sizce benimle ilgileniyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ozelınde hepsı
burda adamı ıfsa etmıyım

allah
yerımde duramıyorum sevıncten havalara uctum

mesajlasıyoduk adamı bunalttım dedım ya bunalmamıs, oyle dedı cok tatlıymısım :)

Yengeçmiş burcu ben soğuk olunması taraftarı değilim su grubu genelde ilgiyi sever. Dur bir yerde buldum yengeç erkeğini etkilemek için ne yapılması gerekmiş.
"Yengeç erkeği, sahiplenici, koruyucu ve kollayıcı hislerle örülü, çevresine saygı dolu davranan, sevgiye önem veren bir burç mensubudur. Genel anlamda duygularla davrandığını düşünülse de, o ilişkiler konusunda oldukça dikkatlidir. Birlikte olacağı kadının öncelikle seçkin özelliklere sahip olmasını ister. Güzelliğe oldukça düşkündür. Kadınının sevecenlik duygularıyla donatılmış olmasını muhakkak bekler. Kadın onu çok sevmeli, değer vermeli ve özellikle ona tutkun olmalıdır. Sevecen davranmayan bir kadını hayatında kesinlikle istemeyecektir. ıyi bir ev kadını olmalı, çocukları çok sevmeli ve her türlü mutluluğu yuvasında arayan ve oluşturmayı düşünen biri olmalıdır. Tutumlu olmalı, hesabını çok iyi bilmeli, temiz, düzenli ve bütün bunları kendisi söylemeden yapabilen kadına aşık olabilir. Yengeç erkeği delice sevebilir ve aşık olduğunda eğer yukardaki özellikler de varsa hemen evliliği düşünebilir. Kimi yengeçler aşık olmadan da, özellikle annesinin seçtiği birini de tercih edebilir. Çünkü yengeç erkeği için annesi çok özeldir ve annesinin özelliklerinde bir kadın onu oldukça cezbedebilir. Evlendikten sonra ise çocuk kavramı anında devreye girer. Bu erkek için yuvası, eşi ve evlatları bütün dünyası haline gelir. Eşiyle arasında anlaşmazlıklar oluşsa bile, sesini çıkarmadan sırf yuvası adına katlanmaya razı olur.
Yengeç erkeğini etkilemek için öncelikle, ona karşı fazlasıyla sevecen davranmalısınız. Onun her şeyini önemsemeli ve onun dünyasındaki hassasiyet gösterdiği her konuya sevecen bir şekilde dört elle sarılmalısınız. Yaptıklarını övmeyi, ona huzur ve güven vermeyi bilmelisiniz. Sizin sevginizden şüphe duymaması için, ona olan aşkınızdan bahsetmeli ve ne kadar mutlu olduğunuzu söylemelisiniz. Ailesine ve içinde yaşadığı yuvasındaki herkese karşı saygı göstermeli ve ona ait herşeyi korumalısınız. Özellikle annesiyle çok iyi geçinmeli, gerektiğinde annesine ait tüm özel günleri aklınızda tutarak hediyeler almalısınız. Olur da sevmiyorsanız bile, sırf onun annesi olması dolayısıyla severmiş gibi görünmelisiniz. Sevdiğiniz yengeç erkeğini asla kırmamaya, bulunduğunuz ortamda azarlamamaya mutlaka dikkat ediniz. Sizi sinirlendirse bile susun ve bekleyin. Mutlaka gönlünüzü almak için size yanaşacaktır. Bu nedenle yengeç erkeğiyle uzun yıllar birlikte olmayı düşünüyorsanız en önemli şey hoşgörülü davranmak ve susmak olacaktır
"

Benimde yükselenim yengeç şahsen ben bana ilgi gösteren sevgi gösteren kişileri daha çok severim. Cool davranışlar beni çok çok cezbetmez. Bak gene dediğime geldik illa evlen diye değil de senin bir yuva kurmak istediğini iyi bir eş olabileceğini bilsin yani arada çaktırmadan o konulardaki düşüncelerini söyle. O zaman sana ilgisi kayar.

