaba gösterdim desem yalan olur hatta olmasın diye çaba göstermiş olabilirim. Ama artık hayatımda biri olsun istiyorum değer verdiğim değer veren. Ne yapılır ya da bir şey yapmalı miyim onuda bilmiyorum.
Ya niye oyle yaptinn
Oyle demeValla Rainyy benim olmadı. Yaş 30 ben umudu kestim. Bence sizde umudu kesin daha mutlu olursunuz.
Öyle mi oldu peki" kuzum hiç beklemediğin anda oluyor inan "
Bekarken çok duymuştum
EvetÖyle mi oldu peki
Me tooRainyy senin ve benim sevgilimiz olmayacak. Biz bu çağın sevilmeyen kadınlarıyız.
Allah vermesin ama toksik bir ilişkim bile olmadı ki yani sıfır sevilme durumu.Evetaşktan umudumu kesmişken o zamanlar kocam arkadaşımdı. Toksik bi ilişki içindeydim bana kurtul, kendini kurtar diyodu meğersem göz koymuş bana ondanmış
![]()
Zamanı gelince olurAllah vermesin ama toksik bir ilişkim bile olmadı ki yani sıfır sevilme durumu.
Ahaha" kuzum hiç beklemediğin anda oluyor inan "
Bekarken çok duymuştum