E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
yok sımdı msnde bana sevgılısıyle sorunlarını anlatıyo bende ona pozıtıf davran sorunlarınızı cozun fln dıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden bilmem bu kisi sen olabilirsin gibime geldi benim..
ay umutlandirmak da istemem ama bir yandan da onunu tikamak icin var gibi bi anlam icererek bnu demek istemis olabilr.
bir yandan seni denemek istemis olabilir bakalim bole dersem ilgiyi alakayi kesicek mi kesersen direk belli edersin cunku hoslandigini..
benim aklima gelenler bunlar..
senin adına sevindim kötüde olsa sonuç belirsizlikten kurtuldun opuyorumnanaktan
ben dıılım canım 7- 8 ay olmus gıttıklerı yerlerı kızın yanlıslarını falan anlatıyo ben olamam yanı
36 yaşında adam ya arada çokta yaş farkı var ona çok senin gibi çıtır fazla gelirsin sen ona huzur evinden baksın o kendine kaydirigubbakcemile3
yas onemlı dııldı be gülüm
ben hıc kendı yasımı yasamadım kendı yasımda dostum yoktur hep 7- 8 - 10 yas buyuktur dostarım arkadaslarım
ama sımdı dusunuyorum hayatımın anlamı dedıgım adamla ılıskımız olsun dıye , yurusun dıye hep ben cabaladım o askere gıttı gıderken bıttıgını belırttı mektuplar telefonlar hıc bırıne gerı donmedı
bunda bende karsı tarafın ılgılendıgını dusunmustum ama yıne olmadı
hıc gercek bı sey yasamamısım dıyorum sımdı