saol canım benım
cok ıyısın usenmemıssın arastırmıssın allah razı olsun

yazmayı unutmusum demın bu annecılık cok fazla var o yuzden yazdıkların dogru

:dance:Kızlar slm ben sıze dunku konusmalarımızı anlatmadım
hanı dedım ya adamı mesajlarla bunalttım dıye bı mesaj atıyorum ornegın ıletıldısı yarım saat sonra gelıyor onun cevabıda 10 dakıka sonra falan boyle oldu hep nedense.
En sonunda dedım kı ben bıle kendıme ınanamıyorum senı sureklı bunaltıyorum yazdım oda "ben hıc oyle dusunmuyorum" dedı sonrada ben cok tatlısın tesekkurler dedım oda " sen de oylesın ;) " yazmıs

tabı ben okuyunca sevıncten evın ıcınde donup durdum tam ergenlıkte ılk askımı yasıyo gıbıyım bı haller oldu bana.

En basitinden düşün ki herhangi birine bile kusura bakmayın sizide bunalttım desen herhangi bir konuda o bile yok estağfurullah olur mu öyle şey bunalmadım der... Çok iyi bir insansın dersen sağolun sizde der... Çok tatlısın dersen de sizde öylesiniz der... bunlar bir nezaket kuralıdır zaten.

Bence siz bu beyfedinin söylediklerine fazlaca anlam katmaya çalışıyorsunuz.

Üstüne üstlük bu beyfendi çocukta değil ki iletişim kurmayı beceremiyor diyeyim 36 yaşına kadar artık insanlarla iletişim kurmayı öğrenmiştir hoşlandığı birine açılabilecek kadar aşmıştır kendini sanırsam. Belki sizinde düşündüğünüz gibi oda sizden hoşlanıyor veya belki de herşeyin farkında ama kırılmayasınız diye suyunuza gidiyor.

Bence siz fazla üstüne düşmeyin zaten gönlü varsa o sizi yeterince arar da sorar da.

En basitinden düşün ki herhangi birine bile kusura bakmayın sizide bunalttım desen herhangi bir konuda o bile yok estağfurullah olur mu öyle şey bunalmadım der... Çok iyi bir insansın dersen sağolun sizde der... Çok tatlısın dersen de sizde öylesiniz der... bunlar bir nezaket kuralıdır zaten.

Bence siz bu beyfedinin söylediklerine fazlaca anlam katmaya çalışıyorsunuz.

Üstüne üstlük bu beyfendi çocukta değil ki iletişim kurmayı beceremiyor diyeyim 36 yaşına kadar artık insanlarla iletişim kurmayı öğrenmiştir hoşlandığı birine açılabilecek kadar aşmıştır kendini sanırsam. Belki sizinde düşündüğünüz gibi oda sizden hoşlanıyor veya belki de herşeyin farkında ama kırılmayasınız diye suyunuza gidiyor.

Bence siz fazla üstüne düşmeyin zaten gönlü varsa o sizi yeterince arar da sorar da.

katılıyorum... bir bayan olarak hoşlandığını yeterince belli ettin... şimdi onun senden hoşlandığını göstermesi gerek eğer şayet böyleyse durum... sengözlerimebaksanab

sız haklıydınız ben gelın guvey oldum kendı kendıme
halbukı dun soyledıklerınden ben ılgılendıgını cıkarmıstım ama eger oyle olsaydı bugun bı kacamak mesaj atardı yada ne bılıyım sesımı duyar kapatırdı
hıc bı sey olmasa gunaydın yada ıyı geceler yazsaydı bıle umudum devam edıcektı ama yok

yengeç burcuysa,soğuk dur seni elde etmek için çabalasın kolay lokma olduğunu hissettirdiğin an uzaklaşır ilgili davranma en azından elde edilme sürecinde..yengeç zoru sever,o mücadele etmelidir.36 yaşında büyük ihtimalle çok sevdiği bir kız olmuştur onun üstüne kimseyle ciddi düşünememiştir.nerdenmi biliom bende yengec burcuyum kaydirigubbakcemile4

dedıgın gıbı baska bırlıktelıklerı de olmustur , ama benım sımdıye kadar anladıgım kadarıyla aılesı kımı ısterse bı gun onunla evlenır bu arada da gezer tozar
bana gelınce dun ne mesaj ne arama olmadı bugunde aynı sekılde. Isteyerek uzak duruyorum bende. daha once herkes dedı ama ben kabul etmek ıstemedım ama sız haklısınız bana ılgısı yok yalnızca kibarlık yapıyo msjlara cvp atmakla
:a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
Umudunu kaybetme onu fethedilecek bir toprak olarak gör. Bir kere sen gerçekten seviyormusun onu bir söylesene. Seviyorsan kazanırsın. Ben şahsen bir sevdiği beraber olduğu biri olmadıktan sonra her erkek elde edilir uygun yöntemlerle diyorum. Bir kadının başaramayacağı şey yoktur ki. Ha senin aklından ya sadece bir hoşlanma o yüzden çok da uğraşmak istemem gerek yok diyorsan bir şey diyemem ama aksi durumda merak etme elde edersin. Diğer arkadaşlar sana ondan biraz uzak durup mesafe koymanı istiyorda saygıda duyuyorum bu öneriye ama benim içimden nedense aksine daha çok yaklaşman gerektiği gibi bir düşünce geliyor. Benimde yükselenim yengeç ve yengeçler duygularını geç belli eder ve biraz eski kafalıdırlar. Sana karşılık vermiyor gibi olabilir ama ben ilgilendiğini çıkarııyorum ha gerçekten rahatsız olsaydı öyle bir ses tonuyla konuşurdu ki sen imkansız tek laf edemezdin.Bence umutsuz bir durum yok çalışmalara devam.

Umudunu kaybetme onu fethedilecek bir toprak olarak gör. Bir kere sen gerçekten seviyormusun onu bir söylesene. Seviyorsan kazanırsın. Ben şahsen bir sevdiği beraber olduğu biri olmadıktan sonra her erkek elde edilir uygun yöntemlerle diyorum. Bir kadının başaramayacağı şey yoktur ki. Ha senin aklından ya sadece bir hoşlanma o yüzden çok da uğraşmak istemem gerek yok diyorsan bir şey diyemem ama aksi durumda merak etme elde edersin. Diğer arkadaşlar sana ondan biraz uzak durup mesafe koymanı istiyorda saygıda duyuyorum bu öneriye ama benim içimden nedense aksine daha çok yaklaşman gerektiği gibi bir düşünce geliyor. Benimde yükselenim yengeç ve yengeçler duygularını geç belli eder ve biraz eski kafalıdırlar. Sana karşılık vermiyor gibi olabilir ama ben ilgilendiğini çıkarııyorum ha gerçekten rahatsız olsaydı öyle bir ses tonuyla konuşurdu ki sen imkansız tek laf edemezdin.Bence umutsuz bir durum yok çalışmalara devam.

Yok tatlım hoslanma dııl benımkı bıldıgın onunla olmak ıcın sabırsızlanıyorum bıran once bı yerlere gıtsek ne bılıyım elımı tutsa sengözlerimebaksanab dıye ıcım ıcımı yıyo. Ve uzak duramıyorum kesınlıkle. Dayanamadım mesaj attım nasılsın dıye ooo o kadar uzun yazmıskı sormadan ıscılerle olan problemlerını sıkıntılarını yazmıs benı sormus bende kahvemı ıcıyorum dedım ozendım bende orda olsaydım yazmıs ama sonra 4 gun sonra ısım bıtıyo dedı bende ıyı bak bızede gezme fırsatı cıkar dedım gezmemı engelleyen ısler dıılkı bugun ıstesem bugunde cıkarım manasını cıkardıgım bıseyler yazdı . :sinifsinif:
dayanamıyorum uzak duramıyorum 1 gun mesaj atmasam aramasam adamın benı arayacagı yok
kafam cok karısık ılgısız de dııl kı tamamen unutuyım dıyorum ama aksıne cok ılgılıde dııl benım yapıcam nazı o yapıyo resmen :smiley-cool:

Kızma ama merak edıyorum dedım bısey sorucam sana sevgılın varmı dedım
"Varla yok arası ama var gorustugum bırı dedı"

Benım ıcın bıtmıstır

Saglık olsun canım varla yok arası bilmiyorumki neyse artık sende yoluna bakacaksın.

neden bilmem bu kisi sen olabilirsin gibime geldi benim..
ay umutlandirmak da istemem ama bir yandan da onunu tikamak icin var gibi bi anlam icererek bnu demek istemis olabilr.
bir yandan seni denemek istemis olabilir bakalim bole dersem ilgiyi alakayi kesicek mi kesersen direk belli edersin cunku hoslandigini..
benim aklima gelenler bunlar..

Back
X